Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 28. lokakuuta 2017

KULUNEEN KESÄN KUULUMISET !


Yöpakkaset eivät vaikuttaneet mun kukkasiin, eikä tuulet tuivertaneet niitä!
Ostin, hajotin ja kokosin nämä korut uudelleen siihen minun omaan tyyliini sopivaksi, sitä sanotaan edelleenkin tuunaukseksi.
Kukkarivin kiinnitin sileillä sormuksilla näyttävään "venetsia"ketjuun, tulokseen olen tyytyväinen.


Irroitin pienet reunakukkaset alkuperäisestä helystä, joista rakensin kokonaisen sinikukkaisen korusetin, korvakorujen kera!


Sievät pinkit tein kaveriksi, ketjun kiinnitin kukkiin sormuksilla, joissa oli sattumoisiin  vaalean punaisia koristeita, löysin niitä mun pohjattomista varastolaatikoistani ja ne täsmäsivät koko koreuksiin oikein mukavasti.
 Ketjussa on myöskin kultaa ja vaalean punaista joten kokonaisuus tuli varsin sievän näköiseksi!?


....Ohooo....

Vähän olen hiljaisuutta täällä blogissani pitänyt, kiireitä ei ole ollut ja tarinaa saisin vaikka kukkasten terälehdistä tai hiekan murusista.....vaan kyllä se sitä silkkaa laiskuutta,....hyppelen vain asioista toiseen, enkä läheskään aina keskity niihin, mitä olin jo mielessäni melko valmiiksi ajatellut!

En nyt ihan yksin ole poissa blogeista ollut, totesin vähän koko porukan täällä olleen aika omissa oloissaan, no eiköhän me tässä hissukseen ruveta naputtelemaan tuntojamme koneeseen, jotta tiedetään mitä oikein kuuluu minnekin....:)

Kesällä oli parit oikein hyvät isot kesäjuhlatkin joissa tavattiin ruuan, täytekakun ja  seurustelun merkeissä sukulaisia ja tuttavia!

Tapasin myöskin Amerikan serkutkin Helsingissä. Olivat isolla risteilylle Euroopassa ja viettivät  päivän pääkaupungissa, tulivat Tukholmasta ja sitten jatkoivat Pietariin ja Baltian maihin ja Norjan vuonoille.
Emme olleet nähneet 45-vuoteen, vaan samat sisarukset siellä oli joihin tutustuin aikoinaan jo 70-luvulla Amerikassa asuessani ja myöhemmin kävivät täällä Jyväskylässäkin koko porukka! 
Kyllähän se verisukulaisuus tuntui ja näkyi meissä kaikissa, oli tosi ihana nähdä uudestaan näin aikuisinakin!
Naurua ja puhetta piisasi ja oikeastaan aika loppuikin kesken!

Nyt viikko sitten tulin Budapestistä ja nyt sitten alkoi se normaali arki talvea odotellessa...:)



16 kommenttia:

  1. Kauniita ovat korusi taas kerran. Olet jyllä taitava tekemään.
    On kyllä aika vähiin jäänyt kirjoittelu minullakin, vastaamiset jääneet melkein kokonaan. Ei vaan ole jaksanut. Kesä puuhineen imi voimat. Sitä tää vanhuus tekee. Jospa talven aikaan vähän piristyisi taas.
    Mahtavaa syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun on tarkoitus laittaa nyt edes vähän enemän tekstiä tänne, saas nähdä toteutuuko!? Kone rupes eilen vähän temppuilee kun koitin saada vastauksen liikeelle, ni ei lähtenyt, samoin "lukijat" osa oli kokonaan pois!?
      Kiitos ja odotellaan mitä se talvi tuo tulessaan....:)

      Poista
  2. Upeat korut ole tehnyt. Mukavaa syksyn jatkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva ja sinä olet ollut ahkera täällä nk.aina, koitan itsekkin päivittää tätä blogia vähan tiuhempaan, samoin helppoa ja hyvää syksyä toivotan...:)

