Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 12. helmikuuta 2013

VASTASIN 10+1 KYSYMYKSEEN !

1.
Mikä vuodenaika sytyttää?


Kyllä se on ehdottomasti talvi! Paljon lunta, sopivasti tuiskua ja tuulta, pakkaset saavat paukkua! Voihan siskot/veljet on se vain on sitä tosi elämää! Lopuksi kiitokseksi saamme nämä upeat aurinkoiset sini-valkoiset päivät! Näillä eväillä se menee sitten kevät. kesä ja syksykin......;)

2.
Uskovainen vai ateisti?


Minut on  perinteisesti kastettu jo lapsena ev.lut.srk.olen uskovainen!
Ystäväpiirini koostuu eri uskonnoista, joita kunnioitan ja arvostan. Mikään ei ole koskaan estänyt minua menemästä heidän seuroihin, mutta valitettavasti monikaan ei halua tulla vastavierailuille!?

3.
Rakkain harrastus?

Näitä harrastuksia on onneksi aika monta, joita toteutan varsinaisesti viilis-tuurilla. Sopeutuvat hyvin toisiinsa, mutta vaativat oman tilansa joten aikansa teen yhtä, sitten kamat piilon ja otan toisen käsillä tehtävän hoppyn vuorostaan. Kaikki rakkaita, joten vaikea laittaa niitä arvojärjestykseen!

4.
Noloin tilanne?

Niitä on ja tulee olemaan edelleenkin paljon !
Vain tekevälle sattuu ja tapahtuu....mutta verbaalinen lahjakkuuteni ja sopeutuminen hölmönkin osaan sujuvan joustavasti on toiminut näissäkin tilanteissa. En edes osaa pahemmin nolostua, mutta sisimissä kyllä ketuttaa aika paljon....heh...;)
Muutama moka olisi kertomisen arvoinen ja teille takaisi hihittelyt. En osaa valita, joten melko lievä juttu tulee, toistan sen aina muutaman kerran vuodessa. Aina joku sen näkee ja on vaivautunut tästä tekosestani. Tapahtuu yleensä lentokoneessa kun aukaisen sen pienen kermapurkin kahviin. Jostain syystä haluan liikkuvassa kulkuneuvoissa juoda kahvini sillä annos-purkki-kermalla....miksi....en ole tätä pakko mieltymystäni vielä ratkaissut !???
 Vaikka olen yrittänyt eri konsteja niin aina siitä kermasta saa osansa vieruskaverini, etupenkin selusta, pöytä ja minä itse. Pyydän niitä kermapurkkeja aina parit koska tiedän, että kummastakin menee osa harakoille.
Minä, joka teen tarkkaa ja vaativaa työtä hyppysilläni, en osaa aukaista siististi ja asiallisesti sitä ihme purkkia. Se aloitus lippakin katkee kesken kaiken ja koitan jollain  reiän saada aikaseski, vaan sitten ne ruikut vasta tuleekin. Vissiin se pillimehu pänikkä on joku sukulainen sille, koska sama sotku tulee silloinkin rinnuksille. Jos on lapsia(nuorisoa) vieressä niin aukasutan sitten heillä, koska osaavat.....;)

5.
Tähän astisen elämäsi kohokohta?

......tulisi varmaan kun osaisin aukaista sen kermapurkin metalli lipan liikkuvassa kulkuneuvossa....
Siis se elämän  kohokohta antaa odottaa minua......;D

6.
Rukiinen leipä vai vaalea!

Rukiinen leipä, vaikkakin toisetkin käy suurempaan hätään.

7.
Kuinka aloitat aamun onnistuneesti?

Helposti, koska en ole aamu saatikka iltauninen! Olen toimiva ja hyväntuulinen ilman poppakostejakin jopa aikaisin  aamulla, vaikka joutuisin heräämään kesken makoisinta unta!
 V-tyyliä kun en ole vieläkään ottanut henk.koht.käyttööni, hankaloittaisi kyllä sitä aamua, omaa kehittämääni pertsaa vaan käytän......;)

8.
Sydämellä vai järjellä?

Järjellä, onnistun lähes aina ja päässyt siihen mihin on ollut tarkoituskin päästä tai mennä! Vaativat valinnat toimii ensisiaisesti järkeä käyttäen. Järkihän ei kulu käytössä, päinvastoin parantaa elämän laatua. Pelkällä sydämellä on jotkut tehneet monta erehdystä joita on vaikea korjailla jälkikäteen. Sydän kyllä särkyy aika usein ja sen korjaamiseen vaaditaan luonnetta ja aikaa, mutta sekin onnistuu vain järkeä käyttäen! 

