Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 19. lokakuuta 2012

PERJANTAIN PARHAAT AJATUKSET !


Selasin tuota toimiston kalenteria ja huomasin sen olevan viimeisen kuukauden aikana vain mahottoman yksoikoista täynnä!
Mua harvoin tympäsöö vaan on alkanut ajan mukana sitä tekemään!

Siksi laitoin edes silmän- ja käsien iloa esille, vissiin ovat jo olleet  täällä näytillä, no mua se ei haittaa! Pitsiliina on kaunis, rasia samoin ja turkoosi/hopea hivelee silmää sekä ko.naistakin!


Ote tämän viikon menoista:
-ma. punttisalille(polviin sattuu!)
-ti. tilaa aika hammaslääkärille(paikka heiluu, pääsin peruutukselle!
-ke.hammaslääkäri klo 16(korjasi ilman maksua, koska vika oli tohtorin, kerrankin mä voitin!)
-to.verenimijälle, ennen klo 10(irtosi veri helposti, hyvä piikittäjä!)
-pe. ei merkintöjä, en siis mene ulos, sataa ja kotona en sitten mitään tee kunhan tässä naputtelen ja olen tympeä ja erittäin ikävä henkilö...;/ 
-la. kirjat(vien omat vanhat ja saan ottaa uusia tilalle, ilmoitti Kirjatori!)
-su. markkinat torilla(ostan piirakoita ja leipää!)
Siis oikeastaan parani viikon päätteeksi nuo merkinnät ja muka menotkin.
Katon joitakin vanhoja kirjojani viemiseksi vaihtariin ja toivottavasti löytyy joku mieltä piristävä teos mukaani sieltäkin.
Jos ei, niin väkisin en kyllä ota, luen vaikka vanhoja kalentereitani! Voi olla, että päivän pidetessä  ajatuksetkin muuttuu hilpeemäksi. Vetelin polviini kerroksen Voltaren Forte geeliä, se muuten auttaa, aika kallista mielestäni 50g/14€. Ovathan ne polvireppanat kyllä se rasvan ansainneetkin antaa mennä kun on toi alamäkikin menossa...heh!


Heti auttoi kun kirjoitan tämän harvinaisen tympeän olotilani tänne!
Se jaettu juttu toimii taaskin, yksin tuntui niiiiiiin raskaalta ja heti keveni....kunhan sain sen kakistettua ulos, yök! Piälenne en sitä yökännyt, olipahan vain kevyt kuiva harjoittelu.....;)

Otin pikku värssykirjani esille, kas sieltäpähän löytyikin sopiva toteamus:
Mikä säteily,
mikä iloinen hymy,
mikä miellyttävä vartalo,
mitkä ihanat kasvot
ja
unohtumattomat silmät,
mikä äly!
No, mutta se kaikki minusta!
Mitä sinulle kuuluu?


Terveiset täältä......;)
                      

12 kommenttia:

 1. Kiitos kysymästä, ihan hyvää. Siivouspäivä tänään ja orkideojen kastelua. Siinä ne tärkeimmät :) Viikoloppuna lasten ja minjän kanssa pikku reissu. Noi niin kun syysloman merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti hokasin, että se orkidea minulta puuttui...koko syksyn olen ollut ostavinani sitä.....vaan kun värin näin mieluisen, se olikin sitä korkeeta mallia! Vaikka kun oikein tosissani totean, niin tykkään kaikista väreistä ja onko se haittaa olisipa se korkee eli matalampi koko!?

