Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

..Toka päivä,uuden oppimiseen..

Aamu oli taas kaunis ja valoisa,siis, nk.minäkin ja tähän lisäisin viellä, että taas tänään oppisin jotain uutta tällä koneella ja varsinnii blogista! Tämä on jo parasta että löysin/pääsin melko vaivattomast tälle sivulle, naputtelemaan!

Huomasin että käytän paljon huuto-ja kysymysmerkkejä kirjoituksessani, niin teen muuten aina, koska en saa muuten ääntäni tässä kuulumaan, ja puhekieleni on melko sanarikasta ja höystetty monenmoisilla murusilla! Napsauttaisin myös hymiöitä väliin jos tietäisin keinon kuin saisin niitä esille juuri nyt, koska mielestäni yksi hymiö kertoo aina paljon sen hetkisestä tilanteesta,ainakin mulla. Olen pannut myös sen merkille että monet kamuni ovat myös huomanneet että TOIMII, eikä ole vain tyhmää heitellä niitä sinne sun tänne!!

Minulla on ikätovereita jotka osaavat hyvin tietsikan salaisuudet,siis toisinkuin mä, opettelen, terve uteliaisuus on hyväksi tässä hommassa, tarkoitan allekirjoittanutta sillä opin joka päivä jotain hyödyllistä ja toivon että saa kaverini myös blogiin, sillä tiedän että heilläkin on paljon mielenkiintoisia juttuja....

Openi yllättyy ku varmaa kurkkii et olenko kirjoittanut tänne ja ihmettelee ku en ole viellä tänään APUA pyytännyt...hih-hii...

1 kommentti:

  1. Hienosti sulla homma pelittää ja mukava että kirjuuttelet. Minä en jaksa bloggailla, riittää kun laitan jonkun kommentin fb:n. Meidän Maijallakin on bloginsa, johon aika aktiivisesti kirjoittaa, että taidatte Maijat olla "sellaisia":)))

    VastaaPoista