Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

HYVÄ OSTOS suosittelen !


































Ei minulla aiheet ole vähissä, enkä ole edes pitkästynyt saatikka miettisin mitähän oikein tekisi jotta aika kuluisi.....;)
Entinenkin laulujen nikkari sanoi, että aina on aihetta lauluun! Saisihan tästäkin kuvasta, niin muuten saikin, tuli mieleen tämä.....minä vaan tiskoon astioita ja luutalla lakasen lattioita...tilitali....

Tätä en olisi uskonut itsestäni, että luen käyttöohteet harjasetistäni ennenkuin otan sen käyttöön!? Kyllä minä sen luin ja huolella ja harjottelinkin oikein sen ohjeen avulla.


Selkotekstiä oli ja kuvien kera.......


......ohjeita tulee vielä lisää.......


......tämä muuten ei sitten ole se yksinkertainen vehje mihin olin tottunut....


.......kuvassa se lakaisinkone on, sanoisiko parkissa tallissa, vaikkakin kuvausta varten nostin sen keittiön työtasolle. Tuota alakytkintä painetaan jotta saadaan se lava alas ja työkuntoon. Kansan kielellä sen ilmaisisin, että suu auki ja nyt täältä tulee hyvä iso kuorma...nam-nam. 
Siis vähän kuin ennenvanhaan lapsia narrattiin syömään jotain  ruokaa joka oli muka hyvää..... vielä toinen pikkukuorma tulee.... tökättiin sen lapsi raukan suu täyteen puuroa jossa oli pakastemarjoja ilman sokeria.......
Tähän varsikihveliin menee kaikki hyvin sisään, ilman maanittelua ja pysyykin siellä!....


....... lakaisinkone  pysyy hyvin parkissa ja menee pieneen tilaan....huomioikaa se teline joka kuuluu siihen!
Opin käyttämään sitä melko pian, ohjetta en hukkaa, koska saatan sitä vielä tarvita ja tarkistaa erinäisiä toimintoja.
 Kuitti on säilytettävä, koska tällä vehkeellä on viiden vuoden takuu, kuitissa luki 60 kuukautta on takuu aika! Missä toisessa tuotteessa on näin pitkä aikainen vaihtotakuu, kysyn vaan????
Eikä tässä vielä kaikki, siihen oli laitettu roikkumaan SINI tuotteen tiskaharjakin kaupantekijäisiin!   

Meillä on jo jonkin aikaa ollut tässä cityssä Tokmanni, semmoinen tiivistetty, sivukylällä on oikein iso, paljon ruokaa ja tiukasti muutakin tavaraa. Tarjouksia kun käytän ja kuponkiakin saksin joskus, niin sinne osasin mennä. Oikea hinta on 30€ ja minä sain tiskaharjoineen sen 19.90€, alle kaksikymppiä!
Samalla reissulla ostin uudet patalaput 1.20€/kpl, ruudullista puuvillaa......;)

Pakko tunnustaa, että ostan aika usein halvimman jonkinlaisen siivousvälineen, joka kestää vain sen määrätyn ajan. Yleensä irtoaa joku osa tai napsahtaa rikki alta aika yksikön ja sitten taas lähen ostaa yhtä huonon ja halvan tilalle.
Jokainen vähänkin ajatteleva tietää että SINI-tuotteet ovat hyviä ja pitkäikäisiä. En ole tyhmä ja ajattelematon, mutta kun noi ostopäätökset tulee vaan niin joutusaan tehtyä.....siis se ajatus vissiin kulkee mulla liian nopsaan, pitäs vähän harkita noita hankintojakin! Olipa kyseessä pieni tai suuri hankinta niin malttia mukaan.
Eihän se mikään vitsi ole kun sanotaan, ettei köyhän ole varaa ostaa halpaa....mutta nyt minä kylläkin tein hyvät kaupat......;D

Ennen ne kaupungin kauppareissut olivat vähän toisenlaisia, kun niistä toisille kerrotiin. Nyt en malttanut olla jakamatta iloani jonka tuotti tämä uusin hankintani....;)









14 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen setti. Olisinkin kohtapuoleen uuden rikkalapion tarpeessa niin pitääpä tuota katsoa kun tänään pyörähdän Keskisellä.
    Oikein mukavaa tulevaa viikkoa sinne Jyväskylään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasta kun hankin selkävaivojen oikein koitelessa siivousapua ymmärsin kuinka tärkeä apuväline kunnnon varrellinen harja on. Taitaa olla sukua tälle sun työkalullesi. Aikaisemmin ajattelin, että imuri riittää.