   Siis ostan sen jotta rutini orkidean kerran viikoseen hoitoon tulisi takaisin...unohtaisin sen kuukausi sitten tapahtuneen kaatumiseni, olihan ne polvet jo sitäkin ennen aika rähjäset(vaan pahemmiksi äityivät!)
   Sillä sen ostamisen jätin kun kuvittelin lähteväni reissuun taas syksyllä, ei muuten onnistu.
   Kiitos Amalia.....;D

   Poista
 2. Apeet vähän on tunnelmasi. Ei se mitään, voihan sitä välillä olla alakuloakin, Mutta iloistahan tää elämä on, kun vettä sataa, ei tarvi pelätä kenenkään kaivojensa veden vähyyttä Eikä pahemmin syysistutuksiakaan kastella, vaikka entinen puutarhuri sanoikin, että aina pitää istutukset kastella vaikka rankkasateessa ne istuttaisi.
  Ilosista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos kuulumisesta ja sinusthan tiedän että kukat kyllä auttavat asiaan kun asiaan, sinulla se taito on, kiittelen kuvista.....;)
   Voihan sitä vaihteekisi urputtaakin, vaikkakin se on tosissaan outo piirre minussa, jos oikein toen perrään sen tekisin.
   Vesisateessa on tosiaakin vaikka mukavaa istuttaa kukkasia ja kastella niitä sitten samassa sateessa, hapekas raikas ilma saa tarmokkaaksi....;D

   Poista
 3. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, onko jaettu surukin kaksinkertainen suru?! Vitsi-vitsi;))))

  Oikein hyvää ja mukavaa viikonloppua, Maikku!<3333

  Ps. Ei se urputtaminen niin paha juttu ole, on niitä pahempiakin!;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onnekseni pystyy samaan postaukseen laittamaan ilot ja surut, vähän niikuin sekasin! Nyt kun luin uudestaan koko jutun niin en edes toisistaan niitä erotannut, että näinkin voi tehdä....;D
   Totta voi kyllä joskus urputtaakin ja pitääkin, mutta kun sen tekee melko selväjärkisenä.....niin jutut senkun paranee...heh-heh....;))
   Kiitos!

   Poista
 4. Onhan sinun almanakassasi tapahtumia jokaiselle viikonpäivälle. Täällä sensijaan on varsinaisen tylsimyksen viikko ollut. Mitään en ole saanut aikaan. Häthätää ruokaa laittanut ja koiraa pissittänyt.
  Kun aina vaan tulee viettä niskaan. Onneksi ei vielä lunta tupaan.
  Kalliolla on niin märkä ja liukasta, että persliukua meinaa väkisinkin tuoda alamäkeen. Selkä vähän nitkahti, onneksi en kämmännyt ihan maata vasten.
  No, sukkaapa olen tikuttanut ja puolukoista keittänyt puuroa ja laittanut marjapiirakkaa. Että sais tuo mies joka täällä asuu - tai paremminkin käy yötä olemassa, hih, makeata mahan täys kun se niin tykkää.
  Onneksi minun viikkoni oikeastaan alkoi vasta tiistaista kun ajeltiin kotiin. Sateeseen. Sitä on riittänytkin.
  No, kirjoittelin minä lastenlaulukirjan laulunsanoja tuonne mummelipiiriin monistettavaksi. Kun lapseksi jälleen tultu niin laulut sen mukaan.
  Kivat sulle. Tää lähtee nyt vaakatasoon, vaaka kun olenkin (ja vaaka näyttää mitä näyttää, hih).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mulla olis nykyisin ja vielä tässä tilassa mies ja koira, en hirvee oikein tähän sitä panna, miten siinä oikein kävis!??
   Kumpikin olis nälissään ja sotkuissaan ja emäntä senkun pulskistuis...ei vaineskaan, hyvänä pitäisin....kait....;))

   Tämän päivän leheltä katoin sääennustukset! Heti ma.näytti sadepisaraa ja lumihiutaletta jatkui ti.ke.to.pe.samana. Ovat kyllä siellä sää osastolla kovia valehtelee jos menis ennustukset pieleen!??
   Tykkään eri vuodenajoista, syksy ja talven tulo ja talvi lumineen on minun makuuni. Vaan kun niitä liukaita vähän aristan. Mulla kyllä on varmuusvälineet kaikki kunnossa ja käytän niitä aina tarvittaessa...;D
   Partsilla omenoita jäljellä ja teen niistä kaura/omenapaistosta, hyvää lohturuokaa....;)

   Poista
 5. 280€/kg tuo voije, on hintasa väärti kerta auttaa. Pittää laskee kaikelle kilohinnat ja ihan piti käyttää laskinta, että sain tuon seleville:) Mulla, kun ei tuo laskinpää kummosesti kukoista. Nuita tekemisiäsi koruja kahteloo montai kertaa, ovat hyvän näkösiä.

