Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 25. elokuuta 2015

BLOGIKIRJOITUS !Missä lie vika, kun en tunnu saavan tekstiä aikaiseksi näille sivuille, muka kiirettä pukkaa!
Mukavata olisi tietää, että mitä se kiire mulla tarkoittaa, siitähän se pitäisi tekstiä syntyäkin, luulisi ainakin näin äkkiseltään.

Otin uudella koneellani näin soman kuvan nykytilastani jotta kaikki näkee, ettei näillä eväillä ihan pirteimillään olla.
Tiedoksi sekin, että tätä punaista yläosaa piisaa lähes nilkkaan asti ja jotkut kutsuvat sitä yöpaidaksi, mulla se on lähinnä työpaita pitkin päivää!
Olen horoskoopiltani härkä ja sekin syynä punaisen käyttöön, koska haluan ärsyttää tai oikeastaan karkottaa jos joku olisi tulossa tänne mun reviililleni. Eihän se punaväri aina toimi, olipa mikä tyyppi vain näissä oloissa ja minunhan se pitäisi ärsyyntyä purpurasta....vaan en, tytkkään siitä!
Muistin, että mulla on muutama  taivaan tähtimerkki julkaisematta, kuvat olen kyllä maalannut, mutta tarinat on vielä hakusella, vissiin nekään ei tunnu tällä menolla tarinoiksi valmistuvan....

Pidin muutaman vuoden taukoa, etten vienyt maalauksia oman taideseuran yhteisnäyttelyyn. Muuttivat ne syysnäyttelyksi, ennen oli kesällä ja silloin olen aina täällä Suomessa ja nyt olen kyllä alkusyksyn täällä Jyväskylässä. 
Eilen kannoin parit taulua kirjastolle, esille laitettavaksi ja tänään on illalla avajaiset. Tarkoitus on sinne mennä, tämä ihan turhan päivänen liika kuumuus kun hellittää illan tullen.
Olen ollut aika laiska näihin näyttelyiden tekemisiin, vaikka tarvetta tietysti lisä käsipareille olisi. Muutenkin kaikki kokoukset ja retket jääneen väliin.....vaan jospa nyt kun jätän noi Budapestin matkat vähän harvemmiksi, ennenkuin lopetan ne kokonaan.

Panin korutehtaankin päälle viikoksi olkkarin ruokapöydälle, koska istuin siellä toimettomana useita tunteja, oikein urakalla, koska harrastan yleisurheilua MM tasolla.
Nopeita ja taitavia ovat nämä nykynuoret, kunhan jättäisivät ne mömmöt vähemmälle....tässä taas paraskin neuvoja kun samalla kattomisella pidän aika monta ruoka/kahvitaukoa ja annoksetkin kun ovat siitä raskaammasta päästä.
Joku viisas ja asiantuntija on sanonnut, että muka energian tarve vähenee iän mukana....jollain vissiin sitten tekeekin niin ja toisilla taas ei sitten millään, vaikka illalla yöpalan jälkeen sen päätän ihan viimeisen päälle, että......
Enhän mä nyt ihan yli varojeni syöpöttele koska ei siihen olisi seteleitäkään, eläke kun on alle virallisen köyhyysrajan ja luukulle en ilikiä mennä ja tokkopa antaisivatkaan, näin riskille ja terveen näköiselle anojalle....kun ihan yksin ilman saattaja sinne menisin vinkumaan. 
Jos olisin päihteiden käyttäjä niin silloin saisi kyllä helpommin luukulta apua....kaverit senkin ovat antaneet mun ymmärtää!


.....kyllä sitä nuorena nauratti vähän kaikki asiat ja ilman kehotustakin....hyvä asia sekin, koska nauru pidentää ikää ja nuukana ihmisenä otin senkin neuvon ilmaisena omiin säästöihin ja varmaan käyttöön...

ps. ei se hymy kyllä koskaan mulla hyydy, vieläkin tuppaa naurattaa väärissä mestoissa ja ihan näin omissa oloissakin kotona ja sen verran otan siitä itteenikin, että jospa saisi muutaman vuoden lisätä, ihan tulevaisuutta varten sitä säästöön ahmin.....;)

6 kommenttia:

 1. Jos oikein tosissaan nauru pidentää ikää - niin me eletään hirrrrveeen vanhoiksi. Jos ei sitten joku vika iske päälle tai tosiköyhyys yllätä. Almujen pyytely nauramalla ei taitaisi onnistua.

  Taidenäyttelyn avajaiset on tänään, sinne mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä sitä nauramista jatkan...koska se tulloo ihan itekseen ulos...iliman ponnisteluja......;)

   Poista
 2. Ihan onnitella sinnuu pittää, kun osallistut taijenäyttellyyn!
  Kuvat on sittä hauskoja kahtoo, Maikku tyttö on niissä pirteimmillään.
  Van out kyllä ollut sipsakan näkönen tyttölaps' muutama vuoskymmen sitten...
  Kersälä seun aina kiire meilä mualaisilla, van nyt erehyn, ethän sie mualainen oukkaan!
  Levollista elokuun loppuu siule ja sisarelles Maikku! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä Jyväskylä niin kaukana Helsingistä, että mualaisena meitä pijetään ja sukujuuristani olen aina ollut ylypee, mualta pellon pientareelta ne on lähtösin äitini puolelta! Nykysellään pääsee niin helpolla ettei tarvihe mittään säilötä saatikka mehustaa kun talon kellarikin laitettiin hiljaseksi.......;)

   Poista
 3. Mukava kirjoitus olikin ja kuvat! Nyt onkin ollut kisoja, koko ajan jotain seurattavaa. Minäkin niitä väliin vilkuillut kun puoliso katsoo joka kilpailun ellei ole töissä. Näyttelyyn osallistuminen kuulostaa kivalta, jospa tänne jokunen kuva sieltä ilmestyisi niin vähän pääsisi näkemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja, sitä ei pitäis jättää vuottakaan väliin noista yhteisnäyttelyistä, laiskistuu, vaikka järjestelyt on helppoja ja halpoja kun saamme kirjaston isot tilat ilmaiseksi, nytkin kolmeksi viikoksi ja kaupunki hoitaa valvomiset ja ripustusseinät...jyryttämisestä ja ripustuksesta maksan vain 10 ekua.....:)

   Poista