Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 3. joulukuuta 2012

TARJOUKSET TARPEESEEN !


Ostin muuten jalkineet, oikein asialliset ja pitävät!  Seniorisalin mummot puhuivat, yksi oli jo edellisen talven pitänyt näitä nastakenkiä! Hyvin olivat toimineet nämä ICEBUG merkkituotteet.
Ilokseni huomasin kampanja tarjouksen, sillä perushinta oli aika korkea mun tiliini kun vertailin.
Kun tämä pystyssä pysyminen on taidelaji jota en oikein hyvin hallitse niin päätin repäistä oikein rahan edestä! Menin Sportia-Centeriin ja ostin talviset lenkkarit.

En....en ostanut eriparikenkiä vaikka kuvasta voisi näin uskookin, joten seuraava kuva on tarpeen.
Kuvan otin pimeässä jotta heijastin raidat erottuisi paremmin ja onnistuikin sen suhteen. Samaa numero 39 parit ovat ovat kumpikin tässä.


Pitkän kehittelyn tuloksena ovat saaneet aikaiseksi semmoiset nastat jotka ovat esillä lumessa ja liukkailla. Sitten kun kävelen asvaltilla  ja poikkean kaupoille niin ne piikit uppoavat sinne kumin sisään! Pitkän kehittelyn tulos Amerikoissa/Kanadassa tehty ja testattu  toimivaksi sekä turvalliseksi meille kaikille urheilijoille.....;)Lisää selvitystä tulee, että miksi on  buutsit ja lenkkarit oikein esillä ja kuvattu sanomalehtien aikakausi lehden ja joulukalenterin päällä. 
Miksiköhän se oikein on leikkikalut ja varsin vaatimattoman kapulankin (29€) siihen vielä lisännyt? Kapula muutaman vuoden vanha ja kauniin värinen ja sen paikka kun vain on mun mukana siksi on saanut tulla kuvaan mukaan. Leikkikaluille en osaa antaa selitystä, lapsille olen ostanut ja niiten lelujen paikka kyllä on yleensä piilossa! Vissin vain ihan väreiksi ne sitten otin kenkien kaveriksi...;/

Ostin ensin ne lenkkarit, tykästyin niihin heti. Sitten seuraavana päivänä oli lehellä että se Sportia kauppa antaa joululahjaksi 20€ jos tekee kauppoja yli satasen edestä! Minähän tein ja oikein kahtena päivänä....;/


Pohjat ovat täysin sellaiset kuin hyvissä jalkineissa talven liukkailla pitää ollakin, jossakin asia ohjelmassa kun niitä testasivat, Kunigaskuluttaja se oli!

Lähin siis vielä kerran kaupoille kuponkien ja kuitin kanssa. Rohkenin mennä omine tyhmine  kysymyksineen, koska nuorimies vastaili asiallisesti eka reissulla ja selkokielelläkin vielä kaiken lisäksi.
En sovittanut noita buutsia silloin, joten siksi varten vasiten sinne meninkin takaisin. 
No, käviväthän nekin ja sanoin ostavani nämäkin jos saan sen joululahja alen niistä edellisistä tossuistanikin....;D Koska alekuponki oli jo silloin voimassa mutta se kaupungin pikkulehti oli vasta jakelussa ip. ja mä jo Sportiassa ap.?!
Kun ostin kahdet hintavat kengät niin sain ne alennukset kumpaakin pariin sen kampanja alen lisäksi, että minä olin onnessani koko tyttö!
Nyt mulla on kunnon nykyaikaiset varmuusvälineet käytössä joten suurempia vahinkoja ei pitäisi sattua....jos en köpelyyttäni kompastele, mutta yritän olla varovainen....;)

12 kommenttia:

 1. Tuollaiset pitäisi minunkin saada! Täytyykin katsella josko olis tarjouksia.
  Mukavia ja turvallisia lenkkipolkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään muuten ne vasta testasin,toimivat! Vähän sitä sisätilaa jännitin...ääntä pitivät, mutte eivät onneksi narinaa vaan kopisivat jonkin verran! En ollut ainut sellasilla kengillä liikeellä.....;D