  Ei ne "viisaat" turhaan huasta, jotta helepottaa, kun saapi ulosannettua mikä mieltä painaa ja aiheuttaa pahaamieltä. Ja nyt, kun on jo lauantai puolta, niin kysympä: -Löytykö luettavia kirjoja?

  Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu:) Nojjaa kuluu mitä kuuluu, ainakii tervennä pysytty, syksy painaa mielialan lyttyyn. Syksyt vaan tahtoo olla ilkeitä edelleen, vaikka luulis jotta ijän myötä niihen tottuu. Mutta onnellista on se, että syksytkin on ohimenevä ajanjakso ja pikkuhilijaa alkaa jouluasiat pukkia mieleen.

  Vaan nyt lähen ulos ja sitten saunaan ja jos murjaseis seitisoppaa, sitä sitten lusikois pahimpaan näläkään. Tv:n tuijotusta, muutamat blogit pittää käyvä, kun tahtoopi olla laiskanlaista tämä yhteyven pito näin päin. Ja sittepä vaan kuorsausta koppaan ja uutta aamua oottelemaan.
  Mukavaa viikonloppua:D

  VastaaPoista
 6. Mulla muuten sama tapa tarkistan melekein aina kilohinnan, että tietäisin sen koko totuuden! Tosta apteekin rasvasta sanotiin, että kipu häviää 12 tunniksi, puolet valetta! Mutta parempi seki ku ei mittään, lieveni kipu kaupunkireissun ajaksi....;)

  Kirjoja vei kaheksan ja sanovat että saan ottaa yhtä monta mukaani, sanoin etten saisi ottaa, mutta kolme otin! Huomenna vien lissee kun meen hiljaa markkinoille, yhellä reisulla hoijan pari asiaa! Olis ollu paljon hyviä kirjoja, otin kaksi Raija Orasen teosta. Se kolmas kirja oli nimeltään Bagdadín prinsessa elämänkerta blondi oli 30v.Saddamin hutsuna!? Olen kaikki lukunen kirjojen nk.musikinkin suhteen.

  Kävelykatu oli täynnä vaalitelttoja, yhessä söin grillimakkaran pahimapaan huikoon, ois kahvia,pullia ja muitakin virvokkeita olluna. Tulitikkurasia otin,kynän, karkin ja kolme ruusun kanssa tulin kotia. Tiskarätti oli yhen ruusun mukana, hyvä ja tarpeellinen...:D Tuttuja oli paljon liikenteessa, näläkästä köyhää kansaa, maalaisliitto jako reikäleipee....;)

  VastaaPoista
 7. Syysmasennusta taitaa olla siellä sun täällä. Ei sen puoleen, kun on Budapestissa viime päivinä +20 astetta ollut - ei se ihan sykyltä tunnu. Yöt on viileitä. siinä +10 paikkeilla. No niin - viileitä, että kuitenkin puista tippuu jo keltaisia lehtiä ja vähän on sadellutkin. Koti Suomee tällä viikolla, yritetään tuoda tätä aurinkoa mukana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko tuli jo tänään tänne, mutta ulkona oli aamulla -3 pakkasta.....;)
   Unohin tehä tän viikon ruuat vkonlopulla joten teen sitä parasta aikaa! Markkinoilta saa hyvä juttuja, vissiin sillä en tehnytkään mitään. No käyhän se näinkin. Uunissa muhii viimeinkin se vanhanaikainen omena/kauraryynipaistos. Ja kattila täynnä peruskeittoa....;)
   Huomennna vasta menen salille, ompahan soppa sit valmiina oottamassa lämmitystä, siiten kun sieltä tulen.....;D

   Poista