Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 9. huhtikuuta 2019

KESÄAIKA ALKOI JO .....


Kesäaikaan olemme siirtyneet oikein virallisesti ja menopelitkin laitettu sen mukaan!

En peru sanojani, olen edelleenkin talvi-ihminen ..... mutta eiköhän liika olen tosissaankin liikaa, tulevalla viikolla kyllä nautimme taas kevään tulosta.


Käytänöllisenä ihmisenä, kumosin partsin tuolit kumoon ja näin siinä sitten saa ylimääräiset hiekanpölyt kyytiä, kääntelen niitä tarvittaessa!

Osasin vissiin ennustaa sen verran, että otin pyöröpuikot  esille ja kokeilin, että toimivatko vielä , vaikka ovat muutamia vuosia olleet käyttämättä!?


Kirppikseltä löysin halpoja lankoja, jotka tiesin kaupasta ostettuna aika hintaviksi.
Innossani sitten tein toisenkin pipon ja siihen kuuluvan lämmittäjän kaulaani.


Tämä lähes metrin korkuinen tunnettu tyttö ei enään mahtunut entiselle paikoilleen kun eteisen kattoa alennettiin jotta putket ja piuhat saatiin kunnolla piiloon rempan yhteydessä.
Nykyisin se päivystää olkkarin nurkassa ja nyt sai sitten olla mun mallinukkenani,
toimi kyllä ihan hyvin tässä hommassa.


M.Agricolan päivää liputetaan tänään ja samalla suomen kielen päivää!

Ilokseni ja onnekseni huomasin, että kyllä ne puikot toimii nk.ennenkin. Kotona kyllä on ihan hyvä lankojen varasto ja tänäänkin olisi just sellainen sisällä olo päivä, jolloin käsitöitäkin voisi jatkaa.

En jatka, koska ajattelin jopa kokeilla ulkoilmaakin, vaikka tuulen puuskatkin näkyy olevan aika hyvässä vireessä.
Aurasivat juuri katukäytäviä, mutta uskon, että nastakengät ovat edelleenkin kovassa huudossa sillä parin asteen pakkanen pitää kulkutiet liukkaana.....:)

4 kommenttia:

 1. Ihania neulomuksia♥ EI olisi tosiaan tuota lunta enää tarvittu, täälläkin on taas maa ihan valkoinen, no toivotaan että sulaa äkkiä pois:) Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli pipo tarpeen tänää aamulla kun ulos läksin ja ei muuta nastakengät jalkaan että pärjasin...kiitos ja hei....:)

   Poista
 2. Juuh, kesäaika on lunta tulvillaan! Mutta eikös uusi lumi ole vanhan surma:)
  Ihania neulomuksia ja mallinukke myös!

  Hyvää viikonjatkoa♥

  VastaaPoista
 3. En muuten ole niitä parhaita näissä kutomishommissa, helpoimman mukaan tein.....mutta innostushan toimii aina ja kauniista/hyvästä langasta tulee näyttäva pipo! Vanhan surmaa se uusi lumi on, sen huomasin jo, kiitos! :)

  VastaaPoista