Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 5. tammikuuta 2012

ONNEA KATJA 20v.06.01.2012....


*****
Kuinka pysyt nuorena ?

-  Heitä mielestäsi turhat numerot, niihin kuuluvat.
ikä,
pituus ja 
paino.
Anna lääkärisi huolehtia niistä, 
siintähän sinä hänelle
maksat!

Tuo missä on kirsikka päällä, on suosittu, oikealla reunassa missä on  myös kökkö pursotettu ja korkeempi kakkusiivu, samaten herkuksi todettu! Oikeestaan nuo kaikki leivokset on erittäin makoisia  Budapestin siinä kuulussa kauppahallissa.
En ole kovin perso makean perään, vaikka läski olenkin, mutta ostan kyllä joskus leivoksia sieltä!?
Laittavat tyrkylle ja hinnat ovat euron ylä-ja alakiepeillä se muhkea iso palanen.  Kantsii mennä vähän ennen sulkemisaikaa, niin pakkaavat valmiiksi laatikkoon  ja ulosheittohintaan antavat mukaan.
En ole koskaan niin tehnyt, kun käyn torilla aina aamuisin, kertojat kyllä ovat niitä ostaneet!

******

Tämmösiäkin on olemassa!
Suurajojen aikaan noitakin komistuksia pörrää meillä täällä Jyväskylässä!
Onneksi olen siinä iässä, että voin reilusta katsoa ja kuvata, olisin saanut hyvän kuvan, kun hän huomasi minut...hymy ja nyökkäys tuli...häkelyin sen verran, että en hokanut jatkaa.....tätäkin se ikä tiettää.....;)


******
Ellei ongelmaa pysty ratkaisemaan,
paras vaihtoehto
on löytää siintä 
huvittava puoli!

******

ps. rauhallista loppiaista toivotelen! En muuten tiedä mistä olen nämä lausahdukset kopioinut kirjaani. Hyviä ja toimimivia kyllä ovat, joten  päätin huomioida jonkilaisella kevenetyllä blogauksella teidät  sukulaist, ystävät ja ne kuuluisat kylänmiehet.....;)
10 kommenttia:

 1. Moi Maikku!

  Eikös ne kylännaiset kelpaa?

  Uskon että leivoksetvievät kielen mennesään, kauniitakin ovat.;D

  Moottoripyöräilyä harrastin nuorena, jo 17v.;)

  Oikein mukavaa loppiasta ja viikonloppua sinulle, Maikku.<3

  VastaaPoista
 2. AILI-MUMMO, kiitokset!
  Kyllä ne kylännaiset kelpaa, nehän sisältyy näihin sukulaisiin ja ystäviin! Miehet kun ovat sellaisia, että tykkäävät kun heudät erikseen huomioidaan! Siksipä aina silloin-tällöin oikein, vasiten sen laitan näkyville.
  Muistin muuten sen kirjoittaessa, että tunsit nuoruudessa moottoripyörät. Minä en malta vielläkään olla niitä ihailematta....;)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä herkkuja, saat arvata kumpaa kuvaa tarkoitan :)
  Mie pysyn mielestäni nuorena mm. kun päristellään kesäisin tämäntapaisella pyörällä ympäri Suomea mm. siellä Jyväskylässäkin josta löytyy näitä samanmielisiä.
  Niin, ja se omena päivässä!

  VastaaPoista
 4. VIKKI, mä tiesin heti heti mitä herkkua ajattelit, Toinen samanlainen tuli kohta perään, jota vissiin hää vartoskin.....:)
  ps. pitäis noita kuvakansioita käydä läpi, ettei unohtuis ihan tyystin unholaan noi hyvät otokset ja makoisat herkut...hih....;)

  VastaaPoista
 5. Noita kahta oikeenpuoleista kakupalaa maisteltiin viikolla. Maksovat alle 50 centtiin kipale, ei passaa kovin useesti pysähdellä noiden tiskien taa.

  Hyvää Loppiaista Suomeen, tääl Unkarissa se ei ole virallinen pyhä.

  VastaaPoista
 6. Jopas ovat herkullisen näköisiä ja varmasti sopivan lihottavia, siis kiellettyjä, mutta se kiellettyhän onkin kaikkein paras :D

  VastaaPoista
 7. AMALIA, elä muuta virka, kieletty mutta sallittu! Niinkuin me kaikki edottomasti tiedämmekin sen, kohtuus kaikessa, muuta ah-voih miltä se maistuukin! On se muuten lasi vettäkin nautinto, kun se tarpeeseen tulee....;)

  VastaaPoista
 8. PIKOLINI, kiitos! Viimeinkin saimme lunta tänne, ja pientä pakkasta....tuli valoa ja ihan kiva olo, mulle ja kaikille toisillekin jotka pimeydessä vaeltavat....;)

  VastaaPoista
 9. Eiih, kun tuntuu että kuvien katselukin tuommosista herkuista alkaa kasvattaa ympärysmittaa. Vaan olisi ne niin namia;) Hienoja on moottoripyörät, kun vain olisi ollut rohkeutta,, ja niin tietysti rahhaa, niin mielellään olisin minäkii opetellu tuommosella ajelemaan. Vaan, kun kerran nuorena kokeilin mopoo ja se karkasi kirjaimellisesti käsistä, kun en hätäpäissäni tienny miten se pysäytetään, niin aloin moisia värkkejä karsastamaan, enkä oo sen koommin koskenu muihin kaksipyöräsiin kuin ilman moottoria oleviin,, fillariin.

  VastaaPoista
 10. NENUNEN, moni kakku päältä kaunis....on muuten sisukin herkkua!!!!
  Minähän en uskolla kun linsin läpi mopoja ja isompia vehkeitä katella, nykyisin! Samalla tuijotuksella pystyin noita kuskejakin tiirailemaan, siis vain kameraa apuna käyttäen, hyvä näinkin..hih...;)

  VastaaPoista