Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 28. kesäkuuta 2012

HOROSKOOPPI OINAS


Jostain syystä luulin etten tunne yhtään Oinasta lähipiiristäni, vaan erehdyinkin! En vain osanut ajatella tarpeeksi, mutta välähtihän se lopuksi, kun tajusin tarkistaa asian.

Tämä tulen merkki  tulee esille Oinaalle näyttämisen haluna, mutta oivalla hillitsemisen taidolla.
  
Fyysinen liikunta on hänelle lähes elinehto. Nuoruuden levottomuus säilyy vanhuuteen saakka, tämä vai tiedoksi jos ihmettelet oloasi. Myöskin se kilpailuhenkisyys ja kunnianhimo ei helpolla laannu edes iän mukana.
Hänelle kaikki ongelmat on ratkaistavissa, kunhan se alkuperäinen syy löytyy!
Oinaalla on myös  herkkä puolensa, eivätkä he pelkää näyttää sitä!
Upeita ominaisuuksia mahtuu tähäkin tähtimerkiin,  kun oikein mietin niin paljon mainisemisen arvoista löytyisikin aika helposti. Huoletta voisin niitä lisätäkin, koska tiedän ettei se pahemmin häntä hätkäytä!
Korkeintaan vain toteaisi, että niinhän se taitaakin olla.....;)

Paljon tunnetuja ja lahjakkaita henkilöitä on syntynyt tämän tähtimerkin alla, muutaman mainitsen, Leonardo da Vinci, Charlie Chaplin, Diana Ross, Celine Dion ja Elias Lönnrot!

Asialle en voi mitään, mutta taaskin  silkkaa vaatimattomuutani en malta olla mainitsematta, että Härkä ja Oinas kulkee peräkkäin. 
Joten löysin paljon omia piirteitä näistä kahdesta kevään horoskoopeista. Osaamme myöskin arvostaa ja kohdella toisiamme sen mukaisesti. Siksipä jopa sanaton puhe toimii meillä hyvin!
Koskaan ei ole tarve huolestua, että sarvet kajahtaisivat yhteen kun kohtaamme hankalissakaan asioissa tai tilanteissa.
Taito tarkaila ja poistua paikalta tyylillä  onnistuu jos asiat sen vaativat.....;)

*****
Kun hiukset ovat sekaisin, 
tartu kampaan,
kun mielesi on levoton, 
ota yhteys ystävään!

*****
 Rapu, Vesimies  ja Skorpioni on vielä julkaisematta, mutta tulossa ovat. Kuvat olen jo tauluiksi maalannut ja ympäristön tarkkailunkin olen jo aloittanut.....;)


Mitän lie olen taas tehnyt kun toi oikeinkirjoituksen tarkistus kohta ei pelitä!?
 On niin hidasta kun joudun lukemaan hiljoo ja kovvoo kymmeniä kertoja tätä mun tekstiä. Aina löytyy virheitä.....olkoonsa, nyt laitan tämän jakeluun.....;D

10 kommenttia:

 1. Oinas on taulussasi sen näköinen mitä kirjoitat, on komee ja persoonallinen otus.

  Millonkas oinas onkaan syntynyt - tarvii tarkistaa jostain ja samalla mietittävä lähipiirin oinaat. Nyt kun en muista yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait minäkin jouduin miettimään kuka on Oinas, tämä sarvipää on ennen mua(HÄRKÄ)! Alakerran Liisa-ystäväni on Oinas, hän on persoona josta olikin helppo kirjoittaa....moikka vaan jos satut sivuille....hih....;D

   Poista
 2. Yksi oinas ilmottautuu. Aika hyvin täsmää minuunkin luonnemääritelmä ja maalaus on hieno! Kiitos Maikku ja mukavaa viikonvaidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli, aina vähän laittaa ajattelemaan mitäs tuli kirjoitettua!? Jos käykin niin, että joku vetäsee sen herneen nenäänsä, meitä kun on joka lähtöön.
   Yritän kyllä olla loukaamatta toisia, vaikkakin jokaisen olisi opittava myös kestämään jonkinlaista pientä kritikiäkin....;)

   Poista
 3. Kaunis ja kivan näköinen taulu. Mielnkiinnolla odotan millaisen taulun saat aikaiseksi skorpionista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skorpionia olen jotenkin aina vain siirtänyt,siihen on sellainen syy, että tiedän heistä aika paljon!?
   Jostain syystä ympärilläni on aina ollut eniten näitä ja suurin osa jo lapsuudesta asti.....;)
   Tulis pitkä ja hauska jopa kriittinen kuvaus, sillä heissä kaikissa on jotain samanlaista vaikka ovatkin erilaisia tyyppejä.....tulossa kyllä on.....;)

   Poista
 4. OIVALLISEN KAUNIS ELÄIN tuo oinas.<333

  Oikein hyvää ja kaunista viikonloppua, MAIKKU.<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili-mummo....;)

   Tämä leikkimielinen sarjani vain jatkuu, viellä muutaman osan ajan!

   Kaunista aurinkoa ja lämpöä täällä kyllä tänään löytyy, toivomuksesi toteutui. Yritän sitä saada sinne teillekin päin....;D

   Poista
 5. Osuva kuvaus oinaasta, sen mitä vähän oinaita tiedän, kovin tuttua ei taida olla oinasta. Ja maalaus passaa oikein hyvin kuvaukseenkin, hieno!

  VastaaPoista
 6. Nämä horoskooppitaulut maalaan, sanoisinko välipaloina ja sitten tekstin joskus myöhemmin! Esille panen silloin kun tuntuu, kunhan sen kuvan selityksen saan aikaseksi!
  Helppoa on tutuista kirjoitaa, mutta jos niitä saman merkisiä onkin monta ja kaikki viellä erityylisä/luontosia ihmisiä, sitten onkin mietittävää.....;)

  VastaaPoista