Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

HOROSKOOPPI KALAT !


Talven ja alkavan kevään merkki on Kalat 19.2.-20.3......!

Huomasin kuviani selatessa, että taitaa olla niin, että kolme merkkiä puuttuu täältä omasta horoskooppi jutuistani. Olen jo lupautunut kaikista kirjoittaa jotakin, mitä nyt sattumoisiin päähäni pälkähtää.
 Kaloista otan esimerkikseni kolme ihmistä, jotka luulen tuntevani jollain tapaan, kaksi naista ja yksi mies. Oma isäni oli Kalat ja hänet tunsin 25 vuotta, valitettavasti liian vähän aikaa. Nyt kun ajattelen, niin kuoli ennen aikojaan, mutta hän kyllä eli erittäin rikkaan elämän ja vaikutti esimerkillään minun valintoihin omassa elämässäni! Sen olen aina sanonut, että ne häneltä opitut tavat ja tottumukset olivat erittäin toimivia ja oppimisen arvoisia asioita.

 Muistutan siitä, että nämä kommenttini ja määritelmät on sitten vain näitä omia juttujani joita vertaillen toisten jo joskus sanotuihin uskomuksiin!

Kalan merkeissä syntyneillä on ollut paljon onnea, joka on myöskin hankaloittanut hänen omaa tietään ja valintojaan!
Mielikuvitus ja upea elävyys tekee Kaloista erittäin mielenkiintoisen tuttavuuden. Taiteelisuus ja tarvittava herkkyys näkyy ja kuuluu hänestä. Musiikki ilmaisee ne syvimmät tunteet joita hän käyttää omassa elämässään esimerkillisesti, koska osaa haaveilla ja unelmoida näkyvästi!

Melkein kaikissa tuntemissani Kaloissa toimii sympaattinen auttavaisuus ja toisten huomioiminen.
Kalojen muisti on heidän elämänsä valttikortti joka toimii erinomaisesti hänen opiskelussa ja ammatissa!

Hyvää hyvytään saattavat herkimmin joutua kaikenlaisiin pieniin vaikeuksiin omassa elossaan.
Näissä rypeminen tai niihin jääminen ei sovi hänelle koska tietää keinot miten niistä selvitään.
Liitto hänen kanssa onnistuu yleisesti, mutta se ei saisi olla missään nimessä toinen samanlainen! Onneksi sen voi korjata ajoissa, koska melko välittömästi kohdatessaan he alkavat uida eri suuntiin. Tavatessa muuten aina alkavat näykkiä toisiaan ja taas joutusaan huomaamattomasti eri suuntiin......tai voisihan sen sanoa suoraan, että karkuun ja nopeasti......


Monta tunnettua ja arvostettua henkilöä on syntynyt tämän horoskooppi merkin aikana, joista muutaman tähän laitan muistin virkistämiseksi.

Albert Einstein,
Auguste Renoir,
Elizabeth Taylor
ja
Frederic Chopin!

Ihmettelen miksi nämä kolme läheistä merkkiä jäi viimeiseksi!? Vissiin niitä onkin paljon lähelläni, etten oikein pitänyt kiirettä kirjoitella niistä tänne sosiaaliseen  mediaa!

Saksiniekat puuttuu Rapu ja Skorpioni seuraavina sitten.....toteaa tämä Härkä....;D
HYVÄÄ KANSAINVÄLISTÄ NAISTENPÄIVÄÄ jota vietetään perjantaina 8.3.2013!10 kommenttia:

 1. Kalat- horoskoopin määritelmät sopivat osittain tyttäreeni. Hän on syntynyt 1.3. Mites on, onko hänen miehensäkin kalat kun hän on syntynyt 19.2..
  Kiitos tästä ja mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kalat on 19.2- vaikkakin voisi ottaa tietysti ne parhaar ominaisuudet Vesimieheltä kun on rajatapaus ja sitten jättää Kalojen huonommat puolet tyystin unholaan....;)
   Siitähän ja tästähän tämä mun horoskooppijutut on hyviä ja uskottavia koska niitä voi lukea miten haluaa....ja kääntää asiat oman mielen mukaan!?
   Ei sillä kyllä laadin tämän nk.edellisetkin niin että mietin näiden omien tuntemien ihmisten elämänkaaren kautta mitä kirjoitan. Sekä etin joitakin tietoja näistä kuuluisista henkilöistä....ja ihan siistihän tästäkin tuli...:)

