Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 25. elokuuta 2011

KYMMENEN SUOSIKKIANÌ !


MUMMELI  laittoi minulle tunnustuksen ja samalla kymmenen kysymystä, kiitos!
Koska muistini on valikoiva ajoittain, niin en taaskaan osannut sitä kuvaa tähän siirtää. Onhan se mulle jo useiman kerran opetettu, mutku...!? Nykyisellään, kun melko sujuvasti siirtyy nämä omat otokset, niin päästin tulemaan tämän! Pujottelin vahapiuhaan kauniita sinisenkirjavia lasihelmiä, väliin kaiken muotoisia ja kokoisia välipaloja  ja korumetallia juhlistamaan, koko koreutta. Kaksois-solmut laitoin lukitukseksi, jota voi tarvittaessa pidentää/lyhentää. Niin ja ristin voi myös laittaa korviksiin, toimii kyllä hyvin tässä setissä!
Lasiset punapaprikat on jonkinlainen koristelisä, jotta tulee tiedoksi missä maassa olen nämä näpertänyt.

ooooo

...asiaan....

1. SUOSIKKIVÄRI ?
- Se toimii oikeestaan mielen ja vuodenajan mukaan, koska kaikki värit mielyttää, mutta kyllä se on Suomen SININEN !!

2. SUOSIKKIELÄIN  ?
-Minulla ei ole koskaan ollut ninkäänlaisia omia eläimiä, eikä siis 
 kodissani missä olen asunnut! Joskus olosuhteista riippuen olen joutunut elämään säänöllisen/epäsäänöllisesti erinlaisten elikoiten kanssa. Joten olen kylläkin tottunut moninaisiin Luoja luomiin, neli- ja kaksijalkasiin.  Eläimiä tarkailemalla oppii ihminenkin paljon ja ne helpottaa monta omaa ongelmaa, tätä voi suositella kaikille !
Sosiaalisin ja söpöin on....ELEFANTTI !!

3.SUOSIKKI NUMERO ?
- Niitäkin käytän useampaakin,
 kenties eniten.....7....se kun on toiminut hyvin....;)
 
4. SUOSIKKI ALKOHOLITON JUOMA ?
-Se on kyllä ehdottomasti ....VESI....menee irvistelemättä ja helposti alas ja joskus rinnuksillekin. Muutekin hyvin suosittu juoma, tarpeesta riippuen ja melkein aina saatavilla ja kaiken lisäksi edullista.

5. FACEBOOK VAI TWITTER ?
Aina kun aukaisen koneen, niin vilkaisen mitä  sinne kuuluu, koska tämä mun nuorisojengi on siellä, niin vähän nk.kyttäilen heitä. Tietävät sen ja antavat myös mun  kommentoida. Onhan siellä meitä mymmeleita paljon ja ilmoittelemme pikkuhommeleistamme koko maailmalle...hih-hii! Muutenkin monet mielenkiintoiset ihmiset-yhteisöt-asiat- lehdet löytyy sieltä ja useinmiten hyvin päivitettynä
 ja toimivana. Voin kyllä suositella....FACEBOOKia!

6. INTOHIMOSI ?
-Kun näin suoraan ja rehellisesti kysytään, niin siihen vastaan, että kyllä se aika on pitännyt jo sen huolen, jotta intohimot eivät pahemmin ole vuosiin minua häirinneet....;) Pakko lisätä, että olipa kysymys asiasta ku asiasta, helpottaa  sen pois jääminen jokapäivästä elämästäni...hih!
ps.intoa kyllä löytyy vaikka mihin, ainakin jokin matkaa, mutta tuntuu siinäkin se jo vähän hyytyneen....;) Pakko näköjään eritellä tämä vanha ja käyttökelpoinen yhdyssana.
Himo taitaa olla johonkin ruokaa, vaan en osaa sanoa mihin.....;/  Kenties nämä kädentaidot jonkin verran muistuttaa, mutta taiteentekemisen intohimon olen jo unehtanut, vaikkakin toimiihan se kyllä kiitettävästi nykyjäänkin!
Sehän onkin tämä läppäri jä täällä bloggaus, se tän hetkinen intohimoni...luulis !?

