Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 30. tammikuuta 2021

TAMMIKUU JYVÄSKYLÄSSÄ v.2021
Kaunis kotikatuni  !!!

Kyllä se aika hupsahtaa joutusasti, viimeeksi kun tänne kirjoitin, oli talvi v. 2020 !

Kaikki on hyvin, yhteiset harrastukset oli kylläkin lopetettava, mutta minulta ei lopu nämä kotihommat kovinkaan helpolla, ei edes tekemällä.
Pipoja kudon pyöröpuikolla, telkan edessä, sen pystyy tekemään tämmöinen harvakseltaan kutojakin kun käyttää helppoja malleja. Väri on musta ja langassa oli valmiina näitä timatteja(=paljetteja), lanka oli ohutta ja otin toisen mustan langan kaveriksi.....taisi tulla sellainen pyhäpipo !?

Eiköhan ollut viimeinen kerta kun mustaa lankaa kudon, vähän hankalaa ja hidasta totesin....😏 !?

Ylimääräiset lisäjutut taulu ja korviset samalla kertaa kuvassa on omien kätösten juttuja!


 


Peruspipo ja siihen löytyi myöskin omatekoset korvikset!

Langan löysin kirppiseltä, korkeatasoista Vuorelman villalankaa oli kolme vyyhtiä ja ne kyllä kelpasi minulle, samanatien ostin.
 

Sininen pipo ja muutaman asteen vaaleammat korvikset  toimii aina ja nekin tietysti omista mallistoistani, näitä palloja löytyi toisillakin väreillä, metalli osia vaihtelin ja sain mieluisia lopputuloksia.  ....😃!

Eurokankaasta on saanut myöskin erittäin edullisia Novitan lankoja, sillä vissiin innostuin kutomiseen taas vuosien jälkeen .

Hyvänä mallinukkena on tämä reilun kokoinen  maatuska puunukke, joka ostin aikoinaan torilta Nl-n aikoinani.

Totesin  aika monen aloittaneen kutomisen ja kaikenlaiset toisetkin käsityöt.....suoraan sanoen ajankuluksi......vaikkakin laiskottelukin toimii mulle aina!?


Näillä eväille lähtee lempeän/lämpöiset terveiset teille kaikille 😍 !!!!


 

2 kommenttia:

 1. Oikein viehättävä mallinukke! Minä olen myös innostunut neulomisesta, mutta sukkia vielä väkertelen. Seuraavaksi sitten ehkä jo pipo...? Sinun ovat hienoja.

  Kiva, että voit hyvin. On teillä siellä ainakin lunta. Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipot on kyllä kaikista helpompia kutoa, pyöröpuikot on kätevät,ei putoile puikot! Koulussa tein yhdet sukat ja se loppuikin, samoin lapaset......puikot ja silmukat puotoilivat ja päätin etten niitä enään tee!?

   Jouluksi satoi vähän lunta ja nyt sitä on tullutkin, oikeastaan ihan kiva, hyvät kengät jalkaa niin ei liukastele, sekä lämmintä päälle!

   Kiitos ja teille samoin, koitan taas alkaa kirjoittelee tännekin !

   Poista