Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

ME TULEMME TAAS......


Tästä se sitten alkaa, eka päivä ilman piikoja ja palvelijoita! Olen pärjännyt mielestäni kohtalaisen hyvin, koska kaikki yritykset ovat onnistuneet. On se muuten aikaa viepää, pieninkin askare menee kuin hidastetussa filmissä. Vaikka ei meikeläisen normaalissa kotihommeleissa minkaanlaisia kommervinkkejä tehdä, eikä tarvita, niin pää tuli märäksi ennenkuin sain lehden eteeni ja mukin kahvia ja palasen leipää juoksupojaksi!

Pääsin ekana pois sieltä sairaalasta, meistä joilla oli niveltenvaihto tehty samana päivänä! Kolmen samanikäisen naisen kämppä oli ja ne toiset olivat lonkkanivelen vaihdossa.
Nähtävästi leikkaus onnistui ja senhän tietää vasta lopullisesti muutamien kuukausien päästä.
Ilokseni kuulin olevani kympin tyttö, koska toipumiseni alkoi heti! 
Nämä kaksoisleikkaukset evät ole kovinkaan yleisiä, miehille niitä ei juuri tehdä, koska eivät kestä kipua sekä kuntoutushalut ovat nollassa.

Varsinainen piina-ja kärsimysviikko se oli, joka jatkuu nyt täällä kotona. Olin varautunut kaikkeen, joten suurempia yllätyksiä ei ole tulossa!?
Otan tarvittavan lääkityksen jotta toipuminen edistyy!
En uskonut, että kipu on näin todellista, vaikka kipukynnykseni on varsin korkea ja olen ennen leikkausta pärjäillyt ilman lääkitystä, vaan nyt tosiaankaan toimi näin.....
Eikä se kipu sinne leikkauspöydälle jäänyt, nk.yleensä todetaan, vaan mukana kulkee pitkään!
No, eiköhän se tästä sitten .......:)

Turkoosikorun tein nyt talvella, osa matskua kierätyksestä.
14 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja nopeaa toipumista. Kauanhan sitä uutta kpua nyt sitten vielä jatkuu, mutta kunhan se alkaa asettumaan, alkaa sitten uusi aika. Toivottavavsti kaikki menee hyvin.
  Mutta. olehan kuitenkin vielä varovaisempio kuin mitä jo olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli, myötätunto tällä hetkellä tuntuu niin mukavalta...yleensä kun en sitä pahemmin hae...:)Yritän muistaa varovaisuutta, rappusia vältän, onneksi ulos ei tee kovasti mielikään,enkä saiskaa mennä!

   Poista
 2. Pikaista toipumista. Hyvä se on nyt sitten uusilla polvilla kulkea :) ainakin kaikiklla mun tutuilla on leikkaus onnistunut ja elämän laatu parantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalialle kiitos! Hyviä uutisia polvista olen minäkin kuullut ja siksipä oikein odotin tätä uusimista. Aika tohjona oli kumpinkin kinttu.Uutta terästä ja betonia, ni eiköhän se siitä....:)

   Poista
 3. Päivä kerrallaan se kipu hälvenee, vaikka alussa tuntuukin koskevan joka hetki. Hienosti kuitenkin selvisit tuplaoperaatiosta, nyt vain varovaista liikkumista, että kaikki asettuu paikalleen. Olet kyllä melkoisen rohkea tyttö. Onneksi nykyisin on osaavissa käsissä näissä operaatioissa.
  Sinun reipas mielesi ja optimistinen luonteesi ovat suurena apuna parantumisessa, vaikka lääkitystäkin toki tarvitaan.
  Aurinkoisia kevätpäiviä ja toipumista toivottelen. Suuntana kivuton kesä, toivotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämsän sairaala oli hyvä paikka kaikinpuolin, muuta eihän sinne saanut korteeriin jäähän!
   Vaikka nyt tuntuu siltä, että tuleekohan tästä yhtään mitään, hulluja ylimääräisin sotkuja sattuu kun ei oikeestaa ole toimivia jalkoja ja kädetkin on kepistä.
   Pahin on ohi joten jonnin verran helpompaa edetä, kiitos Anja....:)

   Poista
 4. Kiva kuulla että leikaus on mennyt hyvin,ja olet alkanut hyvin toipumaan,kivut ovat kyllä harmillisia,eiköhän se siitä pikku hiljaa tokene.Pikaista paranemista aurinkoisia huhtikuun päiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva ja auriko paistaa ulkona! Vaikka ulos en pääse vielä, ei haittaa kun on tieto siitä että pikkuhiljaa....;)

   Poista
 5. Onneksi operaatio on takana. Kivut helpottavat pikkuhiljaa, kestäähän ne kun tietää niiden olevan ohimeneviä.
  Hyvää kevättä ja toipumista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli!
   Postiluukku kolahti ja laitan kangaskassin kaulaan ja otan pitkävartiset pihdit ja noukin sillä postit! Näitä uusia apuvalineitä jotka olen nyt ominnut ja todennut erittäin toimiviksi...;)

   Poista
 6. Kiitos postauksesta, Maikku!

  Oikein hyvää paranemista sinulle.<33333

  VastaaPoista
 7. Kiitos Aili-mummo!
  Taas on yksi päivä ylitetty, hankalaa ja hidasta.....mutta uskon siihen että huominen helpottaa edes vähän tilanetta!

  VastaaPoista
 8. Toipumisia Sinulle ja varovaisuutta liikenteessä, ei pijäkkään yrittää mennä ja tohottaa. Hittaasti hyvä tulee ja jalat paranee ajan myötä, kivut häviää, kun aika, lääkkeet ja kuntoutus auttaa. Tuntu vaan jotenkin ihmeelle, että molemmat polvet operoijaan sammaan syssyyn. Multa olis jääny tekemäti tuo, olisin yksitellen antanu korjata. Oot tosi rohkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nenunen, luotin kyllä ortopedin arviointiin ja tietysti itseeni tässä kaksoisleikkauksessa!
   Kait se sitten näyttää ajan kanssa.....;)

   Poista