Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 17. lokakuuta 2011

Suomeen paluu on lähellä.


Maikku on vielä reissun päällä, mutta ei enää kauaa.
Viikko kaks ja hän on taas kertomassa juttujaan, varmasti myös näyttää uusia tauluja. Tiedän häntä kuinka paljon niitä uusia tauluja on, useita kuitenkin. Korujakin hän on varmasti värkännyt, ei ole kertonut enkä muistanut niistä kysellä. Uusia kokemuksia on runsaasti.

Ylhäällä oleva kuva on otettu marraskuun alussa muutama vuosi sitten, siellä meidän talon pihassa. Pikku puutarhaa hoitaa ahkera ja mukava talonmies -rouva sekä talon asukkaat. Kukkia voi jokainen istuttaa minne ja miten kukin haluaa. On siinä kuulemma - näkyykin - jonkun asukkaan lemmikin hauta, pieni kiviröykkiö ja kukkia. Tiettävästi puutarhanhoito sujuu hyvässä sovussa ja suurella ilolla.

7 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla Maikusta, että hän palaa takaisin Budapestistä.;))

  Kiitos sinulle, sanansaattaja<3

  VastaaPoista
 2. Minttuli ja Aili-mummo: Maikku aina ilahtuu kun kerron ystävien terveiset.

  Hyvää syksyä ystävät.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että Maikku pian kotiutuu Unkarista. Tosin ilma täällä on syksyinen ja kostea, eli lämpimän Budapestin jälkeen kuin "kauhistuksen kanankoivet".
  Mukava nähdä, mitä Maikku on saanut aikaan siellä toisessa kodissanne. Odotellaan. Terkkuja!

  VastaaPoista
 4. anja: Unkarissakin sää viileni tilapäisesti, oli jonkun päivää kylmempää kuin Suomen elelärannikolla. Nyt näkyy olevan +8 Budapestissa, vielä lämpiää reilusti.

  VastaaPoista
 5. İhanat kukat tuossa kuvassa.
  Onpa kiva saada taas Maikku tanne kuikuilemaan.
  Ja kiitos sinulle naista paivityksista.

  VastaaPoista
 6. Eipä ookaan vielä päivitystä tullunna:o Vuan kiva kun oot kuitennii kottiin tullunna, jiäp nähtäväksi, mitä kaikkee oot siellä mualimalla saanu aikaseksi ja uusia juttuja tehnyt. Tervetulloo takasin:D

  VastaaPoista