      Poista
  3. Hienoa että kesä meni lennossa ohi, se oli onnistunut juttu!
    Mukava tavata ulkomaan serkkujakin, varsinkin vanhoja tuttuja.
    Ihanat korut, olen suorastaan myyty! Olet monen sortin taiteilija, Maija! Hyvää marraskuuta ja lokakuun loppua sinulle!♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja nyt kun alkoi talviaika, niin toivon olevani edes vähän ahkerampi täällä blogissa lukea, vastailla ja kirjoittaa!? Vissiin se aika ei muka piisaa....kun teen kaikki asiat aina pariinkin kertaan, siitähän se johtuu!
      Samoin toivotan hyvää syksyn jatkoa Aili....:)

      Poista
  4. ohhoh, jopas on upeita koruja! Todella kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hokasit minut ja minä sitten sun sivuille tarkistamaan!

      Tuunaaminen on kivaa hommaa ja aina löytyy uusia ideoita, minä teen sen jutun korujen kanssa, välillä yritän jarrutella iseäni....mutta olkoosa, teen niin kauan kun maistuu mukavalta...lukemisiin.....:)

      Poista
  5. Oi miten kauniita koruja,ihania♥ Mukavia on tuollaiset kesäjuhlat ja kivoja tapaamisia vuosien jälkeen! Leppoisaa alkanutta marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran näyttävät koruset, että itsekin kattelin niitä mielläni, sininen on lempivärini jos multa kysytään.....mutta loppujen lopuksi kun vilkaisen ympärilleni niin sitä onkin aika vähän täällä kotona!? Kiitos ja näkymisiin....:)

      Poista
  6. Kaunista olet taas luonut. Mulle tuli mieleen, että kelpaa oikein hyvin Suomi 100 -juhlintaan.

    Varmasti oli kiva tavata serkkuja niin pitkän ajan jälkeen. Ja miksei muutenkin!

    Hyvää marraskuuta Maikku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne meidän serkut on jo kolmanen polven Amerikkalaisia, heidän äidin puolelta tulee suomalaisuus ja isältä Saksa! Aika paljon tuntuu porukoita juuret kiinostavan, kun vanhenee! Onneksi mun sisko Pirkko on tarkka sukututkija ja pääsyt 1600-luvulle ja löytännyt mielenkiitoisia juttuja! Kiitos Johanna, yritän olla ahkerampi täällä blogissa...:)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. ....koruja vaan on niin mukava tehdä, kiitos......:)


      Poista
  8. Kyllä sinulta syntyy upeita koruja aina vaan. Noista sinisistä tykkäsin kuin hullu puurosta.
    Kesä on mennyt tosiaan lennossa ja nyt syksyn tullen askel ehkä vähän hidastuu. Kesäterässä mieli vielä eikä blogiin synny tekstiä millään. Tuntuu etteipä ole mitään kerrottavaakaan, vaikka sitä kyllä olis kenties kunhan pääsis alkuun taas. Rämmin tuolla karpalosuolla jäädyttämässä varpaitani kun sain vettä saappaan varsista sisään. Sitä se jatkuva sade tietää.
    Vähän konmarittanut huushollia, mutta se mitä saan ovesta ulos tulee uutena romppeena sisään, että ei onnistu sekään. Mutta näillähän mennään, eikös. Terkut ja halit sulle korumaakari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän se tuppaa olemaan, päätin semmosen asian jos saan vintistä jotain kannettua pois niin mitään en kanna tilalle....enkö ole aika vitsikäs ihminen!????! Sain aikaseksi varata kirppariin pöydän ja rupesin lähes välittömasta helmiä pujottaa piuhaan, niinkuin mulla ei olis yhtään korua valmiina!? En edes hirviä sanoa kuin paljon niitä on valmiina, eiköhän me näillä eväillä pärjätä... kiitos ja hih-hi...;)

      Poista