Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 1. kesäkuuta 2017

POHJOISMAAT SUOMIsata....Rakeita ryöpsähti muutama kilon verran  taivaalta, isompi kokoisia olivat koska ikkunanpellit rämisi, että oikein kivaa ja lämmintä kesäkuun jatkoa meille kaikille!

Parempia vieraita odotellessa, ajattelin valita iltapäivän juhliin nämä korut!
Oltava se verran tarkka ja huomioitava, etten loista liikaa niitten arvon vieraitten porukoissa.
 Ihan vieretysten ei kylläkään jouduta, mutta silmätysten kumminkin, vaikkakin satoja kilometriä on välissä ja sitten se telkkarin kuvaruutukin.....:)

Sini/hopea korvikset laitoin tuonne toiseen sos.median sivuille, aamupäivän vastaanotolle, sitten iltapäivän juhliin nämä näyttävimmät kulta/vihreät.....kesän alkajaisten hillittyä väriloistoa!
Vihreän väriset lasihelmet ostin ihan uudet, mutta loput tarvikkeet löysin omasta varastosta!
Setin tein, koska helmien paketista löytyi muutama iso helmi korvien koristukseksi ja rinkuloista etsin vihreä/kulta sormukset jotka sopivat hyvin näihin helmiin, liitin ne yhteen ja niistä tulikin näyttävät korvikset!
Korumetallia käytän aina näissä mun "kulta-ja hopeakoruissani"  ja edelleenkin hankin niitä alennusmyynistä sekä kirppareilta ja tarkistan ennen ostamista, että saan ne helposti hajotettua
ja taas kasaan ne miun maun mukkaan mieluisiksi!

ps. räntääkin räpsäyytti lisäksi, toivottavasti Helsinki säästyy näiltä keleiltä jotta vieraat tuntisivat itsensä tervetulleiksi.....tuttuahan nämä kelit on meille kaikille Pohjoimaalaisille....:)4 kommenttia:

 1. Kauniit korut olet jälleen tehnyt.

  Sen verran seurasin, että jossain vaiheessa alkoi vieraille aurinko paistaa ja presidenttikin hymyili :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koruja tulee ja muutama meneekin! Olen vähän liian harvakseltaan täällä blogissa ollut, vaikkakin netti auki ja kirjoitusvalmiina.....en voi mihinkään vedota, mutta kun tuntuu ettei aika piisaa juuri mihinkään!? No, silloin sitten taas tulee tarinaa tänne kun se fiilis iskee päälle.....;)

   Poista
 2. Kauniit on nämäkin korut, juhlavat! Rakeita meilläkin tuli perjantaina, jopa luntakin vielä... onneksi tänään on jo vähän enemmän kesää lupaileva sää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli muuten ihan eri fiilis tänään kun meillä Jyväskylässä aurinko lämmitti ja tuuli oli tyyntynyt yön aikana! Sanon aina kun kesä tulee niin pidän koruja......onneksi viikon päästä on semmoset menot, että voisin vaikka laittaa...kiitos......:)

   Poista