Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 11. elokuuta 2014

SEKALAISIA SELITYKSIÄ helteet huipussa!


Tuntuu olevan aika rauhallista täällä päässä.....ketähän siitä syyttäisi, vissiin olisi kaikesta parasta mennä peilin eteen.....selviäisi sekin kerta vilkaisulla, että ite minähän se täällä vingun ja yritän uida kuivana paremmille rannoille!

Elokuussa synttäreitä on vähän joka toisella .......


Kuvan isompi tyttö täytti Laurin päivänä ihan kunniottavan määrän vuosia! Pienempi juhlii Loviisan päivänä puolta vuosisatasta, on parikytä vuotta nuorempi kummitätiään.....sisko-Pirkko ja veljeni tytär Tiina.
Pirkko oli sukuloimassa veljeni perheen luona Brasiliassa 70-luvun puolivälissä muistelen niin, asuivat  pariinkin otteeseen  useimpia vuosia siellä!

Huomenna menen oikein synttäreille laskin, että Miska täyttää (?!)11v.ollaan porukoitu ja juhlittu jo synnytyslaitoksella eka tapaamisesta lähtien vuosittain......:)


O N N E A kaikille toivotan!


Läppäri on ollut käsien ulottuvilla, kuluvalla viikolla kyllä sitä siirsin jonkin verran ompelukoneen tieltä etu vasempaan. Surruttelin vain, mutta mitään uutta en tehnyt, 
korjailin toisten ompeluita.
Ilman järkevää ajatusta ostin halpoja vaateita. Jouduin korjaamaan kaikki saumat uudestaan ja samalla huomasin jopa näkyviä reikiä. Semmoisia ulkomaan halaateja olivat, kaftaania kun pidän aika paljon kotiasuina! Tähän asti olen kyllä käyttökelpoisia saanut, nyt vain oli todellinen pohja noteeraus.....:((
Pisti vähän vihaksi oma huolimattomuus, pitäisi olla tarkempi mistä oikein maksaa ja keneltä ostaa.....;//


Asiasta parempaan, täällä  oli lauantaina kansallispukujen tuuletuspäivä!
Kuva viime vuodelta, mutta samat ahkerat naiset toimivat vuodesta toiseen.
Ilo on heitä katella!


Telkkaria katelessa pujottelin pinkkiä helmiä......Maitokauppa reissulla vilvoittelin vetten äärellä, muuten se jotenkin raikasti oloa, totesin ja päätin  istua toistenkin noitten pikku putouksien liepeillä!

.....eipä tässä tämän ihmeempiä, kuin kuulumisiin......;)


6 kommenttia:

 1. Olipa kiva taas kuulla sinusta, kun ei ole hetkeen mitään ollut. Minulla tahtyoo jäädä kommentoinnit ihan kokonaan välillä, kun on muka niin paljon puuhaa. Sitä saa kiirettä eikeiseksi ihan huomaamattaan ja niin jää konella olo vähiin.
  Mukavaa elokunn jaltkoa sinne kaupunkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin omiin kommenteihin yritän vastailla, mutta toisaalla on jäänyt vain lukemiseksi, mutta eiköhön se korjaanu ajan mittaan kunhan noi muka "kiireet" on ohitettu......;)
   On muuten mukavan tuntuista kun ulkona sataa, olo/talokin viilenee kertaheitolla. Kesä kyllä saisi jatkua vielä.....:)

   Poista
 2. Kiitosta taas onnitteluista. Onneksi selvisin näistäkin synttäreistä vähällä, ei ollut tarvetta juhlia vaikka pyöreet vuodet täytty - taas yhdet. Meitä elokuisia on paljon - suvussakin on monta serkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vois viettää vaikka synttäreitäkin, laiska olen niitä järjestämään joten antaa vain sovinnolla niitten tulla ja mennä.....mahollisemman huomaatta...;)

   Poista
 3. Kiitos kivasta postauksesta, Maikku! ♥
  Totta on, että nuorena otetut valokuvat ovat kauniimpia kuin...:)
  Hyvää ja aurinkoista elokuuta sinulle! ♥♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja nautitaan koko kesä loppuun asti!

  Vähän tässä veltostuu ja en osaa oikein tarttua niihin tekemättömiin töihin, tai jos tartun niin siirtelen niitä vain paikasta toiseen! Sitten vähän ajan päästä huomaan, että taas jäi jokin asia taas puolitiehen.
  Onneksi ei ole enään pakko lähteä oikeisiin töihin.....toteaa eläkeläinen.....;)

  VastaaPoista