Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 8. lokakuuta 2010

Linnut lähtee, minä myös!


OMASTA halustani pidän taukoa blogissa, ja siihen tulee tässä selitys! Ensinnäkin olen huomannut, että muut hommelit on jäännyt vähän rempalleen. Suoraan sanoen tekemättä, koska tämä vehje on vallannut minut, jota en ois muuten uskonnut!? Sillä olinhan vastaan koko asiaa, kun muka en olisi missään nimessä halunnut, saatikka pitännyt tarpeellisena! Olin väärässa, kun yleensä olen AINA oikeessa, siis omasta mielestäni asioissa jotka koskee minua henk.koht.nooooo...sattuhan sitä paremissakin piireissä. Mutta olen tässäkin asiassa hiven erikoinen, että näin reippaana tyttönä tunnustan sen julkisesti.

TIETOKONE on tarpeellinen, uskomattoman mielenkiintoinen vehje, nyt olen oppinut jo jonnin verran sitä ymmärtämään ja käyttämäänkin. Paljon on viellä opittavaa, pikkuhiljaa etenee tämä virtuaalimaailma mullekin.
Työhuoneeni on keittiön ruokapöytä. Normaalisti siinä vaihtelee, ompelukone, askartelu vehkeet ja maalaus(-piirustus)välineet, vaan nykysellään on ollut tämä uusin ihastukseni.
Huomenna laitan kannen kiinni pariksi kuukaudeksi, koska poistun maasta ja en ota kannettavaa mukaani! Vaikka olen ostannut oman laukunkin hälle, en käytä sitä. Onneksi mulla on se, täydet valtuudet omaava luottohenkilö, hän saa käyttää tätä mun lemmikkiä vapaasti koska on mun ope ja laittaa sinne sit kaikkea uutta kivaa ja muutenkin viihtyy täällä entisessä kotikaupungissaan. Että jos jotain ilmaantuu mun sivuille, saa hän sen tehä, ihan luvan perrään, koska on mun sisko!

VIEROTUSOIREITA en usko tulevan, huomioon kun ottaa, että korvaushoito alkaa välittömästi, sillä toisessa kodissakin on koneet(ompelu), pelit ja vehkeet esille, heti ens`viikon alussa ja tulosta rupee tulemaan.
TOIVOTTAVASTI olette paikan päällä kun astun taas pramille, ja minulla on paljon mukavaa luettavaa.

KAUNISTA SYKSYÄ JA MIELUISTA ALKUTALVEA TOIVOTAN, pikaisiin kuulumisiin, toivoo MAIKKU!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Voihan itku :( Just kun on hiven tultu tutuiksi, hän lähtee ja lyö luukut kiine,, Aikuisen oikeasti, Hyvää aikaa sinne toiseen kotiin ja täällä ollaan kun palaat takaisin :)
    Pitääpäs pitää toinen silmä auki sivullesi päin, jos vaikka poissa ollessasi ilmaantuukin textiä tänne :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sisko laittaa jotain tanne poissaollessasi.Pitaa kayda kurkkimassa.
    İhanaa matkaa sinne toiseen kotiin,ja palaappa sitten tauon jalkeen kertomaan kuulumisia.

    VastaaPoista