Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 2. syyskuuta 2011

SIELLÄ MISSÄ LAAJA PUSTA AUKEAA, LAULUKIN SOI....


Kesä meni,
 ottaen palasen kalliista elämästä.
Kesä meni,
antamatta mitään muistettavaa.
Kesä meni,
haaveilessa paremasta tulevaisuudesta.
Kesä meni,
harmaan sateisena,
tasapaksuna,
ohitse.....
Kesä on mennyt!

Tämän olen taas taltioinut, jonka joku tuntematon on kirjoittanut.
Kenties hän totesi näin ja päätti sen ilmoittaa, että näinkö tässä taas kävikin.
Paljon sisältävä runo, kun lukee rivienkin välit, viestihän on totista totta jonkun jo eletystä kesästä.
Kävi hyvin tämän  kuvan kanssa, siksipä  ne yhdistin samalle sivulle.
Oma kesäni meni kylläkin vähän liiankin joutusasti. Kokonaisesti ottaen erinomaisesti, näin omilla silmillä taaksepäin kun katson. Ainahan olisi parantamisen varaa, jos johonkin suuntaa. Tyytyväinen kun olen, niin vastaan tulevan kasvot myös hymyilevät....

Minulta meni kauan aikaa ennenkuin huomasin tämän pronsisen teoksen.
Jokunen vuosi sitten oli lehellä, että lintu varastettu! Paikka on kävelykadulla sokos-tavaratalon edessä, sinisen roskiksen alla!
Jotka tiesivät sen, lähtivät oitis rosmojahtiin, tuloksetta tietysti!
Iloksemme siihen lensi uusi lintu ja se kiinitettiin vielläkin paremmin, jos lintu lähtee niin osa katua ja tavarataloa lähteen sen mukana!
Aika monelle tämä taideteos, näköispatsas on tuntematon. Mutta kun sen kerran on bonganut, niin aina ohikulkiessa tarkistat, että onhan se varmasti siellä.

OOOOO

Löytyhän se aasinsilta tästäkin, seuraavaan.....
Jos tulee kohta
 vähän hiljasempaa  näillä sivuilla, eikä murusia tule, niin taas se pätevä syy!
Suljen läppärini lipan lähipäivinä ja esilumien aikaa sen taas avasen....;)
Voi olla, ette se mun luottohenkilö käy jotakin täällä tekemässä, ja senkin ihan taas luvan perrään.


Tämä tipu kyllä pärjää kylmillä ilmoillakin, koska katukivetyksen alla on lämmitys! Pikapuoliin on koko keskustan kävelykortteli kulkukelponen talvellakin. Viellä tehdään pientä pintaremonttia, käyn sen aina säänöllisesti tarkistamasssa etteivät urakat k......siis mene harakoille, hyvin etenee ja  on ajallaan!

Uskon, että tämä toinenkin tipu pärjäilee  retkillään ja miksipä ei, koska on ennenkin.... Tämä "ennenkin" ei tosiaankaan ole mikään takuu, kun ottaa huomioon  ajan mukana tuomat rasitteet.
Kun en aina muista sitä, että olenkin jo varttia vaille kaheksankymmentä, mieli ja kieli kun tuoreella tyttösellä....oikeestaan hyvä eväs reisussa repussa!

Eipä tässä muuta, kuin kiitos ja heippa!

ps. käskivät kokeilla uutta päivitettyä Blogger-käyttöliittymään, no kokeilein, vaan kun ei oikein luonistu multa..;/ Tuli monta outoa ja etittävää juttua. Pidin taukojakin välillä ja uusiks, olisin tämänkin kirjoittanut sinne, vaan se tila oli tosi outo, toi palkkikin , missä on noi ohjeet ohennukseen, kursiviin, värit sun muut tärkeet asiat, ni näkyi vain millin verran.....ni teeppä sit muka jotain uutta!?
Vaikka kuin olisin altis uuden oppimiseen, ni sorry vaan, otin entusen takas.....;/10 kommenttia:

 1. Olispa tosi kurjaa, jos koko kesä olis mennyt noin vaan, jättämättä mitään jälkeensä. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt. Hyvää matkaa. Ilmeisesti olet menossa Unkariin?

