Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

R U U S U !


Elämänkulkuasi ei ratkaise
niinkään se,
mitä sinulle tapahtuu,
kuin se tapa, 
jolla mielesi näkee
tapahtuneen!

Näin osuvasti on sen joku viisas taas todennut ja kirjoittanut sen muistiin,
ja 
minä sen sitten kopioin omaan käyttöön.....;)


Meillä täällä Jyväskylässä on tapana, että komeat urheilija nuorukaiset jakavat ruusuja meille naisille.
Nyt sain ruusun kun oikasin asioilleni lähimmän kauppakeskuksen läpi männä viikolla!


Heti aamupäivällä oli kolme poikaa kohteliaana ja hymyilevänä paikan päällä hommissa. Eivät erotelleet, olitpa nuori tai vanha ja kaikesta huomasi etteivät olleet ensimmäistä kertaa asialla.
Opitut asiat toimivat käytännössä.
Ei tarvinnut takataskusta kaivaa sanoja ja avoin reipas katse tuli automaattisesti. Tuli vain mieleen, että minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa....:)


Tältä KIRIn pesäpalloilija pojalta otin ruusun kiitoksen kera vastaan....:D

Minä värikkäänä ihmisenä valitsin vaalean ruusun, koska se tulee paremmin esille.....olenpa kotona tai ulkona, yksin tai kaksin! 
Siinä kun kuvasin, oikein luvan perrään, niin hokasin että että lähes kaikki halusivat punaisen ruusun. Toinen tummaa ja toinen hailakampaa punaa. Valinnan varaa kyllä oli, niinkuin kuvassa antaa näkyä. 
Tarkoitus oli tulla samaa kautta takaisin ja olisin tarkistanut miten ämpärit olisi tyhjentyneet. Vaan en sitten muistanutkaan vaan käytin ulkotietä kun köpötin kotiin päin.
Aina monella on tapana kerätä näitä ruusuja sylikaupalla....tehä tikusta asiaa, sanoisiko piikistä....ei kait näin ole ihan tarkoitus!?

Vaalien aikoina kyllä otan vastaan lahjuksia taskut ja kassit täyteen,  kun niitä jakaviakin piisaa! Kun kaikki ovat sillä oikealla asialla liikkeellä....minä lahjuksien vastaan ottajana, samoin  kuin niiden jakajat!
Excoptio confirmat regulam - poikkeus vahvistaa säännön.....;)14 kommenttia:

 1. Onhan se upeeta kun me, vähän vanhemmat fiksut leidit saadaan nuoren pojan ojentamana. Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitien-ja ystävänpäivänä myöskin nämä pojat ovat kukkien kanssa. Sekä muutaman kerran vuodessa ulkoluttavat vanhuksia/vammaisia täällä, pääasiassa lätkä ja pesis-seurojen porukat.Tämä homma kuuluu poikien valmennukseen sanovat urheilupomot..... että hyvin toimivat....:)

   Poista
 2. Jo tokkiisa nuin kommeelta pojalta ottas vastaan vaikka mitä..:))))

  Haaskoo viikon alakuu siule, Maikku.<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varman piälle tiijän jotta kommeet pojat heti kahtomalla hoksasivat, että tuoltahan tullookin mahottomaan haaskan näkönen tappaus, jos vaekka emänteen tarvis joku peräkämmarin poeka ja piätti, että tyrkkee ruusun kaheen kaanille naeselle...siis ihteeni tässä ehottomasti maenostan....vuatimaton kun tuppoon ylleensä olemuaan...vuaan käjet ojolla vastuaan mänin....polovissa en tuntenna kippuun kun suopasta toiseen etteen laetoin hyvinkin napakkaan...kyllä se vanhoopiikookin laetto nuamoo kuumottaa.....;)....kiitos!

   Poista
 3. Onpa hieno tapa siellä:))) Kauniin ruusun saitkin!
  Mukavaa viikon jatketta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli!
   Hyvin on pojat opetettu, liekö mummot ja kotiporukka jo ajoissa neuvoneet, kun niin luontevasti osasivat tämänkin asian hoitaa!
   Koko päivän on auriko paistanut täällä.....;)

   Poista
 4. Kauniin ruusun sait pojilta. Tuosta ekakuvasta voi hyvin nähdä, ettei punainen ruusu olisi erottunut muista pöydänpäällisistä.

  Tämän vuoden naistenpäivänä en sattunut kukilla onnittelijoiden kohdalle. Usein on niin mukavasti käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain sen sanon että toi vaasin alunen liina on pöydän päällinen, mutta se seuraava kirjava on matto....;)Yleensä en pidä pitkää kapeaa kukkavaasia lattilla, koska sen kaatuu helposti, mutta kun huomasin, että ylhäältä otettu kuva toimii paremmin, niikuin toimikin.
   Kyllähän noi pöydänpääliset varsin kirjavia mulla on, varsinkin nyt kun olit viimeviikolla täällä!? Iso ruokapöytä kun oli korutehtaana koska samalla seurasin MM-n talvi urheilua...sain paljon aikaseksi koska ei tarvinnut missään lajissa paljonkaan jännittää....;)

   Poista
 5. Onpas kaunis! Minä olen Jyväskylässä saanut hikilenkin jälkeen urheilijapojalta ruusun. Olisin saanut kai halauksenkin, mutta tuntui ihan mahdottomalta ajatuskin halaamisesta kun olin niin hikinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vähän vanhempana muistelen että jonkinlaisen hikisen homman jälkeen tulisi antaakin se ruusu. Halaus on aina ja ehdoton sen hikisen homman jälkeen...hih...;)
   ps.sä taisitkin oikein olla uhreilija silloin
   siis juoksuhikinen....;)

   Poista
 6. Ruusu reippaalta urheilijapojalta on hieno juttu, hienon keltaruusun saitkin. Meilläkin joskus jaettu kans.väl.naistenpäivänä ruusuja, tosin vain punaisia. Kyllä jokainen nainen on ruusunsa ansainnut, harmi kuitenkin, jos joku haluaa hamuta niitä sylillisen...
  Kaunis ele urheiluporukoilta jalkautua tuomaan hyvää mieltä.
  Aurinkoista tiistaita harjukaupungin rinteille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä jotka oikein keräilevät niitä ilamaisruusuja, muutama mieskin pyysi vaan pojat sano et ei, koska haluavat antaan itse ne ruusut naisille ai valikäsien kautta.....;)
   Kiitos, tiistaina satoi lunta niinkuin tänääkin, ei haittoo....;D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Vikki, mulla on kyllä jo vähän kevättä rinnoissa, niinkuin kuuluukin meille kevään lapsukaiselle! Ulkona on kylläkin täysi talvi ja kinokset sen kun kasvaa.....mahtuuhan sitä tänne.....;)

   Poista