Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 22. marraskuuta 2013

KAUNIS ON LUOKSESI KAIPUU.....


Pääsin ihan omana ittenäni siihen tulokseen, että eiköhän ne siivet jo ala kantaa ja pääsen lentoon! Tietysti toivon helppoa laskua ja kevyitä askeleita. Kuvan kamut ovat jo odottaneet ja ihmetelleet, että missäköhän se yksi omituinen höpöttäjä oikein luuraa kun ei ole reiluun puoleentoista vuoteen käynyt moikkaamassa!
Jokunen vuosi sitten otettiin joulukortteihin kuvia ja tässä otos niistä kuvauksista!
Nauratti kun yksi näistä mun lapsista tosissaan totesi, että eikö ne ihmiset vähän ihmetelleet kun ikäihminen poseraan tonttulakki päässä patsaitten kanssa keskellä kaupunkia ihmisvilinässä !??
Sanoin, että kyllä porukkaa seurasi ihan reippaanlaisesti, kun mua kuvattiin aika paljon ja useissa eri asennoissa.....vissiin luulivat mua oikein missiksi tai tunnetuksi tapaukseksi kun puhuttiin kaiken lisäksi vierasta kieltäkin.....niin rupesivat nekin musta kuvia ottamaan.
No eihän se arviointi niin pieleen heiltä mennytkään, mitä sitä sitten tarketamaankan olisi pitänyt ruveta, jatkoin vain vienoa hymyäni ja annoin kameroitten soida...hih...;)
Ihan vain haluan huomauttaa, että se samanen Katja kun oli Unkarissa työharkoissa, niin olipas tyttö tehnyt samoin että poserasi patsaitten kanssa, ilman tonttulakkia kylläkin!

Lähen sitten ens'viikolla Unkariin ja tulevana vuonna tuun takaisin.
En kanna mukanani mitään näppäilykoneita, koska pidän reilusti itteni irti niistä vehkeista ja teen sitten tyystin muita hommeleita.
Ihan hyvällä ja reippaalla mielellä sinne kyllä olen menossa....:D
Onhan se jossain vaiheessa katottava tykkeekö ne uuvet polovet ulkomaan matkailusta, luulisi onhan niissä vielä sitä vanhaa muistia tallessa, koska panevat mut liikkeelle.
Budapestissa on ollut pitkä kesä ja leuto syksy ja sitten nähhään mitä se talvi tuo tullessaan, joskus ollut lunta ja toisinaan sitten ei......
Varmaan äkkiseltään tuntuu oudolta jos pystyn enemmän liikkumaan siellä, kun viimeisinä vuosina siellä ollessa on ollut tapana.....kun en oikein pystynyt kykenemään!

Toivotan hyvää vuoden loppua ja Joulun rauhaa ja vielä parempaa Uutta Vuotta teille kaikille....:)


15 kommenttia:

 1. Kaunis kortti,oikein hyvää matkaa.Kiitos, hyvää vuodenloppua ja uuttavuotta myös sinulle Maikku.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Ritva ja otan mielläni hyvän matkan toivotukset mukaani.....:)

   Poista
 2. Kyllä ne polvet jo kantaa sinne sinulle rakkaaseen Budapestiin:)
  Kiitos! Hyvää matkaa ja onnellista oloa ja Joulua ja tulevaa vuotta Maikku! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin varmaan jo voinut aikasemminkin lähtee, ajattelen nyt, vaan en pitänyt mitään kiirettä, ja kun on mahdollisuus matkustaa milloin vain kun ne työt on eläkeläinen jättänyt ja nyt vain odottelin edullista lentoa. Jonka muuten sitten sainkin! Kiitos Minttuli....:)

   Poista
 3. Sitte nähdään, tavataan ja kohdataan !

