Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 30. syyskuuta 2023

TUMMAT SILMÄT JA RUSKEA TUKKA......


Annoin taas uuden tyylin vanhoille koruille, siis siinä sivussa samalla kun Olympialaisia kuvaruudusta seurailin!

Otin helmipujottelun pariksi viikoksi lajikseni, helpompi tehdä tätä yhtäaikaa kisojen kanssa.  Vaikkakin joudun kyllä tarkistamaan vähän väliä sen, mitä sain tulokseksi...mutta oli helppo purkaa ja pujottaa helmet uudestaan nailonsiimaan.
Tällä menetelmällä töitä piisasi koko Olympialaisten ajaksi!

Ostin joitakin aikoja sitten ison nipun (7kpl) valmiita helmiä kirppikseltä, olivat vähän lyhyhköitä, sanoisin liian tiukkoja kaulan ympärille ja lukkovärkkit jokaisessa huono laatuisia! 
Mutta ne kaikki helmet olivatn huippu tavaraa, tunnistin jo heti kun näin ne, sormeni antoivat signaalin aidoista luonnon korukivistä jotka olivat tasakokoisia ja hyvin hiottuja.

Hinta taas oli myyjä arvioinut minulle sopiviksi, tottakai ostin ne pois!

Lisäsin helmiin muutaman hopeisen metallisen härpäkkeen ja tämä roikkuva osa oli mun korvis joka oli sattumoisiin samaa luonnon korukiveä kuin helmetkin! Tähän korvikseen oli lisätty aito kristalli koristeeksi, olen itse ne hankkinut jostain päin maailmaa.  Käytössä vaan liian painavat korviin, joten siirsin yhden niistä uuteen kaulakoruun roikkumaan.


Toimii kyllä  ja ihan sopiva tähän hillittyyn malliin.
Jäljelle jäi vielä siniset parit korviksia ja yksi ruskea sekä vihreä killuke kirstallien kera.
Käyttöä kyllä niillekin löytyy, 
siitä tämä tuunaaminen on mukavaa, että aina muhii kopassa jokin uusi idea....;//


Nämä kahdet helmet sopivat myöskin yhdessä hyvin edustamaan, olipa aihetta juhlaan tai arkeen!

Koruverstaani purkasin samalla kun kisat loppui, järjestelin niitä lukemattomia helmiä ym.lisätarvikkeita.......värien mukaan, jos vaikka helpottaisi tulevien käsitöiden aikoina!?
Jostain syystä en muistanut sitä, että nythän alkaa Salpausselän talven hiihdot ja mäet.

Koitan kyllä jättää nämä korutalkoot tällä kertaa väliin ja seuraan vain urheilua, tai en nyt ihan varma ole tästä asiasta....:)




4 kommenttia:

  1. Ihania koruja <3 Koruilu on aivan mahtavaa puuhaa <3 Kivaa maaliskuuta Sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, aloitin korujen teon ihan tyttösenä! Nykyään kun ei ole niitä oikeita työhuolia niin saan näperellä aina milloin vain huvittaa...kiitos... :)

      Poista
  2. Niin kauniit korut! Ompa vaan melkoinen taito osata itse tehdä koruja! Oikein leppoisaa viikonloppua ja mukavaa alkanutta maaliskuuta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan voin todeta, ettei näihin askarteluihin kovinkaan paljon taitoa tarvita, se vain kehittyy ajan kanssa! Akaahan siihen kylläkin tarvitaan....ja intoa tämmöisiin hommiin, muutenhan ei siitä tulisi mitään, kiitos ja kevättä kohden.....:)

      Poista