Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 8. maaliskuuta 2019

PERJANTAI 8.3.2019 KANSAINVÄILNEN NAISTENPÄIVÄ.


Juhlapäivän kunniaksi päätin laittaa esille tämän kuvan !

Näinkin voi niitä parempia ja näyttäviä kenkiä/koruja pitää, koska komerosta niitä ei kukaan näe.
Normaali käytössä, siis jaloissa en tosiaankaan voi näitä korkkareita käyttää, mutta koristeena kylläkin!?

Päätin tehdä niistä tilateoksen jonka huomaa kaikki, koska heti kun tullaan olkkariin niin varmasti tämä kristallien kaapin sisällys iskee silmää(n).....;) 


Toisiakin vaihtoehtoja löytyy koruista, joita sopii sovitella näitten kultanahkaisten pallokuvioisten kenkien kanssa......



....tässä kaunis  näytävä kukkanen joka keskustassa on iso helmi ja kaksinkertainen timanttien reunus koristaa musta/kultaisia terälehtiä,
komistusta kannattaa tukeva kultainen venetsiaketju!

Viime viikolla tuunasin tämän kaulariipuksen.....ja jokainenhan tietää sen, että käytän kyllä ihan tarkoituksella korumetallista sen koristeista nimitystä mitä silmät näkee ja sormet tuntee....näin haluan toivottaa meille naisille hyvää merkkipäivää......:)

6 kommenttia:

  1. Kaunis riipus. Hyvää naistenpäivää Maikku:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva....tuntuu ettei tämä jonkilainen turhamaisuus häviä minusta ja eipä oikeastaan tarvikkaan koska elän aika luontevasti sen kanssa...:)

      Poista
  2. Hienoja♥

    Mukavaa naistenpäivää sinulle Maikku♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöistähän tämä on ja muuten ihan mukavaa käsityötä on korujen teko näin televisiota katelessa, kiitos Minttuli ....:)

      Poista
  3. Oi miten ihanat kengät ja niin kauniita koruja! Leppoisaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun näin nämä kengät kaupassa, niin ajattelin ne Minni-Hiirelle sopivaksi, menin uudestaan sinne ja se kankäpäri tosiaan odotti tosiaan minua.....kolmanella kerralla päätin ostaa ne, etten pettyisi siihen, että joku olisi viennyt ne mukanaan kun seuraavan kerran tulisin niitä ihailemaan....hih-hi....kiitos....:)

      Poista