   Poista
 2. Ei kyllä osu mun poikaani oikeestaa mitenkää. Ainut toi hyväntahtoisuus ja höyliys, mitä hänellä on yllin kyllin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia, hyvätahtoisuus ja höyliys ovat ihmisille oikea siunaus, kunhan sitä osaa oikein käyttää....;)

   Voi kun olisikin saanut ite valita oman aikansa tulla tähän maailmaan ja samalla antaa käyttöohjeet miten minua tulisi kohdella jotta taivaan tähtimerkkien paraat puolet kohdistuisivat minuun jotta olisin edes jonkinlainen käyttökelpoinen paketti tulevaisuutta ajatellen...heh....;D

   Poista
 3. Hyviä maalauksia!! En muista nyt muita tuntemiani kaloja - kuin oman isän. Hän oli tuota kaikkea hyvää ja hienoa - taiteellinen, ahkera, sitkeä, hauska, vaativa ja ymmärtävä... ym.
  .... sanoo leijona tytär.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mitäs sitä meikeläinen, pelkkä vaatimaton taivaanrannan maalari, mutta yritettävä on jotta erottuis taviksista edes jollain tapaa....hih-hih...;)
   Ton naisen kuvan maalaamiseen sain idean teidän mulle antamasta synttäri kortista, maalasin kaksi pientä taulua! Tämä on Rinsessa Rosa ja se toisen nimi on Rinsessa Sini....että tämmöstä leikkisää fantasia stylea....paljon väriä ja silmän/mielen leppuutamista niistä kyllä irtoaa..:D

   Poista
 4. Kiitos näistä horoskoopeista, Maikku!<3
  Tarkemmin ajateltuna 27.02. syntynyt lapsenlapsi on kala, mutta kaksoset ovat syntyneet 02.02., ovatko he vesimiehiä? Kun en paljonkaan seuraile horoskooppeja. Kiinalaisessa horoskoopissa olen käärme, ja nyt on parhaillaan käärmeen vuosi. Mieheni on kaksonen / rotta. Käärme ja rotta ovat aika outo pari. Olen kirjoittanut asiasta runonkin..:)

  Hirveän hyvä tuo naisenkuva alla: tykkään kovasti..:)))
  Oikein hyvää viikonloppua eli naisten päivää, Maikku!<33333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän minä noita horoskooppeja seuraa, mutta jos niistä kirjoitan niin lisäapua on oltava lähellä! Vesimies on 21.2-18.2.
   Onhan se oikeestaa outo pari käärme ja rotta, mutta hehän kuuluvat yhteen ja tykkäävätkin aika kovasti toisistaa, se käärme varsinkin rotasta koska se oikein elinehto sille, sinun tapauksessa hänelle....;)
   Minä olen kiinalaisessa koira(=härkä)jostain olen sekin saanut selville, en vain tiedä koiran luonnetyyppiä, räkstyttää luulisin osaavani ja luita tykkää kaapia, varsinkin kylkiluita.... grillatuja.....nam...;D

   Poista
 5. Poikani on kala ja hyvin sopii häneen kuvailemasi ominaisuudet. Herkkä poika, joka hyvän hyvyyttään joutui eräissä tilanteissa vaikeuksiin hyväuskoisuuttaan. Onneksi kaikki lopuksi hyvin. Nyt opiskelee aikuisena, musiikki myös elämässään tärkeä elementti. Puoliso "tasoittava" kaksonen, hih. Ei puutu elämästä menoa ja meininkiä. Kalapoika on myös äitiään kohtaan todella huomioiva.
  On horoskooppimerkillä merkitystä, sanoo tämä vaaka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin vertaan jos näin hollille sattuu kuvauksisa horoskoopeista! Useinmiten löytää niitä piirteitä kun oikein ajattelee. Veratailen kyllä samoja merkkejä toisiinsa, mulla on monta skorpionia lähellä ja niissä kaikissa on paljon samaa. Samoin mun lähipiirin leijonat ovat aika paljon saman laisia...onhan näitä kun kun vain ajattelee.
   Huoletontahan tämä on, kunhan ei ota liian tosissaan näitä juttuja....;)

   Poista