7. SAADA VAI ANTAA LAHJA ?
-Kumpikin kuuluu elämääni, siis sekä että.....;D

8. SUOSIKKIKUVIO ?
- Kuvio jota teen päivittäin on ympyrä tai sellainen puikula jolla merkkaa esim.TV-ohjelmat, ne mielenkiitoisemmat, jota vois kattoo.....;)

9. SUOSIKKI VIIKONPÄIVÄ ?
-Kaikki seitsemän  otan nautinnolla vastaan ja kiitän niistä....;)

10. SUOSIKKI KUKKA ?
-Vaikka en kasvata kukkia ja minulla ei ole kotona yhtään elävää kukkaa, niin kyllä minä niitä armastan niin kovasti, että....:D Ei ole allergisuuta tai niihin viittaava syytä, vaan syyt ovat seuraavat! Tein aikoinani vuorotyötä ja kukat tarvii valoa ja aurinkoa ja minulla oli melkein aina huusholli pimeenä, eivät menestyneet. Sitten olen paljon pois kotontani, useita kuukausia ja en halua rasittaa toisia niiden hoidolla. Jos tiedän olevani kotona pitemän aikaa, jommassa kummassa päässä, niin ostan kukkivan ruukkukukan ja/tai leikkokukkia! 
Suosikkini on KIELO....;)

OOOOO

Pitkät vastaukset johtuu siintä, kun ennen, vaikkapa työelämssä jouduin varautumaan kysymyksiin vastauksella miksi tai perustele asia??! Muuten mielestäni hyvä homma perustella, ettei jää epäselväksi jokin asia ja siinä vasta ne hospatelut alkaakin, jotta...arvasin että eläinvihaajahan se on..... kauheet allerkisuudet sillä vissiin on ku ei kukkia pidä.... saada vai antaa- ainahan se on jaellut jo silloin aikoinaan....jne.jne.....;))

Nämä sitten tästä asiasta, taidan mennä itteni viereen köllötää, sinisen kirjavien lakanoiden väliin, jos vaikka seittemältä huomenis tuopillisen vettä jois ens'alkuun ja sen jäkeen aamupalan tekoon. Läppärille vasta ip.himottais jo ap.tarkistaa mitähän kamuille kuuluu!? Sain tässä mustikoita sekä kanttarellia ihanilta ihmisiltä!  Annoin näkövammaiselle käsivarteni kun hänellä oli vaikeuksia tavaratalossa, olimme kosmetiikka osastolla, sanoin turskauttavani ilmaiset parfyymit, vanhanaikaista Diorin kukkais= kieloa, hänkin halusi sitä! Se oli hyvä ja kaunis  elokuun päivä...:)
Siinhän se ympyrä sulkeutukin hän lähti omille asioilleen koiransa kanssa, heippasimme hymyillen!11 kommenttia:

 1. Mukavan monimuotoiset ja pyöreät vastaukset, Maikku.;)

  Huomaa, että oet joutunut paljon vastailemaan ihmisten kyselyihin.:D

  Mukavaa viikonloppua sinulle, Maikku, ja kiitos postauksesta<3

  VastaaPoista
 2. Muistan vielä kun ennenmuinoin kaverit luuli tuntevansa Maikun läpikotaisin. Mutta jos kysyi tarkennuksia, ei heillä ollut tietoja oli vaan luuloja .... ja nekin ihan varmoja, huh huh. Hän kun ei puhunut koskaan itsestää, sitäkään ei kukaan huomannut.

