Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 17. toukokuuta 2018

5-PÄIVÄÄ ILMAN TVn kuvaa...;(




Vähän kyllä naurattaa nämä mun omat jutut!

Tiesin, että tulee uusia ääniä taloon ja samoin vieraita haalarimiehiä, kun iso remppa alkoi!?
 Ne käy kyllä hyvin jo ihan vaihtelun vuoksikin, pakko laittaa jo aamusta siistimmät sisävaateet niskaan. Varoittivatkin siitä että saattavat soittaa ovikelloa ja jos en avaa niin tulevat yleisavaimella sisään, että tämmöistä sitten seuraavat kuusi kuukautta....tukkakin pitää kammata jo heti aamusta!?
Ulkonäön hoidoista ei kylläkää ollut mitään vaatimuksia heiltä....;)

Hyvin informoivat hommistaan, postia pudottavat lähes viikoittain.
Saattaa joitakin johtoja mennä rikki kun timanttiporalla tehdään uusia reikiä seiniin, pyysivät ilmoittaa jos jotain poikkeavaa huomaa.


Ulko-oven summeri lopetti yhteistyön, se olikin tarkoitus nykyaikaiseksi uusia kun sähkömiehet alkavat oman työnsä. Mulle se ei haittaa, kun jos joku on tulossa niin ilmoittaa kyllä ensin puhelimella tulonsa.

Mutta kun viime lauantaina meni telkku ihan sekaisin, se kyllä vähän rupesi kyrsii....:(

Minä kun olen tottunut elämään sen kanssa niin vakaassa ja toimivassa parisuhteessa, että kyllä vähän kirpasi, kun toinen teki se eron ja ilman mitään suurempaa selitystä.


 Viiden päivän ajan tarkisti sen ja etin signaalia! Kolmen päivän jälkeen näky pari kanavaa, mutta Ylen kanavat puuttui tyystin.
Tottakait laitoin asiallista sähköpostia vastaavalle mestarille, ei muuten vastaillut mulle, vissiin noilla on sellainen tapa sitten....kait !?

Eilen aamulla oli täysin tumma ruutu, mutta vedin kumminkin päivityksen läpi, niin ei mitään tietoja, ainoastaan ilmoitti, että O-kanavaa toimii....://

Lähin sitten kaupungille ja olin pois talosta. Iltapäivllä takaisin, lounaankin söin sillä reissulla, joten mitään kiirettä en pitänyt poran ääniin.
Työnäänet ei haittaa mua ollenkaan, olen varautunut niihin kyllä klo 7.00-16.00, joillakin asukkailla on jo viikon aikana tullut pipo liian kireäksi näistä ylimääräisistä äänistä/miehistä/työkaluista yms.



Sitten taas telkan ääreen, opettelin jo opin ulkoa kaikki viritykset, joten siirsin jo ohjeet takaisin hyllylle.
Käski taas etsiä signaalia ja päivittää ja.... UPSSSS..... tulikin ekana kanava numero 1 listaan ja perään kaikki muutkin numerot.
Ei sitten muuta kuin kuvaa tarkistamaan ja kaikki kunnossa.....ettei siitä meidän parisuhteesta tullutkaan lopullista eroa!
Se kylläkin vähän kirpas jonkin verran kun tämä katko sattui MM lätkän aikoihin ja Euroviisutkin olin tottunut ruudusta kattomaan.
Netistä katoin sitten biisit ja taustalla oli radio auki josta sitten lätkää yritin kuunnella.
Eihän se sitä sitten oikein ollut, mihin olin tottunut.


Nämä korut askartelin keväällä kun telkkaa kattelin.

Kisat jatkuu jo tänä iltana ja jatkan näpertelyä samalla, täällä hetkellä porat soi vähän etäältä, siis toisella puolella rappua.


 Siistiä porukkaa on nämä remonttimiehet ja ahkeriakin kaiken lisäksi. Oma evakkoon lähtö tulee vasta syys-lokakuussa viideksi viikoksi kun on tämän kerroksen vuoro....:)

4 kommenttia:

  1. Nätit korut, varmaankin teit ne jo ennen TV lakkoasi. Rempan keskellä eläminen voi olla painajainen tai mielenkiintoista seurattavaa, kohdallasi on jälkimmäinen tapaus. Eikä TVn toimimattomuuskaan mikään katastrofi ollut.

    VastaaPoista
  2. ....minähän olen aina toiminut niin miten olosuhteet on mun paiskannut, siis aina löydän niistä minulle sopivat piuhat ja olotilat, joten elämä jatkuu aina asteen kiehtovampana ja mielenkiintoisempana......nk.tänäänkin kun ajattelin roskat ym.jätteet viedä, niin hissi olikin pois käytöstä.....askelmia alas ja samalla tarkistin tyämiesten tekosia.....:))

    VastaaPoista
  3. Ihania koruja♥ Remontin keskellä eläminen on välillä varmasti haastavaa, onneksi ne remontit usein kuitenkin sujahtavat nopeasti ja taas normi arki jatkuu:) Harmi että nuo kanavat hävisi ja jäi mieleiset ohjelmat näkemättä..Nykyään on kaikki laitteet niin teknisiä että välillä sitä on ihan ihmeissään:) Hyvää Helluntaita ja kaunista kevätpäivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt meni talon hissi, onneksi asun neljännessä kerroksessa, etten seitsemännessä! Mutta ostoksien kanssa tämäkin väli tuntuu jokin verran kävellä, mutta hissukseen niitä rappusia tallaan, että kotiin asti pääsen.....:)

      Poista