Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 18. lokakuuta 2013

RETKENI JÄLKISEURAUKSET !Tältä näyttää aamupalani ensimmäinen osa, jugurttia, mysliä, siemeniä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä! Tämän rakennan kun saan kerätä isosta pöydästä, ai että son sitten hyvää ja sitä on mukavata ajan kanssa rouskutella. 
Samalla seuraan toisten aamu nälkäisten annoksia, ihan reilusti silmäillen, en vain vihkaan!

Pakko tunnustaa nyt jälkikäteen, että taisin reissussa vähän rähjääntyä. Vaikkakin kerkesin jo facessa uhota ettei siellä niin käy....;/
Johtui kyllä ihan minusta itsestäni kun olen ollut liikaa omissa oloissani. Nyt kun jalkauduin oikein kansan pariin ja käsipäivääkin sanoin muutaman kerran. Kämmenillä hivelin vissiin metrikaupalla tukikaiteita jos niistä ei viruspisaroita saa, ni jo varsin luotain työntävä ihminen koko pakkaus!
Tautisena aikana kyllä yritän pesassa kätösiäni vähän ahkerammin kuin yleensä.

Sai siis sen kunnon viiruksen kaikkine lisäosineen. Laitoin itseni apua hakee jopa terveyskeskuksesta kun toisesta korvasta meni kuulo tyystin ja toinenenkin oireilee sillä tyylillä.
Dikitaalimittarilla tarkistin lämpötilani ja se kun näytti ihan reippaat lukemat niin sain jalat alleni aika toimivaksi.
Ystävällisiä siellä olivat, kurkkivat ja kattoivat, jopa enskuulle sain oikein kuulon tutkimukseen ajan. Joskus olen sellaisessa käynyt vuosikymmeniä sitten, kait jonkun työ vaatimuksista ja läpäisin silloin sen kunnialla.

Olen aina käyttänyt lääkkeitä vähän ja totean sen, että pelkkä Nasolin auttoi limakalvoihin jopa korvat tuntuivat raottuvan.
 Eka kertaa elämässäni sitä imppasin ja alle sallitun määrän!
Luin ohjeet tarkasti ja sillä osasin olla laittamatta sitä korviin vaikka ensin niin ajattelin! Nenä kautta on suorempi tie sieluun ja nieluun samalla turskaisulla.
Oiskohan pitänyt ennen reissua kumminkin sitä saunaa, viinaa ja tervaa kokeilla....;) ....kun sinne lauteille asti pääsin!?


Nyt sitten huilin ihan kuin nuhassa kuuluukin. kuume laski heti 2-3 päivän jälkeen!
Reenisalin jätän ainakin tämän viikon ajaksi.
Nämä koruset kuuluivat matkan asuuni koska sukat ja huulet olivat punaiset. Muutaman päivän päästä myöskin nenä ja silmät punastuivat,  tietämättä ja ilman omaa tahtoani kävikin näin hassusti! Niin neuroottinen en ole koskaan ollut, että desifioisin korut, puhalsin vain pölyt pois! ja samalla huomasin, että basiliskotkin lensi saman tien uusiin kohteisiin. Muuten noissa punaisten helmien välissä oleva kaponen välihelmi on kuuskulma mutterin osa. Mulla on näitä ukkojen nippelirasioita oikein vasiten ostettu omiin korutarvikkeihin!

Räntää satoi ja sai katot valkoiseksi, mutta pysyvää talvea ei näistä aineista vielä saa.....;)

6 kommenttia:

 1. Sait retkituliaisiksi influessan kuumeineen kaikkineen:)
  Hyvä että olet jo toipumaan päin:D
  Virustartunnan saa niin helposti...

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle, Maikku:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili Mummo!

   En muuten ole vuosiin mitään viiruksie sairastellut ja sitäkin ennen aika harvakseltaan, kovinkaan herkkä en ole näille flunsille ollut siis koskaan!
   Uskon että kun sen yllärinä sain, niin yhtä helposti lähteekin pois.
   Kotona olen nyt ollut, etten vain sitä toisiin levittäisi.....:)

   Poista
 2. Hyvä kun olet jo paranemaan päin,nyt viellä lepoa eipä tuolla ulkona viitsi olla kun vettä sataa ainakin täällä.Hyvää viikonloppua.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva, kyllä se aika näinkin kuluu sisällä mieluimmin. Nyt räntäsade lopuui!! Pyhänä lähen kyllä lähen piirakoiten ostoon, kun tässä lähellä on perinteiset syysmarkkinat ja jos jotain muutakin kattoisin.....:)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää aamupala. Eilen juuri tulin sanoneeksi, että arvatkaapa mistä tykkään matkoilla eniten... eivät arvanneet että aamupala on se mieluinen juttu. Valmiissa pöydässä tarjolla kaikkea mistä tykkään ja saa valita ihan mitä haluaa :) Harmi että flunssa tarttui reissusta, vaan onneksi se on nopeasti ohi menevää. Kaunis korusetti ja mukava idea ottaa mutterit käyttöön, hyvin sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama, että aamupala on sitä parasta nautintoo jos jonnekin valmiiseen menen. Huomioin jo illalla etten syö liikoja, jotta aamulla sit jaksan...heh! Sen verran aikasemmin menin aamupalalle että sain viellä
   ikkunapaikan ihan laivan keulasta ja joka puolelle maisematkin näin samalla.

   Poista