  VastaaPoista
 3. AILI-MUMMO, kiitos, näihän se meni kymmenen kysymyksen vastaaminen, sanoit aijemmin et aikaa menee näihin vastauksiin siis jostain muusta kirjoitamisesta...;/! Tottahan se, kyllä vei aikaa, vintin siivous jäi kesken ja kun olen vähän huolimaton kirjoitamisen suhteen, niin virheitä tulee mahottomat määrät! Pitää lukee monet kerrat läpi, enkä tosissaan näe niitä, edes eka lukemisella. Kyllä vastailen näihin ja mukava muotoilla niitä, muuta oiskohan jo sitä vintin siivousta jatkettava, jos olisikon iso, väljä vintti!?? Mutta kerrostalon vintin komero joka on täynnä turhaa kamaa...;)

  PIKOLINI, joo, että näinhän se ollut ja tulee kait näin jatkumaankin, minuahan se jonkin verran hihittänyt ja ihmetyttänyt...mutta koskaan en ole näillä asioilla itseeni rasitanut....annan olla ne, itekunkin omissa harkinnoisaan...meitä ku on joka lähtöön, niin on hyvä...mutta, minä en jää ainakaan ja junasta asemalle ja mieti, et mitäs nyt...;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut tunnustuksesta! Ihanan runsaita vastauksia tässä harvasanaisten maassa :D Paketti lähti matkaan.

  VastaaPoista
 5. Onnea tunnustuksesta.
  Kivat vastaukset ja perustelut.Perustella taytyykin nosta tarpeen tullen.Ja perustelu ei ole mikaan selitys.
  Kauniit korut.Varsinkin nuo siniset.

  VastaaPoista
 6. NIINA,kiitokset..;)!Mun on helppo puhua ja sillä tapaa kirjoitankin, osaan myös keskeyttämättä kuunella kun tarve sen vaatii!

  SATEENKAARI, kiitos ja perustella täytyy olen sen huomannut. Varsinkin jos annat neuvoja, huomautat, kehoitat yms. Useinmiten kohde miettii, että MIKSI, niin kantsii perustella se asia, varsinkin lapsille/nuorille ja kuten tiedämme me kaikki yleensä haluamme tietää sen, että miksi pitää syödä kaurapuuroa? No koska se on terveellistä ja se pitää nälän ja siinä on paljon kuituja joka laittaa hyvän olon mahaan. Niin sitten se paras asia, on helppo sitten käydä kakallakin.....;D..hih...

  ps.jos on keliaki, niin vaihda se tattariin!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut tunnustuksesta.olet taitava selittää asiat kuin asiat ja ne tulloo selväksi heti,ettei jää epäselvää kohtaa,hyvä Maikku:)
  Mukavaa viikonloppua♥
  Kauniit korut!

  VastaaPoista
 8. Kaunis korusetti kuvassa. Kyllä vain, korujen näpertely koukuttaa, tarvikkeitakin pitää hypistellä, ovat niin ihania kaikki helmet yms. Kivasti kerrottu vastaukset, mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
 9. TANSKU,onniteluista kiitän!Kuluneesta viikonlopusta sen verran, jo tuli muuten hikiset päivät, yritin jatkaa vintin siivousta! Lievä innostus siihen jäi kun talossa oli talkoot ja lava pihassa jonne sai viedä sitä kamaa. Jonkin verran veinkin jo silloin, mutta viellä on tarkistettavaa, vaikka kuin paljon..;/

  ANJA,Kiitos! Jatka vain sitä hommaa, minä ainenkin tuijotan kaikkia ihmisiä joilla on koruja, siis näitä ns.asuste koruja. Tv-stä saa kanssa inspiksiä kun seuraa siellä ihmisiä..;)

  VastaaPoista
 10. Olipa hyvä kun ei nukuttanu! Piti keksiä jotin hiljasta tekemistä. Koukutit kerraksee! Olenhan joitakin kirjoituksia lukenu, ja paljon olet kirjoittanut lisää. Katselin vastauksia ja samoin olisin vastannu. Väri on punainen ja kukka on silkkiä. Himokas oon... Juoma on kirkas.Kaikki eläimet käyvät. kunhan on jalat tai vähemmän kuin kuusi!

  VastaaPoista
 11. Mammakko=Ohdaviidake

  VastaaPoista