  VastaaPoista
 4. Onnea sinulle, Maikku, uskon että uudet polvesi kantavat sinut loistokkaasti☺☻☺
  Kiitos kuluneesta vuodesta, toivottavasti tuleva vuosi tuo sinulle hyviä ja mieluisia lahjoja / muistoja. Unkari ja Budapest ovat hienoja paikkoja, kyllä siellä kelpaa käydä tai asua:))

  ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilolla otan vastaan kaikki onnen toivotukset matkaani varten, kiitos Aili!
   Vuosi meni taaskin niin mahottoman joutusaan, vaikka en olisi uskonut ja kait ne tulevatkin tekee samoin!?
   Unkari on kylläkin jäänyt aika vieraaksi minulle, vaikka siellä olen aika tiuhaan oleskellut, aika oudolta varmaan kuulostaa.....mutta jos nyt alkaisi maahan ja ihmisiin paremmin tuntustumaan....:)

   Poista
 5. Siellä onkin tullut mukavia joulukortteja ja kuvia useampaankin kameraan :) Voi että, varmasti tosi mukava päästä pitkästä aikaa tuonne toiseen kotiisi. Vaikka vähän haikein mielin tänne marraskuun pimeään me toiset jäädään blogittamaan, niin voi olla vain iloinen puolestasi kuitenkin :) Hyvää matkaa, joulunaikaa ja vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja ja on kyllä mukava lähtee, testaamaan omaa kuntoani.
   Pimeys ja talvi ei aja minua Suomesta pois, silkka seikkailun haluhan se vain on...heh...;) Talvi parhaimillaan täällä kun tulen takaisin ja ensimmäiset liukaat jo ohi. Bp-n lumet on muistaakseni tulleet tammi-helmikuussa(se vähäinen!!!) ja sais olla kyllä tänä vuonna tulematta, koska se vain vetisen märkää ja inhoittavaa...suolalla sitä lunta sulatellaa ja on kyllä ulkokengät aina muistettava kunnolla pyyhkiä kun sisäälle tulee.....:)

   Poista
 6. Oikein hyvää matkaa sinulle.
  Kiitos ja samoin sinulle hyvää Joulua ja onnellista Uuttavuotta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sylvi ja kuten jo mainitsin niin nöyränä otan kaikki hyvän reissun toivotukset matkaani! Meillä on siellä heti lauantaina Adventtikirkko joka toimittaa suomeksi pappi joka aikoinaa opiskeli täällä. Tämä meidän pieni Suomalainen srk. kokoontuu näihin yhteisiin tapahtumiin. Hyvä on myös kuoro ja ne kirkkokahvit, jotka järjestetään nyyttikesteillä, että vähän jokainen tuo jotakin, Hyvin toimivia tilaisuuksia ovat kaikki olleet ja odotan tuttujen tapamisia siellä.....;)

   Poista
 7. Tehdään taas niinkuin ennenkin - kertoilen kuulumisiasi tässä blogissasi (hmm - omakin jäänyt huonolle hoidolle, mutta varmasti teen lyhyitä viestejä). Meillä on taas kotien vaihtoviikot alkamassa ja päivystävät postin ym. vahtijat pian paikoillaan.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarkoitus olikin tätä ehdottaa, kun mulla ei ole niitä nettilöitä omasta takkaa matkassani, sainsinhan kyllä siellä toisten koneita käytää! En vain tykkää, koska kun kirjoitan niin tarviin se oman rauhan jotta edes joku sana tulis oikein kirjoitettua....;)
   Postia tulee, kun nykyään ei saa kuin 30 päiväksi Keskisuomalaisen katkastua, joten alussa kolahtelee postiluukku joten elä säikähtele sitten huilii ja taas loppuajan jakavat....;)

   Nää kotien vaihtoviikot on ihan mukavia, mutta en kyllä sitä ihan vieraan kanssa tekis!!!!

   Poista
 8. Voi vitsit, lennähdät nyt lämpöisempään Budapestiin! Siellä on hyvä potkiskella uusilla polvilla kun ei kaduilla jäätä ja liukkautta. Käy lillumassa lämpimässä vedessä siinä vanhassa kylpylässä, mikähän sen nimi nyt olikaan. Ja nauti koko sydämelläsi tuon ihanan kaupungin elämästä. Jos olisin sinä, tekisin samoin, nousisin siiville ja talvehtisin hieman lämpöisemmissä. Hyvä kuitenkin, että Pikolini toimii yhteyslankana ettet ihan pääse jäämään paitsioon kuulumisinesi.
  Sydämestäni toivottelen sinulle leppoisaa oloa siellä Budapestissa ja oikein rauhallista ja levollista joulunaikaa sekä kaikkea hyvää ja kaunista tulevalle uudelle vuodelle. Kevään myötä lennähdät sitten takaisin...hyvää matkaa, Maikku!

  VastaaPoista