Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 11. helmikuuta 2020

OSTA ANNA KIERÄTÄ.....
Päätin aloittaa tämän vuoden blogini, näin kylmän rauhallisesti, sekä
kirkaasti, toteaisikin, että vaatimattomasti,
värikkäillä jalokivillä sekä timantteilla !

Puikot ja koukut siirsin lankojen mukana sivuun, tilalle otin isot niput koruja joita aloin tarkistaa.
Aarteita löytyi, pienet työkalut esille ja aukaisin koruverstaani isolle pöydälle ja samalla käänsin telkkarin toimivaksi, silmieni/korvieni eteen!
Käsitöitähän voi tehdä samalla kun seuraa tai oikeastaan kuuntelee telkkua.


Pitkät kirjavat riipukset pätkäsin kolmeen osaan.
Näissä kolmessa isoissa lasihelmissä toimii piikkikiinitys korvan nipukoitten läpi, alkuperäisen korun mukaan.

Seuraavat kaksi pienenpää saivat kultaiset koukut kiinityksen ja keskimmäiset vihreän-ja sinisen värit asetin kaulakoruista iroittamani nayttävään kultaisen  piikin, joka toimikin minun mieleisesti !
Toinen pari korviksia näyttää just siltä mitä ajattelinkin.
Nämä piisaisikin minulle, koska jossain vaiheessa nuoruudessa otin tuplareiät korviini.


Pitkien riipuksien kolme viimeista jalokiveä koukutin, niistä sitten sain tämän kolmannen parin !Aleaika menossa koruosastoillakin kaupoissa ja tiesin, että hinnat sen kun vain halpenee, kunhan muistaa sitten viimeisillä viikoilla mennä ostamaan hyvää ja uutta materiaalia omiin käsitöihini!

Tarkistan oikein pokat silmillä niitä ostettavaia koruja, että mitkä olisi sitten helppo hajoitta ja taas rakentaa uudestaan.

Nykyään korvikset on isoja, moniosaisia ja painavia ja se toimii kun minua olisi ajateltu.
Eihän mistään askartelukaupasta saa näin näyttävää tekoainesta ja hinnat ovat suoraan sanoen aika huikeita.

Netistä en ole koskaan tilannut mitään!

Kirppiksiltä teen kyllä lähes aina löytöjä, vähän liikaa olen kylläkin jo keräillyt....mutta erinomaista käyttötavaraa sieltä kyllä saa....kunhan tietää mitä hakee.....:)
4 kommenttia:

 1. Kaikki ovat kauniita! Olikin mukava nähdä tuossa oman blogini sivupalkissa kerrankin jalokivien säihkettä.

  Minä katselen myös kirpputoreilla koruja. Erityisesti innostun vanhemmista, sellaisista joissa on tukevat lukot ja muutenkin näkee, että vaikka olisivat Kiinassa tehtyjä niin ovat kuitenkin kestäviä.

  Mukavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä jalokivet ja kulta loistaa, ovathan nämäkin aitoja lasikiviä ja hiontakin näkyy hyvin! Mukavatahan näitten teko on ja joskus pitäisi näillä itseensä koristaa, taitaa olla se kesä parasta aikaa. En kaikkia ostojani raaski purkaa ja uudistaa, koska mielyttää jo ihan sellaisenaan. Talvea ei voinut oikein talveksi sanoa täällä, taaskin sulaa lumet pois. Kiitos ja yritän alkaa kirjoittelemaan tänne, mistä lie johtuu muka kiireet, no hyvähän se on, että tekemistä löytyy aina....:)

   Poista
 2. Voi miten ihania kaikki! Kirppikset on kivoja, kun koskaan ei tiedä millaisia aarteita vastaan tulee! Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on noita kirppiksiä tässä lähella, että aina löytyy joku kävelymatkan päästä. Nämä korut ostin Glitteristä, näkyi siellä olevan tänä vuonna näitä näyttäviä hiotusta kirjavista laseista tehtyjä, ale hinta 2-3€ pari !? :)

   Poista