      Poista
    2. Mummeli, mulla oli entiset vehkeet tosi hepposia! Rikkalapion roskaosa oli jo alusta asti mutkalla ja rosket meni sen lapion alle. Osan sain oikeeseen paikkaa mutta kun jätin harjan ja kihveli ittekseen niin ei ollut hetken pystyssä ja taas oli roskat lattialla....;)

      Poista
    3. Johanna, mulla täällä Jyväskylässä on periaateessa uhden hengen talous ja imuri on siivouskomerossa! En vain aina viitti sitä ottaa esille kun leivänmurut jää jalkapohjiin keittiössä. Niin noi varrelliset vehkeet ovat oivallinen apu! Nyt mulla on vanhat vehkeet kellarissa ja vintissä,ei tarvi kantaa mukana jos joskus niitä siellä tarvii....;)

      Poista
  2. No tuollaista systeemiä en ookkaan tavannut aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän minäkään, kaikkea sitä keksitään eikä ilmoitella meille vasta kun aikojen päästä....;)
      Siksipä tämä blogi on aika epeli, levittää ympäri muailmoo tämän tiedon, miin meidän mymmeleiten ei tarvi kyykyssä lakasta...minä en muuten siihen oikein tosissaan pystyiskään!

      Poista
  3. Onnea paljon, Maikku, Sinituotteet ovat hyviä, mutta kalliita..:))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aili-mummo ja katotaan kuin kauan se onni mulla kestää...käytän sitä aika säästeliäästi!
      Oikeeta hintaa en olisi ihan heti maksanutkaan, vaan entistä olisin käyttänyt, tarjoukset on mukavia.....;)

      Poista
  4. Ja Sinillä siivous sujuu...sehän on niiden tuotteiden mainoskin.
    Näpsäkältä näyttää. Pitäskö hankkia, kun on vaan tuo vanha setti, ei mitään roskaluukkua rikkalapiossa. No, keskusimurin pikkuisen letkun olen kytkenyt reikään valmiiksi, nostan vain läppää ja imaisun puhina alkaa. Ylttää just ja just keittiön etuosaan ja chinchillan häkin ympäristöön. Muuten, tänään (ja vähän eilenkin) olen siivoillut apukeittiön kaapistot (löysin 5 isoa pulloa Untuva-huuhteluainetta, höh, en ole käyttänyt vuosikausiin sitä lainkaan) ja monta muuta "tarpeellista". Onnittelut sun hyvästi valinnastasi, edullisesti sait.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskusimuri on kätevä oikeassa talossa!
      Onhan se oikea rikkaimurikin kätsä, varren kaa. Mulla on sellainen pieni jolla olen yhden(!?)kerran kirjoja imuroinut, siinä ei ole sitä kunnon vartta.
      Olet saanut hyvän tarjouksen joskus sitä Untuva-huuhteluainetta...hih.....;)

      Poista
  5. On muuten hankittava tuollainen minunkin, oiskohan meidän Tokmannissa tuohon hintaan.
    Sinillä siivous sujuu.. ja muillakin hyvillä vehkeillä. Ostin aikoinaan laitossiivoukseen tarkoitetun kuivauslastan, aikaa lie jo liki parikymmentä vuotta kulunut. Hyvin kestänyt, suitsait sillä pyyhkäisee.. ai niin, sukkahousuvinkki: kuivaimen lastan päälle kun vetäisee sukkikset, niin kyllä pölyt lähtee ja koirankarvat!
    Mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tokmannin tarjous oli vain sen muutaman päivän, tekevät näitä! Meille posti tuo tarjouslehden, tänään tiistaina muuten tuli tän viikon jutut! Ei onneksi ollut minulle tarjous kamaa, tai olishan mutta yritän hillitä itteni....;)
      Mulla on kylppärissä hyvä pieni Sinin kuivaus lasta, toimii muutenkin kerää pölyt kaikkialata hyvin. Oli ostettava kun sukkahousut loppu, kun lopetin työt, niin en osta enään sukkahousujakaa! Vaikka kuin nauretaan, mutta kyllä ne sukkahousut uusio käytössä olivat mitä parhain niksi...;)

      Poista
  6. Montakohan rikkalapio"settiä" meilläkin on jo kulutettu, kun on tuo leivinuunikin. Tuo hankkimasi näyttää tosi näppärältä, pitääpä silmäillä jos sattuisi kohdalle jossakin kaupassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kun on leivinuunit roskia tulee ja harjoja kuluu! Naurattaa kun nuukailen aina uuden kanssa, mutta käyttöä varten sen kyllä ostin ja näppärä on käytössä.....;)

      Poista