Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 17. lokakuuta 2018

PESEN, PYYHiN, PUiSTELEN.....:)


Hissukseen alan miettiä muuttoa takaisin näihin kotoisiin maisemiin!

Eilen kävin pesemässä olkkarin ison ikkunan jota olen jo miettinyt vuosia jotta sekin pitäisi jossain vaiheessa tehdä. 
Varsin oiva tilaisuus olikin juuri nyt, koska kaikki kamat on kasattu vastakkaisen seinustan puolelle.
Hankala homma ainakin mulle tämä siivous ja eritoten ikkunoiden pesu ja kaiken mukavan lisäksi ne isot ja pinttyneen lian peittämät sälekaihtimet oli putsattava!?
Verhot on jo apuvoimin poistettu ja pyykätty, minähän en nouse tikkaille enää, saavat hurjemmat sen kipuamisen hoitaa mun puolesta.

Näillä siivous juttuloilla testaan kuntoni, että kuin tässä pärjäillään vielä kotitöissä omin avuin...pärjäilen kyllä, vaan kun en ole oikein koskaan ollut mikään himosiivooja......niin tapanani on ollut se, että kartan semmoisia ns. suursiivouksia.......jopa omassa kodissani!?


Tottahan toki pidän paikat noin päällisin puolin toimivassa kunnossa, mutta nyt kun on se suururakka edessä, yök ja sille kun ei voi mitään.....:/
No, miksen sitten ota siivoojaa kotiini....no, siksi kun pitäisi sitä ennen siivota kaikki paikat.....siis yhtä tyhjän kanssa koko asia.


Yksi hyvä puoli tässä mun jutussa on se, ettei ole mikäänlaista hoppua.
Asun vielä täällä evakossa ja voin käydä vähän kuin osa-aikaisessa työssä, teen pieniä järjestelyitä
täältä käsin. Kipitän muutamiksi tunniksi tuonne parin korttelin päähän ja ehkä saan jotain tänääkin aikaiseksi siellä.

Näin on iso ja komea ovi mun hammaslääkärin vastaanottolle, talo on aika vanha ja läpeensä upeasti kunnostettu!


Kipaisen hammaslääkärissä, paikka putosi, laittoi väli aikaisen paikan ja teki juurihoidon ja siitä tuleekin  vähän isompi rahallinen juttu!?
Nyt sanoivat, että kerran viel olisi tultava ja sitten tehdään lähes uusi hammas, tänään putsattu juuret, oikein laserin tykityksellä, hurjaa hommaa!

Tämä city asumisessa on se hyvä, että kaikki on muutaman askeleen etäisyydellä.


Lämmin ja pitkä syksy piti kävelykadun terassitkin auki lokakuulle asti.


Kesäaika loppuu lokakuun viimeisellä viikolla ja silloin muutan takaisin omaan kotiin ja sammutan tämän lampun täällä jossa kyllä olen viihtynyt oikein hyvin sen seitsemän viikkoa.....:)

kun 

4 kommenttia:

 1. Tuo aiivvoominen on muuttunut vähän kuin pakkopullaksi. Onko kodissasi ollut remontti kun evakossa olet asustellut?. Sittenhän tulee pitkäksi aikaa suursiivous tehtyä kun kaikki paikat käy läpi.

  Oikein ihania syyspäivä toivon sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä on putki-sähkö ym. yleistentilojen iso remppa menossa, huoneistoissa uusitaan kokonaan kylpyhuoneet! Alkoi toukokuussa ja lopputarkistus jouluukuu 21. Nyt pääsen pikkuhiljaa vähän järjestelemään paikkoja, virallinen poissa olo oli viisi vikkoa mutta onneksi otin evakkoon asunnon seitsemäksi niikoksi. En tressaa itseeni näissä asioissa koska kiire ei ole minnekkään, nyt olen kohta löhdössä jotain tekemään sinne, on lähellä nämä asunnot joten helppo lähtee hommiin kun siltä tuntuu. Siivous ei ole mun intohimoni.....mutta nyt teen sitä, kun on oikeastaan pakko jos meenaan takaisin muuttaa. Remppa aloitettiin yläkerrasta ja minä asun puolessa välin taloa joten remppa jatkuu alakerroksissa....:)

   Poista
 2. Hommaahan siinä on aina rempan jälkeen, tuleehan kerralla tehtyä suursiivo. Mukavaa syksyn jatkoa:)

  VastaaPoista
 3. Totta, tänään jo tuntu hyvältä kun sain kaikki ikkunat pestyä ja huomenna taas aamusta alan järjestää, että saan joitakin huonekaluja kohille....kiitos ja myöskin toivotan hyvää syksyn jatkoa...😃

  VastaaPoista