Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

KAIKENLAISTA SITÄ SATTUU JA TAPAHTUU !
*****
Oli kerran taivas päällä maan,
olin liiaksi onnellinen, 
kunnes sä lausuit sanan:
erotaan, 
sinä lausuit sen hymyillen,
jos olisit syyttänyt sanallakaan,
olis eromme ollut helpompaa!
- Mutta ei,
sinä suutelit hellästi vaan
ja
pyysit unohtamaan.....

*****

Valitettavasti en tiedä kuka tämän runon on kirjoittanut, mutta on se vaan niin mahottoman kaunis!
Tämänkin olin  taltioinut jostakin pikkikirjaani ja sitä selailessa luen sen aina, samalla ajatuksella. Omalle kohalle näin ei ole koskaan käynyt, mutta sitä en kiellä vaikka itse olisin tätä ohjetta käyttänyt.....
Tapani kun on ollut aina asiat hoitaa sitten loppujen lopuksi jonkinlaisella herkyydellä ja sovussa .....jopa niin että toinen osapuoli on kuvitellut olevansa se pääosan esittäjä......

Tässä tulikin se koko aasinsilta asiaan!
Voitteko kuvitella että ihminen ja vielä tämmöinen nainen kun minä olen, rikkoisi ehointahoin omaisuutaan, en missään tapauksessa.
Mulle kävi vain näin kun ripustin pyykkini kuivumaan, niin aina napsahti pyykkipoika rikki,  mitään väkivaltaa niihin  edes en kohdistanut! 
Vain yksi jäi ehjäksi se on kuvan keskilaidassa vasemmalla, pinkki pyykkipoika.
Läheskään aina en niitä käytä, mutta jostain syystä otin pussukan mukaani kun oli paljon sukkia ja kalsareita niin ajattelin napsauttaa ne oikein naruun kiinni. Koska kuivatin niitä telineessä ja partsilla. Koskaanhan ei tiedä jos tuulenpuuska tulisi ja heittäisi ne minun vaaleanpunaiset kukkakalsarit alakerran partsille tai jopa kadulle asti....huh, olis se aika nolo juttu!
Tämä tragedia sattui jo syksyllä, mutta vasta nyt noi pojat kuvasin, keittiön pöydän vahakankaan päällä. Mulla on kyllä uusi talvinenkin vahakangas, vaihdan sen kyllä näinä päivinä.
Kivet ja pyykkipojat vain kun sopivat niin hyvin samaan kuvaan. Ihan kun olisin rannassa ollut pyykäämässä...ehei en ollut, kone sen tekee nappia painamalla.

On mulla kyllä toisiakin keltaisia ja punaisia vahvempia pyykin pidikkeitä, mutta nämä hempeet pasteliväriset sen viimeisen tempun teki. Vissiin kylläkin aika vanhoja olivatkin, auringon ja pakkasen panemia ja sitä myötä rupsahtaa ite kukin, saatikka pienet muoviset kiinalaiset......


Muistin että olin aikaisemmin kirjoittanut mun pojistani tänne blogiin, nämähän on niitä  Unkarin poikaystäviäni. Eivät napsaha poikki kun vähän näpsäyttäisikin, kovassa kunnossa ovat, sanoisin jopa rautaisessa! 

Tuli mieleen tosi hauska juttu toinenkin tästä samasta aiheesta, vaan siinä ei mennyt pyykkipoikia rikki.....mutta aloitti kauaskantoisen ja vähän erikoisen rupeaman...heh !

ps. tämä on just sitä kivaa, ensin aloittaa jostain jutusta ja sitten ei kerro koko asiaa......:)

Tänään on 12.12.2012 keskiviikko, ja ulkonäkymät ovat yhtä lumiset kun tässä kuvassa helmikuun lopulla. Taustalla vanha perinteinen Puistokoulu ja vasemmalla myöskin repimisiltä suojattua 
hotelli-ja ravintola rakennus, arvostettu ja toimiva yritys!4 kommenttia:

 1. Voi hyvä tavaton, ei tavallinen muovi kestä vuostolkulla paistetta ja pakkasta. Roskiin joutivat nuo pyykkipojat.

  Suomen vinkkelistä ilmaston lämpeneminen näyttää aika oudolta, kun lunta ja pakkasta riittää entistä enemmän - taisi se lumi kuitenkin sulaa kesäksi Jyväskylässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Näin sitä joutuu pyykkipojille erorunon lausumaan....;)
   Tarkistin, että yksi meni nokasta rikki ja lopuilta katkes kinttu!

   Lumi kyllä suli ajoissa keväällä koska tämä ilmaston muutos vaikutti siihen ja yli parikymmenenkin pakkaset pietty viimekuussa johtuu kait taas ilmaston muutoksista!?

   Poista
 2. Onpa huonoja pyykkipoikia sinulla, varmaan jo useita talvenlumia nähneitä, tai sitten olet ostanut sekundalaatua..;)) Harmittaa se pienikin asia, joskus:/

  Kuka meistä tietää mikä muutos on menossa, voi olla että se tuleva jääkausi (mitä en tietenkään toivo).

  Komeita nuo sinun unkarilaiset 'poikaystäväsi'..;DD
  Eivät osaa sanoa vastaankaan, kun halaat niitä!;)))

  Oikein hyvää loppuviikkoa sinulle, Maikku, ja kiitos tästä postauksesta!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauran kyllä itelleni aina silloin tällöin, kun mua saattaa harmitaa jokin pikkujuttu...;) Ei nyt ihan silleen kauheesti mieltäni pahoita, että muailima sekasin menis....mutta kun olen sen verran vanhanaikanen, että jos rahalla ostan niin kestävää/syötävää pitäis sitten olla! Vaikka elän ajan mukana ja olen erittäin joustava ihminen, niin aika paljon mussa on sitä pula-ajan vikaa ja jonkilaista nuukuuttakin...että ne pyykkipojatkin meni...;)

   Unkarin pojat tykkää halaamisesta, suuta kyllä en ole hirvennyt muiskauttaa noille kuvakaverille.....;))

   Kiitos Aili ja jatketaan ilolla eteenpäin!

   Poista