Sydän minulla on aina mukana ja tämä edellä kirjoitettu toteamus koskee vain minua. Onneksi olemme kaikki erilaisia ihmisiä, kaikkia meitä tarvitaan.....;)

9.
Face vai twitteri?

Face, en käytä twitteriä!
Facekin on aika tyhmä juttu jos vain seuraisin joidenkin kirjoituksia ja kommentteja...;/
Todella jo outoa mielistelyä ja suoranaista nuoleskelua aikuisilta ihmisltä. Huono itsetuntoko tämän saa aikaseksi, vailla mitään itsekontrollia puolin ja toisin....tarviiko joku aikuinen tämmöistä varmistamista toiselta samalaiselta!???? 
Itse tykkäisin normaalista keskustelusta ja vuorovaikutuksesta nk.se toimii jo jokin verran täällä blogissa!
En ota kuin tuttuja henkilöitä kamuikseni ja niistäkin osan jo poistanut tai sitten supistanut näkyvää kirjoitusta. Joihin kylläkin kuuluu  valitettavasti omia nuorisoakin.
Paljon mielenkiintoista asiaa ja sivuja sieltä olen osannut valita omakseni ja toimiviksi ...;)

10.
Blogin merkitys sinulle?

Merkitsee paljonkin, siksipä sinne laitan paljon omia ja toistenkin asioita talteen. 
Ennen kirjoitin pitkiä kirjeitä, vaan tajusin viimein jonkinlaisen painostuksen alla, että tietokoneellakin sitä voisi tehdä.....;)

11.
Uskoltaisitko tavata minut livenä?Täältä tullaan kuomaseni!

Ai minäkö, no voihan veikkoseni, minullahan tätä uskollusta kyllä pisoo......mutta pakko on kysyä uskollatko itse kohdata minut.....;D
Sen verran minussa tätä savolaisuutta on, että puhumalla pärjään, ettei vain todettas yhtäaikoon, että kiva tappaa vanha tuttu, vanha vitsi heh!
.....siis tarkoittaa, ehdottomasti kyllä......;)

Tämän yhdentoista kysymyksen haasteen sain Nenuselta joka pitää  Matalalentoa sanojen voimin blogia ja vastasinkin näihin! Sääntöihin kuuluisi laittaa juttu kiertoon ja keksiä uudet omat kysymykset, en tee sitä! 
Koska minulla on niin vähän lukijoita jotka ovat antaneet itsesä ilmi, niistäkin suurin osa on jo haasteen saaneet! Salalukijoita kyllä täällä tuntuu käyvän ja ovat  tervetulleita jatkossakin tirkistelemään .....sillä asiaa kyllä löytyy ainakin seuraaville parillekymmenelle vuodelle!

9 kommenttia:

 1. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia, eikä vastaukset yllättäny, kun tunnen Maijan niin hyvin, heh heh.

  Aika kauan sain houkutella / painostaa / uhkailla / lahjoa ... ennenkuin otit tietokoneen käyttöön ja aloitit bloggaamisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oppiiko sitä toista tuntemaa 66v.aikana....kait sitten, koska kumpikin oikeestaan tietää jo mitä toinen vastaa...son muuten hyvä asia, ainakin siskoksilla...;)

   Niin saitkin tehä kaikki maholliset temput ennenkuin otin tämän sosiaalisen median omakseni ja päätikin siirtyä nykyaikaan.....mua kantsii lahjoa, alotit muuten sillä, se painostus ja uhkailu kausi oli piiiiitkä mutta toimiva loppujen lopuksi siihen lahjomiseen sen sitten lopetitkin...kiitos viellä yleisesti näin jälkikäteen...hih...;)

   Poista
 2. Hyvät oli vastaukset, kiva lukea kun samoihinb kysymyksiin vastasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin oli minustakin kiva lukea näitä vastauksia, tässä kun oli meitä monta jotka kiitettävän ahkerasti olemme esillä! Kyllä vain voi reilusti jo sanoa, että olemme tosi blogikvereita ja tästähän minä tykkään....:)

   Poista
 3. Mukavasti vastailit:)) Minulla on myös ongelmia noiden pakkausten kanssa ja samoin kun sinulla tahtoopi roiskua.
  Leppoisaa iltapuhdetta J:kylään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Minttuli, ja samat sanon sinullekin mitä kirjoitin mummelin vastaukseen!

   Eikö ole hullua, että tommonen pieni juttu voi tehdä jatkuvasti samat temput!? Olen aika usein ollut naama punasena ja yrittänyt mumissa jotakin....että mitenkäs se nyt noin oiken kävi...kun naapuri istuja ja minä ollaan kermassa...;)

   Poista
 4. Kiitos Maikku, mojovista vastauksistasi..:)))
  Aina sattuu ja tapahtuu meille tekeville ihmisille..:D
  Oikein hyvää poäivän ja viikon jatkoa sinulle, Maikku!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Aili-mummo!

   Ihan mukavatahan se on kun tapahtuu kaikenlaista, onneksi sellaista joista sopii toisillekin kirjoittaa....;)

   Poista
 5. Tyylikkäät vastaukset, tyylikkäältä vastaajalta ;)

  VastaaPoista