Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

KORUT KORVIIN, loput kaulaan!


Vaikka joka päivä on tapahtumia täynnä, niin en vaan tunnu oikein tietäväni mistä panisin asioita tänne esille!?
Ilmoja piisaa ja kevättä tuppaa varsin sekavasti, paistaa ja sataa, vettä tai lunta, mutta kyllä sitä kevättä ollaan jo pitkälle menossa......sillehän ei mahda mitään.


Olen erinomainen ja taitava välttämään noita normaalin emännän kotitöitä.
Yritän hämätä jopa itseäni sillä, etten muka olisi laiska ihminen joka vain telkkaa tuijottaa laiskana, niin sitten kannan näitä helysiäni eteeni ja työkalut toiseen käteeni.
Nämäkin (yläkuvassa) korvikset olivat puolta pitemmät ja venyttivät liikaa korvanlehtiä joten puolitin ne ja vaihdoin uudet koukut samalla.


Jämistä tein sievät ja soreat toiset killutimet!

Koska matskua löytyi niin aikani tuijotin ja jo mielessäni valmistui kolmannet korvikset!
Lehtiosa näyttää kuluneelta mutta sitä se ei ole koska ovat uudet, mutta kuvatessa varjot tuppaa kiiltämää hatallisesti. 
Tähänkin otokseen tuli tummasta puserosta, joka oli ylläni, hopean värisissä näkyy valon-ja varjon haitat paremmin, kiertelen ja kaartelen siinä ympärillä muuta aina se valo tulee jostain haittallisesti esille.....valon, varjon ja kuvaajan leikkiä tuntuu tämäkin olevan!


Sininen tämä minun lempiväri tuli näkymään näissä neljänsissä kultalehti korviksissa.
Sinisen napin olin irrottanut myöskin varsin painavista ja pitkistä korvakoruista, tulevaan tarpeeseen!
Yhtään hukkapalaa ei jäänyt näistä sinisistä kolmiosasista korvien koristeista, kaulakoruksi laiton sitten ison sinisen kyyneleen. Samanvärisiä pikkihelmiä löytyi juuri tähän tarkoitukseen omista varastoista ja siitä vain pujottelemaan siniseen vahalankaan.....parempia aikoja odottelemaan!!

Kevät on mulle edullista ostos aikaa noissa muotikaupoissa joissa on hyvät koru valikoimat ja kaikissa niin tuntuva alennus, että tulee kyllä hamsrattua liikaakin ....kun halvalla saan.
Jos joutuisin ostamaan oikein näistä helmikaupoista ja tukkuhintaan, niin siihen mulla ei kyllä ole varaa, ja muutenkin tykkään enemmän tyylistä....hajoita ja kokoa oman mielen mukaan!

Mämmin syömisen aloitan tällä viikolla, pääsiäistä odotellessa.......;)

10 kommenttia:

 1. Upeita uusiokoruja olet rakennellut vanhoistauusista Maija Mehiläinen:D
  Noista löytyy kauniista ja silmääilahduttavia korusettejä vaikka minkälaisiin juhliin!

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösta ajankulua.....turhanpäiväseksikin voisi minua kutsua, ei haittaa! Aika vähän näitä koruja pidän koska juhlissa en juurikaan käy ja maitokauppaan en muutenkaan pukeudu, tuolista otan päälimmäisen vaateen päälleni ja naulakosta takki peitoksi...heh....:)

   Poista
 2. Kylläpä tuli kaunita ja keveitä lehtikorviksia! Parempi noin kuin liian painavina koruina. Mukavaa huhtikuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä löydot on niitä mitä etsiskelin, joista saa sitten monta valmista uutta korua, kirppis pöytää pitäisi käydä kyselemässä pariksi viikoiksi! Muutamalla eurolla on myytävä jos pois niitä haluaa, mutta sekin hyvä, niin saan taas uusia tehdä....;)

   Poista
 3. Kauniita koruja. Aurinkoisia huhtikuun päiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva ja samoin sinulle koska sen kauniin pihan laitto lämpösessä auringossa on kivempaa.....:)

   Poista
 4. Ihastuttavia koruja saat aikaan!

  Kauniita päiviä huhtikuuhusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyytyväinen olen koruihini ja siksi näitä on edes täällä näytettävä....kun muuten tulee harvemmin ylle pantua. Kiitos ja samoin myöskin teille kauniita huhtikuun päiviä....:)

   Poista
 5. Ai että, mämmiä on ikävä. Helppo sitä kai olisi itsekin tehdä, mutta sellaisen kaupan tuokkosen ottaisin ilomielin.

  Kauniita koruja. Sinä olet kyllä tavattoman taitava.

  VastaaPoista
 6. Kyllä siinä vain on omat vitsinsä mämmin teossa, en kylläkään enään siihen hommaan rupeaisi! Nykyään kun on niin monta laatua saatavilla niin kyllä on äkkinäisen vaikeata valita. Muuten Sokosella sitä saa ympäri vuoden ja ostinkin talvellä sellaisen tuokkosen ja hyvää oli.....:)

  VastaaPoista