Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

AJAN HERMOILLA, oppia somen käyttöön....Ajankohtaisia aiheita mietiskelen ja yritän ratkaista niitä, omassa mielessäni!?

Minä joka kuulun niihin tavallisiin maija meikeläisiin, reservin riviläisiin-aina valmiina olemaan ja lähtemään omiin ja toistenkin juttuloihin. Tuskin pystyisin oikein samaistumaan ....politikoihin, virkailijoihin, saatikka toisiinkaan oppineisiin, mutta sen verran on jo kevättä rinnoissa, että innostuin ottamaan kantaa omalla omituisella tavallani.....;)

On se vaan aikamoista duunia olla esillä ja samalla esittää uskottavasti osaansa ja odottaa bravoo huutoja ja olalle taputtajia.....

Sen pystyn kyllä täälläkin sanomaan, ettei minulla olisi varaa....voimaa....rohkeutta ottaa sitä pienintäkään kiveä ja heittää kohti! Olen yrittänyt toputtaa sitä, että kantsiiko lyötyä ruveta vasiten, ehoin tahoin vihoissaan verissäpäin hakkaamaan lisää jo saatujen iskujen osuttua kohille.....roiskimaan lisää!
Armosta ja anteeksi annosta toitotetaan, annetaan siis siihen edes jonkinlainen oikeus sille joka on jo joutunut sen armottoman kivityksen kohteeksi.
Lait on sitä varten, että niitä noudatetaan vaikkakin niitä lukiessa tiedän, että ihan varmasti löytyy se laillinen kiertotie niiden kohtuulisen ja kuuliaisiin kiertämiseen......jotkut onnistuu ja toiset taas ei!

Perusroistot oikein odottavat sitä pamppua ja putkaa, näin kansan kielellä totean jotta ottaisivat opiksi tai luultavasti ei sitten kuitenkaan pampputus ja kalterit sitä oikeaa oppia anna, onhan se jo tiedossa ollut ikiajat!

Tekstiviestit ja näiden kirjoittajat ja ne/me vastaan ottajat, harkintaa tätä somen käyttöä, se on sitten liian myöhäistä katua kun on jo vahingot pöksyissä. Edessä odottaa vain mahtava haju ja sen siistimiseen ja hävittämiseen tuskin löytyy hyväksi todettuja välineitä, pelkillä paperiseteleillä ei pyyhitä kovinkaan pitkälle.....;/

Tässäkin taas pantiin esille nimineen, kuvineen ja pilkkaten vain yksi ja  ne vastakkaiset sukupuolet pysyvät piilossa ja koko hässäkkä siis ei ole kuin yksipuolisesti tällä hetkellä julkinen....

Ehdottomasti me odotamme näistä tyypeistä näkyvissä viroissa ja varoissa olevilta kuuliaisuutta, nuhteetonta elämistä ja kaidalla polulla polkemista. Miksiköhän ihmeessä me niitä alvariinsa  ehoin tahoin heitä halutaan ja äänestetään jopa takaisin näihin koko kansan elämään vaikuttaviin avoimiin virkoihin!
Sitä äänestään, mikä tuntuu tutummalta, näinhän se on.

Kuten jo heti alussa totesin, omasta mielestäni minä näitä pakinoita tänne näytille laitan ja suon ehdottomasti toisen tyylisetkin ilmaisut,
luetaan tai ohitetaan, väliäkös sillä sitten on, 
mutta kukkasen ojennan teille kaikille.....

10 kommenttia:

 1. Voi Maija kun on kiva lukea sun sujuvaa sanailua. Ittelläni ei viime päivinä kun ei myöskään tänään oikein suju mikään. Siirtelen tavaroita paikasta toiseen ja yritän muka jotakin saada aikaan, mutta ajatukset on aivan muualla. Mun jossakin kouluvihossa tai liekö ihan rippikouluvihossa ollut yksi mietelause, minkä siteeraan nyt tähän: "On sieluni sairas ja viluinen, sen haavoista vuotaa verta. Kun onnenpäiviä oottelen, saan pettyä joka kerta." Odottelen kuitenkin sitä auringon paistetta tähän arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asta, kaivoin pikkuisen muistikirjan esille ja löysin sieltä tämän:
   -Ystävä on ihminen, jolle voi olla vilpitön.
   Hänen edessään voi ajatella ääneen!

   Auriko pilkisti jo hetken verran tänään iltapäivällä, toivottavasti se löysi edes hetkeksi sinut.....:)

   Poista
 2. Kauniin kukan meille annoitkin ja hyvän kirjoituksen. Kiitos molemmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli ja ole hyvä....aina yksi kukkanen mahtuu sinne sinun omien istutuksien mukaan.....:)

   Poista
 3. Mitä tähän nyt sanoisin? En oikeestaan mitään muuta,
  Himot ne on hiirelläkin, mutta toisaaltaan kristillinen mies. Kaksnaamasta touhua! Onneksi ei vaikuta polkupyörän ohjaukseen 😇

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia armas, elä virka mitään, tuntuu nuo toiset pitävän jo tästakin asiasta hyvin huolta....outoohan se on kun ajattelee, että kun rupee viiraamaan niin ei muuta kun kyselee kyliltä, että jospa.......ite en ihan niin helpolla ilikiäis edes kysellä, vaikka saman kylän poikia ollaan.....;)

   Poista
 4. Toimi toimi taitamattomasti. Vai oliko tekstareiden vastaanottajat väärät? No, meneehän sitä viisaskin viettiensä perässä, mutta luulis kyllä jo ikähyvitystä olevan nivelissä. Vaan mikäpä olen arvostelemaan, ei näy uskovaistenkaan tavara olevan yhteistä. (Hyi Anja, nyt olet ilkeä). Tais mennä touhu toimettomaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja, sitä kun rupeen väärällä päällä ajattelemaan, että jospa vaikka.....niin koittapas laittaa se olettu järenjuoksu taas kohilleen äkistään....ei muuten onnistu! Vaikka menisi syteen tai saveen niin on tämä kännykkä hommakin kokeiltava.....himskatti kun teksasi viestit niille jotka halusuvat kuuluttaa maailmalle kaiken ! Asiat on lopuun käsitelty ja piste sanoi T.S...saahan Herra H-n jatkaa omien toilauksien jälkeen niin toivon toimin toimille myöskin jatkoja jos ei oma riitä...;)

   Poista
 5. On hyvä, että uuden opettelua riittää..;))
  Kaunista loppuviikoa sinulle Maija! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili, nyt alkaa kesä ihan varmasti, aurinkoa ja lämpöä tiedossa ainakin täällä meilllä päin!

   ps, viellä jaksavat kyllä pohtia Toimi K.tekstareita....puolue kyllä sanoi, että asia on loppuun käsitelty.....;)

   Poista