Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

REPPU SELKÄÄN JA NOKKA MENOSUUNTAAN !


Lahheet ilmat jatkuisi täälläkin, mutta kumminkin ajattelin jatkaa kesäkeliä toisaalla. Sain netin kautta kohtalaisen huokeet liput niin käytän ne pois.

En ole koskaan mennyt henkilöautolla Budapestiin, pari kertaa linkillä kylläkin. Ihan turistina olin, muuten mieluinen ja hyvä reissu kaikkineen! Kaunis ajotie kulkee Tallinnan kautta Via Baltikaa  myöten ja aika monen maan kautta Unkariin. Takaisin tultiin Italian-Itävallan-Saksan-Tanskan-Ruotsin kautta, tämä matkan tein jo vuosia sitten.
Oli niin sanotusti Euroopan kiertomatka, paljon näkemistä ja kesti kolmatta viikkoa. Tarpeeksi aikaa jotta ei tarvinnut tuhatta ja sataa ajaa. Itävallassa korteerattiin useampikin yö ja sieltä käsin sitten reisattiin naapuri valtioissa!


Kaikki siirtymisvälit olivat  mukavia hienossa hyvin varustetussa autossa, kauniilla paikoilla huilitauot ja keitettiin kahvit.... kaikki omat varusteet kulki helposti auton säilössä.
Näin silloin aikoinaan lehdessä että muutama perutuspaikka tuli kiertoajeluun ulkomaille ja ilmoitin heti itseni sinne mukaan, ottivat!
Osahan heistä oli tuttuja keskenään, kamerakerhon järjestämä retki ja mullahan ei ole vaikeuksia tutustua uusiin ihmisiin.....joten kaikkia toimi.
Pyysin jo varaamaan paikan heidän seuraavaan  kiertomatkaan joka toteutuikin  myöhemmin.


Muistelen, että reissu kokonaisuudessa eteni aamupalan kera majapaikoissa. Ruokailut sitten porukoissa tai oman totutun tyylin mukaan ja niistä sitten nautittiin ja maksettiin oman rahapussin mukaan.
Matkan varrella oli mulle tuttuja paikkoja joten kerroin matkanjohtajalle taukopäivinä, että lähen omille reissulleni ja ilmoittelen kyllä ajoissa itsestäni!
Hätääntyi vähän, että kuin pärjään, sanoin pärjääväni, selitin kyllä sivummalla, että mistä johtui tämä omatoiminen kuljeskelu ulkomailla.

Kuvan auton konepellin päällä oleva pyöreä juttu olikin mielenkiintoinen, joten kuvasin sen ihan liki, jotta tekstinkin näkee lukea.....;)


Muutenkin aika erikoinen kulkupeli, bongasin sen keskustan parkkipaikalta.
Oikea menopeli oli tämä kuvatus....kattotelinekin hyvin varustettu tärkeillä/tarvittavilla tavaroilla, joilla reissuissa pärjää. 
Sitä en saanut selville ketkä sillä kulkee tai kuka sitä ajaa.....vissiin ainakin huumori-ihminen tuunari, tottavie totesin!  

Tulevalla viikolla lähen ja vajaan pari kuukautta olen taas ilman nettiä. Tämä mun 29€ kapula
 seuraa uskollisesti mukana ja tekstiviestit toimii, käytän ainoastaan sitä reisuillani...tottakait puhunkin siihen tarvittaessa!
Tänne päähän jää kyllä talkkari  taaskin jos asioita tulee äkkiseltään, puolin tai toisin!

Heippa, kuulemisiin ja näkemisiin.....;)