Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 13. kesäkuuta 2013

KEVÄT KEIKKUEN TULI ja jatkuu yhätikin!


Uusin heti maanantaina pankkireissuni ja saman aikataulun mukaan kuin viikko sitten.
Nyt ei tarvinnut varmistaa missä oikein olin, siinä porstuan puolella oli vain yksin rahojensa perään tullut naishenkilö ja ilman saattajaa, apuvälineitäkään hän ei tarvinnut.
Ohitin sen ensihoitajan kylmän rauhallisesti ja yhden kepin taktiikalla olin baanalla ja suunistin infoon.
Sanoin olevan hakemassa niitä jo kertaaleen kysymiä tunnistuksia sitä verkkopankkia varten.
Virkansa puolesta kysyi, että mille ajalle oli varaus! Ei ollut kellovarausta, sanoi tämä asiakas tarkoitus kun on, että haluan nyt hoitaa asian samantien. Samoilla sanoilla annoin dokumentini jossa paistoi kuvani.
Sanoi sitä oikeaksi, hyvä kun oli mukana.....ilmoitin pitäväni sen aina mukana ja varsinnii kun tulen hoitamaan näitä tämmöisiä asioita....höh!

No, voi-voi kun nämä ajat saapi vasta muutaman päivän päästä! 
Ei haittoo mulla on aikaa odottaa ja sanoin istuvani täällä niin kauan aikaa kun ko.asia on hoidettu!!
Kepin kaa linkkasin istumaan näköetäisyyden päähän ja hetikohta hän tuli ilmoittamaan, että lyhyt aikaa järjestyi reilun puolen tunnin päästä. Piisaa kyllä reilustikin mulle se lyhyt aika, koska en tullut seurustelemaan ja kyselee kuulumisia teiltä....
Vähän napakan kireetä näyttelin....ei nyt sillä, eipä tarvinne kovasti lahjakas näyttelijä tämmösessä tilanteessa ollakaan....;/

Kaik' meni joutusaan, nuori hymyilevä virkailija tuli mut hakemaan  ja kättäpäivää oikein sanoimme  kanssa oman nimemme. Sain hyvän nipun papereita koska se sponsorini oli sen määräyksen mulle antanut ja tietysti ne tarvittavat numerot oikein suljetussa kirjekuoressa.


Laitan samaan syssyyn kirurgin väliaika käynnin  tiedot!
Hän on muuten varsin vähäsanainen mies, tunnetustikin.....
 Eihän se mua haittaa koska sinnekään en mennyt seurustelemaan. Ajattelin sanoo jos jotain on vialla. Kuvista päätellen ei ollut!
Vähän tästä kivusta yritin vikistä ja vinkua, kun tuntuu vain jatkuvan, niinkin paljon, että ihan haitaksi alkaa olla kun pitäisi ne jokapäiväiset toiminnat hoitaa....ihan yksin oman itteni kanssa!?
Kipu kyllä jatkuu vielä pitkään ja jatka liikkumista voimien mukaan! Tavataan seuraavan kerran sitten ens'vuoden maaliskuussa. niin silloin pitäisi tietää miten leikkaus oli onnistunut!

Ei tarvinnut edes polvia vilautella, käski kyllä taivuttaa kinttua, sen sanoin ettei oikea polvi taivu niin kuin pitää! Kurkas kuvia ja tekstiä  ja nousi jaloilleen tullen kohden! Tuijotti ja kaappasi kaksin käsin reidestä ja pohkeista ja taivutti kertarysäyksellä kantapään perskannikoihin asti. Kävi nopeasti ja ei sattunut yhtään....;/ Asiasta ei sitten taaskaan puhuttu ja oletin, että rusautti jotain  oikeisiin kohtiin! Näinhän se ammattilaiset kait sitten tekee.

Puheineen päivineen kesti koko tarkistus  kesti noin 5-7 minsaa.....;D
Tämä tohtori on arvostettu ja tunnettu hyvänä kirurgina, joten vähäpuheisuus ei ole mikään suuri haitta kun työnsä hoitaa kiitettävästi!

Röngtenissä kyllä meni aikaa koska kuvattiin kintut joka puolelta.

Sitten pirsillä takas kotiin ja sehän meni sitten firman piikkiin. Polin maksu tulee sitten joskus jälkikäteen joka maksan omasta lompsastani.

