Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 5. huhtikuuta 2019

KORUT OVAT OIVA APU vaikka napittomassa jakussa....



Kaksi kaveriani tiedusteli multa samalla viikolla olisiko mulla klipsejä varastossani !?

Jouduin muuten tarkistamaan mitä ne klipsit oikein tarkoittaa, klipsi sanan kyllä tunnen, mutta arvuuttelin niitten käyttöä, ainoastaan semmoiset verhojen klipsit tulivat  heti mieleeni.
Sitten paperien niputukseen tms.sellaista muistelin nähneeni ja oikein kun pinnistelin muistiani ja kattelin huushollissani ympärilleni....niin keittiön käsipyyhe roikkui  klipsillä!

Kunnes muistin henkselit, siis semmoiset lasten housujen kiinitykseen sopivat klipsit.

Tarvikekaupoista niitä klipsejä ei löytynyt, eikä mun varastoistani, yhdet kyllä löysin ja niissä luki "Turo"....en oikein pitänyt niitä käyttökelpoisina, koska korut vain olivat mielessäni...:)




Avot, totean itänaapurin tyyliin.....kirpparit..... ja niitä kyllä löytyy Jyväskylän citystäkin!

Nämä isommat kirppikset jotka toimivat hyväntekeväisyys menetelmällä, niin niissä on näitä käsityökoreja, jotka ovat täynnä kaikkea hyvää ja uuttakin tarveainetta askarteluu ja ompeluun.
Fida jossa on siistiä kamaa ja järjestely toimii esimerkillesesti, lasten osastolla oli kori jossa luki "lasten henkseleitä ja vöitä". 
Ottakaa tästä neuvo ja etsikää kaikki korit ja laatikot, sain sieltä kourallisen toimivia housujen kannattamia.  Tarkastin kilpisit ja ainoastaan yksi ei toiminut, loput otin mukaani.




Tämä skottiruudukas kuminauha oli ihan uuden oloinen, joten käytin tietysti kaikki mahdolliset matskut kuten tuunaajan kuulukin tehdä omiin töihinsä.
Sain kätevästi klipsien keskikohdan tehtyä jopa joustavalla osalla ja loput hekseleista säästin tietysti seuraavalle parille....:)



Nämä jakkujen etumuksen pidikkeet olivat mun eka kokeilut ja tottakait olen tyytyväinen tulokseen.

Näppärät myöskin ison huivin järjestelyyn kaulalle ja hartioille.
Klipsit erittäin korkeatasoisia, eivät revi saatikka riko kangasta, koska hammasosasto on kovaa muovia ja napakka kiinnitys toimii.

Innostuin siitä kun onnistuin
ja 
uskon jatkavani
tämmöistenkin härveleitten tekijänä....:)




8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, vähän erinlaista kuin aikaisemmat! Kiva oli kokeilla näidenkin tekoa....:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Meiie kaikille löytyy onneksi ne omat lajit, joita voi harrastaa...kiitos ja nyt ulos kun lunta sataa..😄

      Poista
  3. Siis todellakin loistavia apuja ja niin kauniita! Olet kyllä näppärä käsistäsi kun tuollaisia loihdit! Mukavaa viikonloppua ja ihanaa alkavaa kevättä💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin muuten, että klipsin asetteluun vaateisiin kuluu aikaa, eiköhän sitä nopeutta tuleen kun harjoittelee...hih..,🙂

      Poista
  4. kauniita koruja kaikki, samoin sinulle hyvää kevättä, ja kiitos kommentistasi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kevät olijo ovella ja nyt lunta sataa taivaan täydeltä....siis olen sisällä ja jatkan korujen kanssa askartelua...😀

      Poista