Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

NESTE OIL RALLY FINLAND 2014 esivalmistelut!


Vähän hempeesti aloitin tämän raporttini, koska kohta tulee kovempaa asiaa!


Rautaa, romua ja kovaa rätinää alkava viikko tarjoaa täällä Keskisessä Suomessa. Jotenkin olen aina tykännyt näistä ralleista, vissiin yli viimeiset viiskytä vuotta kun olen niitä seurannut aika tarkkaan.
Asuinpa missä maailman kolkassa tahansa, aina halusin tietää kuka voitti minäkin vuonna nämä ajot.


Harva se kerta osalistujiin kuuluu eri lajien julkkuja.....eipä tämä lätkäkää sitä rauhallista ja äänetöntä sporttia ole, joten siitä vain baanalle vähän tuulettumaan. 
Soraiset metsätiet ovat  niitä jäpöstely reittejä. Joskus olen ollut näillä pikataipaleilla ja kun suoraan sanon niin näkyvyys on nolla ja pelkkä trimmatun auton moottorin ääni vain kuuluu, eikä tietoakaan siitä kuka ajaa......

Nykyisin viihdyn vain täällä rallikadulla ja seuraan porukoilta!
Voi olla, että teen poikkeuksen tänä vuonna, koska pariin kertaan ajettava erikoiskoe on Harjun rinteillä ja se kun on tässä vieressä, niin voisin jopa ostaa tiketin ja sinne sitten ihmettelemään.
Mulla on muuten nykyään aina korvatulpat matkassa ja käytän niitä tarvittaessa, koska yli virallisen desipelin äänet sattuu kuuroon korvaan. 
Korvaan josta ei löytynyt mitään vikaa, vaikka kuulo meni kerta heitolla yhtenä iltapäivänä kotona ja vielä yksin ollessa...;/


Asusteet on valittava aika tarkkaan, koska sinne paikanpäälle mennään  itseensä näyttämään, tarkoittaa siis oikein näytille ja lipsua ei saisi sitten pahemmin.
Yläkuvan korvis on se koiraspuoleinen osa sitä painonappia ja täysin musta, erinomainen rallikoru korvaan, totesin näin äkkiseltään!
Alakuvan parin olen tehnyt naaraspuolisista osista ja muutamilla pippurihelmillä  väriä paiskasin korupiikeihin, hopean hohtoa sinistä/harmaata......


Kolmas pari olisi myöskin loistava valinta tälle kisaviikolle!


Tekstiilit valitsen sitten joskus myöhemmin. Parempaa kolttua en tarvitse, koska uskon, että iltamenot jäävät aika vähiin......ja niihinkin pitäisi taas uudet korut tekaista......;)

En osaa oikein varsinaisena urheiluna pitää autoilla kilpaa ajamista, vaikka oikein telkussakin puhutaan aina, että joku on lahjakas autourheilija!? Tottakait pitää olla kondiksessa ja skarpata, kun ratin taakse menee  ja aika sutjaka on oltava jotta niihin autoihin mahtuisi noin sujuvasti sisään ja ulos.
Lyhykäisesti aika rajua meno se on, mutta niinhän on ravitkin, saatikka mäkihyppy, juoksuista puhumattakaan.

Ei tässä muuta kuin kamera kaulaan ja helyt korviin ja näytille......


4 kommenttia:

 1. Hienoja korviksia olet tehnyt, kyllä noilla kelpaa mennä "herrastelemaan" sinne maksualueelle.
  Oikein mukvia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olisi ollut vielä yhdet korvikset samaan herrasteluun sopivat, roikkuvat hakaneulat ja timanteilla koristeltu.....ne kyllä on oikein valmiina kaupasta ostettu.....;)
  Jos helle jatkuu niin voi olla, että jää se maksupaikka lunastamatta, eihän siellä ole edes paikkoja missä istuu, maassa olisi istuttava ja miten sitä ylös pääsis ilman apuvoimia!?
  Kiitos mummeli, että huomioit minun vähän erikoiset käsityöni.....hih....;))

  VastaaPoista
 3. Jyväskylän ralli kuuluu ohjelmaan - on aina kuulunut. Nyt pitkästä aikaa voi osallistua koko kisojen ajan, kun ole paikan päällä olemassa, enkä vaan käymäseltään.

  Nepparikorviksia voisin käyttää niin, että toisessa korvassa roikkuis naaraspuolinen ja toisessa uropuolinen - olis sitten heteropari korvissa - tai vois valita parit ihan tilaisuuden mukaan ..... kun ei olla mitenkään ahasmielisä. Voisit tehdä sitten vaikka isomman vetoketjunkin kaulaan roikkumaan.

  Nyt lähdetään rallikadulle.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotapas en tulluna ajatelleeksi, että tätä suvaitsevaisuutta taas näissä korviksissa ajatelinkin.....:)

   Kunnioitan lähes kaikenlaisia mielipiteitä ja muistuttaisin toisiakin, että kaikkea Luojan luomaa pitäisi arvostaa, eikä heti astua lyttyyn kun luulee olevansa muka oikeassa omine....minä- minä... omituisineen mielipiteineen.....keskustele, lue, hanki ystäviä kaikista suuntauksista.....olipa se uskonto. politiikka tai nepparikorvikset, se rikastuttaa elämää ja antaa itselle/kaikille mieleen rauhan.....suosittelen...!!!
   Nyt mä rupesinkin funtismaan, että kummat korvikset mä laittaisin korviini kun ole just lähössä baanalle.....taidan laittaa kukkaset, eläköön -60 luku.....rauha ja rakkaus.....;))

   Poista