Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 19. tammikuuta 2016

OLEN KOIRA KIINALAISESSA HOROSKOOPISSA !


Hätäisesti kun kuvia otan, niin niistä tulee sitten vähän epäselviä, tästäkin huolimatta haluan nämä julkaista!  

Pääasian kumminkin huomaa, että koirat on vaatetettu, äiti ja tytär punaisissa huppareissa ja Staffi Pedro maaston värisissä nk.ukkoloille kuuluukin, ettei ihan liikaa nolostuta tuolla kylän raitilla!
Kiire oli huusireisulle ja pikkuiselle pyrähdykselle ulos.....


Pakkasta ja liukastakin oli silloin ja kasvattaja tuntuu viihtyvän kangastennareissa, taisin ihan ääneen ihmetellä sitä asiaa...tokkopa se haittaa, huomaavat vain, että kyllä se meistä kaikista näköjään tykkää kun huolehtii.....;)

Nämä Minibullterrierit ovat samoilla ominaisuudilla varustettu kuin isommatkin rotunsa edustajat, lähinnä se säkäkorkeus erottaa heidät toisistaan, minit ovat n.35 cm !!!

Vantteria, lihaksikkaita ja ihmisrakkaita sekä seurallisia ovat nämäkin tapaukset.
Huono maine on tullut niiltä kasvattajilta jotka opettavat koiransa agresiiviksi ja käyttämään vahvoja leukaperiä raakuuteen ja tappeluihin.

Nämä herttaisen hellyttävät kiilanokat kyllä hurmaa  tämmöisen, ei koiran omistajankin. Tottunuthan olen koiriin kun tuntuu, että niitä pääluvultaan on  koiria enemmän kuin ihmisiä lähisukulaisissa!


Vaikka näitä koiria oli neljä kerrostalossa ja joutuivat kipuamaan neljänteen kerrokseen...hissillä....:)...niin mitään mölyä, saatikka haukuntaa ei kuulunut koko vierailun aikana!
Sen hihnan toisessa päässä olevatkin osaavat ohjeet antaa rauhallisesti ja huutamatta, niin kyllä toimii hyvin yökylä-ja näyttely reissut missä ja minne vain Staffordin - ja Minibullterrierin kanssa!

Olivat kyllä tutussa paikassa ja mymmelikin oli jo vanhasta hajustaan tuttu tapaus, se koiran muisti kun on ihmeellisen uskomaton.....paitsi kaksi ruskeaa pentua olivat ekareisulla mun luona ja näyttelyssäkin. Vissiin opittua mallia imettäjältään matkivat ja eiköhän se kotiväkikin ole ollut osallisena koirulien  kasvatukseen, kun pelkällä katseella  ja pienellä hipaisulla saivat kaikki hyvin toimimaan.
Palkinnoille kyllä pääsivät juniori sarjassaan nämä pennutkin!

Tämä sitten koirista, mutta pitäisi kait jostain löytää  vanttera hepo joka pystyisi kantamaan selässään reilun painoista aloittelevaa ratsastajaa....ja tietysti ohjeet miten sen selkään pääsisin ja pysyisinkin siellä lisäksi joku neuvoisi, että mitä sillä (siellä)oikeastaan pitäisi sitten tehdä!???
Alastulon luulisin olen nopeaa mutta aikaa vaarallista minulle  on se äkkipysäys...;//
Tämä hevos juttu kuuluu sarjaan vitsi-vitsi, kun tein testin jota oikein telkassakin kehotettiin tekemään jotta löytyisi sen mulle sopivan urheilulajin!

Odotin jotain muuta, mutta ei se mitä yleensä teen, niin ei kait sitten ole sitä urheilu-urheilua...

ps. tästä blogin tarinasta olen jo pätkän käsitellyt facessa, vaan panenpas koko tarinan sinnekin, koska osa jengistäni kuuluu vain naamojen osastolle, mutta kuuluvat kyllä  "koirarotuun".....;)

4 kommenttia:

 1. Kelpo koiria ovat tämänkin rodun edustajat oikeissa käsissä! Vantaalla meidän koirulin paras kaveri on samaa rotua, valkoinen. Myönnän kyllä että minulla oli tiettyjä ennakkoluuloja sitä kohtaan...
  Lauhtuvaa viimeinkin luvassa, mukavia talvipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli minullakin kun kuulin ensin Bullista puhuttavan, mutta kun sanovat että se mini Bullterrieri ja ois vähän toisenlainen, otin tietysti lisää tietoa ko.rodusta....ja jokainenhan oman koiransa valitsee! Hyvin ovat nää meidän lapset koiransa kasvattaneet, totesin kun olen päässyt läheltä seuraamaan ja toivottavasti jatkuukin näin, ettei vahinkoja satu!!!

   Poista
 2. Koirat on kyllä kivoja kunhan pysyvät minusta kaukana minä pelkään koiria pienenä tyttönä minun päälle hyppäsi koira ja puri niskani omistaja sanoi ettei koira tee mitään siitä lähtien en usko vaikka sanoisivat että koira on kiltti. Mukavia pakkaspäiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minuunkin on jokinlainen koira kauhu jäänyt jostain, nykyisinkin saatan mennä tien toiselle puolelle kunhan ajoissa huomaan koiran pitkässä hihnassa! Mulla itellähän ei ole koskaan koiraa ollut, eikä mun lapsuuden kodissa eikä mummoloissakaan!On mullekin monta kertaa sanottu tuolla ulkona, että kiltti koira se on....kun huomaavat että jäikistyn paikoilleni ohitus vaiheessa!

   Poista