Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 15. lokakuuta 2010

Missä se Maikku nyt on......

Tämä ei nyt ole Maikun omaa kirjoitusta, olen se luottohenkilö eli sisko. Kirjoittelen pienen pätkän ja laitan muutaman kuvan.

Ekakuvassa on näkymä olohuoneen ikkunasta auringonlaskun aikaan, nyt lokakuussa. Taivaan värit muuttuvat sekuntti sekuntilta ja minutti minutilta. Joka ilta näkymä on erilainen, vuodeaikojen muutoksista puhumattakaan. On tuossa maisemassa muutakin seurattavaa. Nostureita nousee, kattojen linjat muuttuvat, paljaaksi jääneiden vanhojen seinien pintoja korjataan jne.

Alla olevassa kuvassa on vasta valmistuva komea, uusi asuin-, toimisto-, liike- yms. keskus, "CORVIN setany" nimeltään (Maikku siinä poseeraa roskiksen takana). Koko alue on rakennttu vanhan ja tosi ränsistyneen alueen paikalle. Uusi alue on monen kaupunkikorttelin kokoinen ja paikoilleen on jätetty ne vanhat, kauniit rakennukset mitkä olivat vielä kohtalaisessa kunnossa (korjattuna ja restauroituna). Tämä kaupunki onneksi on täynnä upeaa vanhaa, siis todella vanhaa arkkitehtuuria. Vaikka sitäkin tietysti moititaan vanhojen alueiden hävittämisestä, siis ne moittivat jotka eivät itse maksa ja osallistu restaurointiin (ei kai nyt tullut pahasti sanottua...). Meidän kakkoskotimme on siinä reilun korttelin päässä. Tarkoitan taloa minkä ikkunasta yllä oleva taivaskuva on otettu.

5 kommenttia:

 1. İhana auringonlasku.Ja kivannaköinen paikka alakuvassa.Tulee varmaan tosi komea tuosta uudesta rakennuksesta.
  Terveiset Antalyasta.

  VastaaPoista
 2. arvaillaan, että mikähän ruokakauppa (joku supermarket kait) tuohon keskukseen tulee... ja tietysti milloin se avataan. Toimistoja rakennuksessa jo on, ja kaikkea muuta toimintaa, mutta me ruokakaupoissa kävijät vielä jännäämme.

  VastaaPoista
 3. Hei! Jostain tulin tänne,eksyin suoraan sanoen ja tulen uudelleen,kiva blogi,tähän jää koukkuun.tervetuloa myös blogissani käymään!

  VastaaPoista
 4. Hei Tasku: huomesit varmaan blogista jotta Maikku on jonkin aikaa pois tietsikan äärestä, yritän olla haamuna. Ilmoittelen kylä siskolleni kun ihmiset löytävät hänen bloginsa. Hän ilahtuu.

  VastaaPoista
 5. Auringon lasku on komee ja mukava on nähdä myös Maikkua :) Kaikkea hyvää hänelle sinne toiseen kotiin :)

  VastaaPoista