  VastaaPoista
 2. Ei kai, Maikku, tuo runo ollut sinun?

  Tämä kesä ei ollut sateinen eikä harmaa, aurinkoa riitti vaikka muillekin antaa..:D

  Mutta niin ne kesät viuhahtavat ohitse, lähes nuolen nopeasti; olkaamme silti niistä kiitollisia, kun saimme vielä tämänkin kesän kokea ja nähdä<3

  Mukavaa viikonloppua, Maikku, ja kiitos postauksesta<3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Niin se kesa vaan on taas siella Suomessa lopuillaan.Taalla meilla viela helle jatkuu paivalla,mutta illat alkavat jo olla tosi mukavia.Joten syksy tulee tannekkin.
  Mukavia paivia sinne "toiseen kotiin",ja puuhiisi siella.
  Onpas janna "lintupatsas" ja jannassa paikassa.

  VastaaPoista
 5. Niin se on kesä mennyt kun piti jo syyskuu kääntää kalenterista esiin. Uskomatonta että kesä taas livahti ohi... Pieni on kaunista! Ainakin tuo lintupatsas ja ovelasti on sijoitettu! Tähän aikaan syksystä taitaa olla ihanaa lähteä vähäksi aikaa, hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 6. SATEEnKAARI,seurailen noita lämpöasteita maailmalla, Unkarissakin ollut tosi hikisistä! Toivottavasti normalisoituu tulevalla viikolla,vaikkakin se syyskuu on viellä sitä kesää meikeläisille siellä ja lokakuunkin alku...;)Kiitokset!

  ANJA,kiitos! Olen siintä erikoinen, että kotiudun melko nopeesti minne vain, vuodenajoista välittämättä! Mutta tätä suomalaisuutta ei saa minusta koskaan pois, ainahan tänne mielelläni palaan, olisimpa missä maailman kolkassa tahansa ja täällähän se oikea kotini on....;)

  VastaaPoista
 7. Et kai sinä nyt meitä jätä??
  Justiin kun minä tänne taas pyrähdin.
  Mutta ihanaa,värikästä syksyä, kyllä taiteilijana sinulle tulee taas ihania värejä, syksy on kaunis, antaa kesän jo olla, menneen kesän :)
  Mukavia hetkiä ja iloa syksyn edetessä!

  VastaaPoista
 8. SEIJASTIINA, kiitos paljon, tulen kyllä talveksi tänne takas ja hyvää/kaunista syksyä toivottelen....;)

  VastaaPoista
 9. Tiesin, että lennähdät pustan maisemiin, mutta olin jo päivän unohtanut, siitä hämmästys tekstarissa! Hyviä maalaustuokioita sinulle, toivottavasti luottohenkilö postaa kuulumisiasi.
  Minullakin meni uuden järjestelmän kanssa teksti bittitaivaaseen eilen ja piti ottaa uusiksi. Palasin myös vanhaan jo opittuun. Aivoissa lie kalkkia kun en uutta osaa käyttää.

  Varmasti siellä on lämpimämpää vaikka syksy onkin. Ja Gellertin kylpylässä lähtee hiki...vai oliko se Gellert? No kukkula ainakin, hih.

  VastaaPoista
 10. anja
  Sinne se Maikku meni ja kuulumisia kirjoittelen blogiinsa.
  Uuden Bloggerin ongelmat johtunevat yhteyksistä,luulen. Kun minulla se toimii hienosti, on kiinteä laajakaista ja vanha läppäri. Saa sitten nähdä menen Jyväskylään ja Maikun oman läppärin ja mokkulan ääreen.

  VastaaPoista