   Poista
 2. Kyllä nyt kelpaa saapastella. Olen kuullut noista Icebukeista että ovat hintansa väärti. Ja hienot vauhtiraidat heijastamassa lenkkareissa. Hieno juttu kun löysit tarjouksesta, muuten maksavat melkoisesti. Mutta kyllä katkenneet koivetkin hintoihinsa tulevat. Minä tyydyin vielä tarjous-Kuomiin, niillä tepsuttelen ja näkyy niissäkin pitoa olevat jonkun verran.
  Reippahasti käypi askeleet....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa kyllä ja lähin ilman sauvoja kulkuun, ihan tukevan tanakka olo oli käyskennellä tuolla raitilla.
   Kaverilla on ne Kuoma kengät ja hyvät nekin ovat! Kaupungissa kun voi tienylitys paikat ovat jäisiä autojen jälkeen, niin se rupes pelottaa...varaa kun ei olisi kaatuilla...;)

   Poista
 3. Terveyteen kannattaa aina satsata: onnea uusista kengistä!<3333

  Hienoa, että piikit menevät 'sisään', kun kävelee lattialla..;)))

  Oikein hyvää uuden viikon alkua, Maikku!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten satsannut terveyteen viimeisen puolenvuoden aikana ja ihan oikein tarkoituksella kun huomasin jonkin verran laistavan sitä hommaa!? Kiitos onnen toivotuksista ja ainakin tänään tuntuivat piikkikengät hyvän olosilta. Pientä harjoittelua se sisällä kulku vaatii, huomasin sen kun tarkkailin ensin lattioiten pinnat ja vähän arkailen sitten astuin!

   Eiköhän se tästä, sanoi se entinenkin poika....;)

   Poista
 4. Tyttäreni osti tuollaiset nastakengät viimetalvena ja eka kerran ulos lähteissä kahden ison koiran kanssa meni jänis vähänmatkan päästä.- täys jäätikkökeli ja ne piti tytön pystyssä koirien äkkitempauksesta huolimatta, ja on nyt kovin niitä minullekkin suositellut. Pitänee ottaa ihan asiaksi ja katsella sellaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kyllä miten ne kengät käytännössä oikein sitten toimivat meille mummeleille! Lämpöset olivat -20 ja ihanan kevyet astua. Ovat viellä coretex siis märällä kelilläkin kuivat ja hengittävät, että kunnon materiaaliakin ovat siihen laittaneet. Varpailla hyvät tilat ja tukevat lestit. Saapaitten varttakin voi säädellä....;)

   Poista
 5. Nyt sulla on kunnolliset talvikengät, hyvin ja helposti toimivat ja vielä urheilulliset. Ei pääse liukastuu. Juhlahameen kanssa nuo voi näyttää hassulta - mutta etpä enää hameita käytä. Sitäpaitsi ei sillä ole väliä miltä näyttää - kunhan pystyssä pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja olin ainakin tänään tyytyväinen ostoihini....vaikutti niin hyvältä jaloissa päivällä, että lähen niitä huomennakin ulkoiluttaa....;)

   Niin kyllähän se pystyssä pysyminen vähän somempaa on kuin se vuosi sitten pyllylle pölähtäminen "Ruma"nimisen kapakan edessä keskellä päivää peilikirkaalla jäällä. Silloinhan pääsin pelkällä istumisella ja kintut levällään, kunnes kaksi naista avustivat mut seisomaan, kiitin kovasti ja jatkoin matkaani kotia kohden joka oli muutaman kymmenen metrin päässä....;)

   Poista
 6. Tuossahan olisi kengät minullekin, kun aina jännittää liukkaalla kävellessä niin että jalat menee jumiin. Taitavat vain olla niin kalliit, olisikohan täälläkin tarjousta... pitääpä yrittää muistaa katsella. Hienon näköisetkin ovat, molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja, erinomaiset piha ja koiran ulkoiluttamis kengät sullekin! Sulla viellä se tasapaino säilyy entisillä kengilläkin vaikka vähän liukasta olisikin...;)
   En yleensä osta kalliita kenkiä, hyviä on jo pakko ostaa ihan sen oman terveyden vuoksikin. En ole muuten koskaan maksanut yli satasta kengistäni, vaan nyt sen tein....;D

   No, joku toinen ostaa kuukauden tupakit sillä summalla ja kun en polta sainkin sitten kunnon uudet kulkuvälineet!

   Poista