Nämä korut olisin voinut laittaa vaikka koristeeksi reissuilleni. Jostain syystä en ole koko kesänä edes korviksia vaihdellut, yleensä kun koltun värin mukaan niitä käytän. Aikaa menee muutenkin tuplasti ennenkuin saan itteni tuonne raitille, edes jokinlaisen näköiseksi.....ja rumathan ne itseensä kaunistelee, sanovat!?
Pikkuhiljaa pitäisi kaikkia outoja tapojani parannella, vähän olen heitteille niitäkin jättänyt. Kaikista muutoksista ja muistakin oudoista keksimistäni juttuloista syytän näitä mun uusia polviniveleitäni.
Kun totuudessa pysyn niin ennen varaosien vaihtoa syytin kaikesta holtitomuudesta ja ylenpalttisesta välinpitämättömyydestä oloani jonka panin kaiken vanhojen polvien  kipuloiten syyksi!

Mitäs sitä valehtelemaan kun totuushan  onkin, tottavieköön sitä mistä kirjoitin.....ennen ja jälkeen leikkauksen samat vaivat ja haitat.....mutta helmet laitan kyllä juhannuksen juhliin ihan varmasti kaulaani vaikka kuinka koipeliinia juilisi......;D

10 kommenttia:

 1. Kauniit korut,toivotaan että vaivat parantuvat.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koruissa oli uutta ja vanhaa materiaalia, siis sitä tuunattua, On se muuten mukavata hommaa tommonenkin näpertely!

   Kiitos Ritva....:)

   Poista
 2. Puolensa on pidettävä saadakseen ns. palvelua. Onneksi olit pankissa tarpeeksi tomerana.. Hyvää kesän jatkoa kipuilusta huolimatta, kyllä se vielä helpottaakin:)
  Ps; kaunis koru jälleen sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mua tuppaa joskus itteenikin naurattaa kun vaivaidun jotain erikoista tekemään, mutta itehän sitä on huolehdittava jos jonkinlaista apua tarvii.

   Kiitos Minttuli, joskus sitä tottuukin näihin kipuloihin ja ajan kanssa taito tulee välttää niitä pahimpia juttuja, että parjäilee. Tapasin lääkäri reisulla kavereita kenen kanssa oltiin samassa huoneessa! Kipuluoivat hekin viellä ja keppien kaa liikkuvat, vaikka olikin se nopeemin paraneva lonkkaleikkaus. Saman ikäsiä ollaa, että alkaa vissiin se ikäkin muistuttaa paranemisen hitaudesta.

   No kesää on vielä jäjellä....;)

   Poista
 3. Onnistuit hienosti tunnusten haussa..... eka totuttelun jälkeen ja palvelukin tuntui toimivan hyvin. Ylimääräisen avu tarvitsevia riittää - niinkuin avun antajiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuin ja nyt jos muistan tarkistaa etten vain mene maksupäivinä pankiin! Tokko siitä haittookaan olisi, sieltähän voi poistua samantien.
   Aika harvoin siellä kyllä käyn ja ne viimekäynitkin olivat, kaks kertaa toisten asioiden hoitamista, siis ennen tätä mun seikkailua....;D

   Poista
 4. Taitavat hyvin olla uudet polvesi, Maikku?
  Hyvä että osaat olla tomera, ja pitää puoliasi, aikaa on ja lisää järjestyy:))

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili-mummo, hyvät ovat uudet nivelet mutta noi vanhat ja vissiin jonkin verran surkastuneet lihakset ja jänteet ei oikein opi uusien niveleten tavoille ihan pian...;/
   Siitä ne juilimiset tulee ja pistää välillä ihan paikoilleen jäämään. Narraamalla kyllä saan ne liikkeelle mutta joka askeleella muistuttaa...huilatessakin yritän niitä voimisteluttaa.

   En voi valittaa, että aika tulis pitkäs, heiluttelen joutessa vaikka varpaita ja nilkkoja...aikansa kutakin sano pässi kun .....;)

   Poista
 5. Tomera tyttö! Kyllä sitä on puolensa pidettävä pankissakin. Hehän ovat meidän palkollisiamme eikä päinvastoin.
  Jatkossa tulevat varmaan tunnarit postissa, ainakin minulle tulee eikä tartte enää pankkiin rientää.

  Aika jännä tohtori kun käänsi kantapään persuksiin pelkäämättä, että jotakin ratkeaisi polven kohdalta.

  Juhannus on ihan pian, silloin passelit korut ja krumeliinit on pakko laittaa ihan Mittumaarin kunniaksi. Sinulla varmaan vaikea valita kun niitä on sulla niin paljon!

  Mukavaa viikonloppua toivottelen täältä niemen sateisesta nokasta!

  VastaaPoista
 6. Niin tomera olin,että pyysin kaikki tarvittavat mukaani, ettei niitä tunnareita tarvis postissa laittaa.....;)

  Vissiin se lääkäri tiesi mitä teki, en muuten tullut yhtään sen kipeemäksi jälkikäteen....oishan se kylläkin voinit sanoa, että mikä oli oiken tarkoitus tällä otteela!?

  Kiitos Anja ja terveiset sinne niemen nokkaan.....;D

  VastaaPoista