Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 21. toukokuuta 2016

SIIRTOA PAIKASTA TOISEEN !


Ihan varmasti en tiedä olinko se minä joka auttoi tässä kesän tulossa!
Tarkoitus oli kyllä sitä kevättä avittaa ja ottaa Unkarista lähtiessä mukaani kun nousin reilu viikko sitten Suomeen menevään koneeseen.
Ulos kun vilkaisin niin kyllä se kesä on täällä Jyväskylässä.....:)

Kuukausi meni joutusaan ja suurin osa ajasta meni siihen kun pyörin ympäriinsä huushollissa ja mietin millä täytän matkistani.....kun piti sitä hommaa nimen omaan tehdä!?
Puntarin oli lattialla kun vähän väliä tarkistin laukun painoa, että paljonko jaksan kantaa mukanani!?

Käytän aina tuolla maailmalla yleisiä kulkupeliä, muutama rappunen kyllä menee matkatavaroiden kanssa, vaikkakaan ei nyt ihan tanssien sekään hoidu.
Päivän ennen lähtöä päätin roisisti, että tämä tyttö kyllä käyttää kerrankin pirssiä ja hurauttaa sillä lentokentälle.
Helpotus oli suuri päätöksen jälkeen ja pakkasin laukun niin täyteen kun sinne mahtui kamaa.
Hyvät/uudet kesä jutut päätin  sinne laittaa ja talvi/syyskamat haen joskus syksyllä sitten tänne!

Olin jo parilla edellisellä kerralla pussi kaupalla saanut kiertoon kaappien täytettä ja yhäti sitä löytyy komeroista ja laatikoista ylimääräistä ja käyttöön kelpaavaa kamaa. 
Suomikoulu pitää nyt viikon lopulla myyjäiset lähetystössä ja sinne sain onneksi hyvää tavaraa myyntiin ja jos ei kaupaksi mene hoitavat ne loput sitten eteenpäin!
Hyvät ihmiset kun osaavat hoitaa ja hakea kotona näitä juttuja ja toimittaa eteenpäin, olen siitä kiitollinen.....:)

Niin paljon kyllä olen edelleenkin näitä pula-ajan ihmisiä, etten raaski suoraan roskiin viedä. Jos jotain sinne siellä laitan, niin siististi ja näkyvästi roskiksen päälle. Siellä kun toimii hyvin tämä "tarkistus" moneen kertaan ja kaikki vähänkin käytävä/syötävä löytää aina uuden omistajan.

Korutarpeita ja valmiita tekeleitä toin reilut kolme kiloa ja saman verran taisi jäädä sinne, seuraavan kertaan. Punnitsin ihan tarkoituksella, koska tiesin että metalli ja lasi kyllä painaa!
No, sitten ensi viikolla panen niitä valmiita kirppismyyntiin, kävin jo pöydän varaamassa....että tämmöstä kiertoa sitten täällä.
Ostan, teen ja myyn sitten eteenpäin "aseveli" hintaan koska toivon, että muutamalla kolikolla saa sitten jokainen halukas koristaa itseensä oman mielen mukaan.... 

Yllä olevan setin olen joskus tehnyt ja sitä en vie kirppiksille, koska kesäkoruiksi haluan värikästä.
Nämä korut näpersin uusista tarvikkeista, yleensähän tuunaan, siis kierätän näitä korutarpeita.
Jotkut välihelmet sekä korumetalli osat ja pujotukseen käytävä vahalanka on lähes aina uutta tai ainakin erittäin käyttökelpoista !


Sireenit kukkivat jo huhtikuun puolessa välissä Budapestissa......:)






4 kommenttia:

  1. Kierrätys on hieno asia, kauniit sireenit. Aurinkoista pyhäpäivää Maikku.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kierrätys on aina paikoillaan, siinä kyllä olen aika hyvin toiminut erialoilla, kiitos Ritva....:)

      Poista
  2. Siinäpä onkin miettiminen mitä ottaa ja mitä jättää, kun lentomatka on välissä. Ihana on tuo korusetti, eihän tuota raski myyntiin laittaakaan! Kirpparipöytään meilläkin pojan kanssa pitäisi alkaa hänen joutilaita kamppeitaan katselemaan... Ihanat syreenit vaasissa, mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä joka olen matkustellut vuosikaupalla pelkällä repulla tai pienellä matkiksellä.....niin jo tuntuu normaali matkis aika hankalalta! No, tässäpähän sitä satoa yritän lajitella ja kantaa tänne suomeen....ainakin osan! Kyllä nuorison -ja lastenvaateet ostajansa löytää kirppiksellä ja tuntuu, että aika edulliseti niitä myyvät, parempi näin kun suoraan kaatopaikalle, kiitos Anja....:)

      Poista