Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

SOMASTI SOMMITTELIN-MIELEISEKSI MINULLE!


Kuvan kaulakoruun olen yhdistänyt  ainakin neljästä eri tekeleestä osia, kunnes sain siitä mieleisen.

Nykyään sanotaan, että "omannäköinen" lähes kaikista asioista mitä tehdään....takerrun sanaan ja minähän en halua missään nimessä "omannäköistä" korua kaulaani, saatikka niitä korviini roikkumaan!
Ahistuisin jos joutuisin asumaan/ompelemaan/sisustamaan  itseni tai ympäristöni "omannäköiseksi"....tai jos mulla olisi "omannäköinen" laukku, hattu tai matto!

"Omannäkoistä" kumppania en ole oikeastaan koskaan sillä silmällä edes kaihoten katsellut.
Kirjoitus kyllä ehkä olisi sitä mun näköistäni, kun oikein ajattelin tarkemmin!??

Tätä voisin jatkaa loputtomiin, mun näköinen olen vain minä ihan itse. Etsin ja toteutan omat mieltymykseni  hommeleihin kun tarkkailen ympäristönäni....ylhäältä-alas, eestä-takaa, oikea-vasen puoli on myöskin huomioitava, näistähän niitä idiksiä löytyy!


Selailin omia albumeita on niissä muuten korut poikineen, oikein vielä aseteltu  kuvausta varten. Eihän askareitaan joita on aikansa suunitellut ja sitten toteuttanut voi huonosti kohdella. 
Ovat vähän niin kuin omia lapsia.....mietitty, pantu alulle, suurella rakkaudella ja lopputuloksena on mielessä se unelma jatkuvuudesta joka tuottaa iloa kaikille!
Odotettuna ja monien huokausten tuloksena saa ääneen todeta, tuli juuri sellainen kun oli tarkoituskin.

Eihän se läheskään ensi laakilla onnistu juuri koskaan, ei veikkosella! Kyllä sitä sormenpäät  kipeinä ja kynnet murskana, kerran jos toisenkin saanut olla. Hommelit  keskeytetty  ennen aikojaan ja lopetettu koko ähellys sillä sekunnilla kun huomaa miten epätoivoista koko yritys on....;)

Korujen tekijät kyllä tietää, että hyvin nukutun yön jälkeen, pelittää kaikki asiat paremmin. Eihän se uni heti tule, kyllä ne työt pyörii päässä aika pitkään. Minulle auttaa lukeminen, ei tarvi kovin pitkää odotella rauhoittumista ja unta.

Sen olen huomannut monta kertaa, että kelloa kun satun vilkaisemaan  joskus iltapäivän puolella niin olen edelleenkin yöasussa tonkien ja hohtimien kanssa helyjen ympäröimänä.... ei haittaa tippaakaan vaan jatkan samassa työasussa loppupäivänkin!


Tästä tekeleestä en muista mistä olen tämän lanttiosan irrottanut, voi olla että hajotin jonkun käsirenkaan  tai tuntemattoman tekemän kaulakorun!??


Toisenkin tein, etumuksen helmet muuttuivat  kulmikkaiksi.
Kyllä se on näin, etten muista läheskään kaikkien helmien ja lanttien alkuperää joita tuunaan uusiksi.
Varastoni kasvoi kesän aikana aika reippaasti.
Löysin kirpparilta saman asian harrastajia jotka myivät omia tuotteitaan ja pienellä tinkimisellä sain niitä sitten omakseni. 

Yllä olevat ovat kauppojen ALEsta ostettuja, siis uusia jotka olen sitten hajoittanut.....että tämmöistä tämä tuunaaminen on, 
että joku tykkää isästä toinen taas pojasta....ja se kolmas ei edes unissakaan laittaisi näitä kaulansa koristeiksi......;)


9 kommenttia:

 1. Minä olen 'omannäköisellä' ymmärtänyt niin, että homma on tehty juuri sellaiseksi kuin tykkään.
  Kuka sitä muuten itsensä näköistä haluaisi?
  Kiitos postauksesta, Maija, ja leppoisaa keskiviikkoiltaa sinulle! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili Mummo, sitähän se yleensä tarkoittaakin.....tämä oli harkitusti kirjoitettu "sikahyväksi" jutuksi näille "sairaankauniille" koruille joita en tehnyt tosiaankaan"omannäköiseksi".....;)

   Vieraskielisten on muuten aika hankala käsittää näitä sanoja yhdessä noin äkkiseltään.....vaikka kuinka sanakirjasta ettisi ja sanat yrittäisi yhdistää toisiinsa niin jonkinlaista ihmettelyä se saa aikaseksi!?

   Sanoa esim.muslimille joka luuli syövänsä nautaa, että eikö ollutkin"sikahyvä"pihvi!?
   Kylään mentäessä, saaja/antaja kiittää "sairaankauniista" kukkasista, että mitä siihen oikein vastaa ulkomaan kielinen, funtsii hän !?
   Laiha/pieni emäntä esittelee kotiaan joka on kalustettu massiivisilla huonekaluilla ja isoilla sohvilla, että tämmönen "minunnäköinen" tämä huusholli on!?

   Sanoilla on mukava leikitellä, niiden särkymistä ei tarvi pelätä.... että tämmöstä tarinaa tuli tällä kertaa.....;)

   Poista
 2. Kauniit ja hillityt värit, juuri miun maun mukaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämmöset asuste-ja pukukorut ovat taas tulleet ajankohtaisiksi!
   AIka paljon niitä pidetään arkisinkin, tietysti niitä seuraan ja nappasen ideoita itselleni,

   Huomasin, että ite olen pitänyt samoja korviksi jo toista viikkoa, kesällä kyllä vaihtelen lähes päivittäin....olen aina ollut koruihminen....;)

   Poista
  2. Komeita koruja. Muuten se CNN englanniksi lopetti, tilalle tuli päällepuhuttu kanava, muitakin vsihtui.

   Poista
  3. Pirkko osasithan sä viimein tänne blogiin.....;)
   Suomessa ei puhuta päälle ulkolaisia tv-ohjelmia, tuu jo pois sieltä, luntakin pitäs sataa jo ensiyönä täälläkin....;)

   Poista
  4. Jostain kumman syystä tää vehje hyväksy mun kommentit vihdoin. Tuun pois muutaman päivän päästä, vaikka siellä on kylmää, Budapestissa on nyt 20 plussaa.

   Poista
 3. Sinulla riittää luovuutta niin moneen suuntaan. Onhan se aikamoinen taito, tai lahja, tehdä vanhasta uutta. Ja jos siitä saa vielä oman näköistä, niin sitten ollaan reilusti jo voiton puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän alkaa jo liikaa olla näitä, pitäs kait lähtee ovelta ovelle myymään. Nettikauppa olisi toimivin, mutta silloin pitäisi olla aina skarppina ja valmiina kaupantekoon......mutta tämä hurja luonteeni kun ei pidä mua yhdessä paikassa ja silloin pisnes kärsii! Ei voi muuta kun toivoa, että jämähtäisin paikoilleni ja ottaisin tosissani ohjat käsiin, no kaikki sitten aikoinaan......;)

   Poista