Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Herra antaa ja Herra ottaa, tutkimattomat ovat.....

Näillä vuosilla, tässäkin kunnossa, ylleensäkin niillä eväillä mitä kuljetan edelleenkin matkassain, totesin taas kerran, että
 OLE PARAS ITSELLESI JA RIITTÄVÄN HYVÄ MUILLE! OLIPA  AIKAA LIIKAA TAI LIIAN VÄHÄN, ÄKKIÄ SEN HUOMAA PÄÄTTYVÄN TÄHÄN!!
Tämän mietteen sain  siintä koska yksi lähimmäinen tuli sille pysäkkille joka on meillä kaikkilla jossain vaiheessä edessä. En pelkää kuolemaa, koska koko eloni ajan olen ollut tietoinen, että harva tästä hengissä selviää. Nuorempana näitä asioita ei luonnollisesti tule miettityä, eikä tarvikkaan, on niitä juttuja jotka ovat paljon tarpeellisempia näinä aikoina, Tottakait kuolema koskettaa aina, olinmpa lapsi, nuori tai nyt jo elämän ilot ja surut käyneenä. Usko korkeiman voimaan on antanut minulle apua hyväksyä tämä lopullinen ajasta ikuisuuteen siirtyminen. Tämä siis ehdottomasti henkilökohtainen mielipiteeni ja kunnioitan kaikella nöyryydella myös toisensuuntaisia ajatuksia. Valintoja on paljon, ja jokainen ottaa sen omakseen mikä tuntuu itsekullekin parhaalta uskoa tai olla uskomatta. Tästäkin valinnan mahdollisuudesta kiitän Luojaani!
Pääsääntöisti en pohdi blogissani uskontoa tahi politiikka, jätän sen suosiolla toisille. Tunnustan, että nämä jutut ovat kylläkin mulle melko mielenkiintoista asiaa jota ahmin niitä ahnaasti kun kohalle sattuu. Olipa puhetta tai luettavaa, kaikki käy. Taltion, vaikka tuntuu että pönttö ei osaa sitä hommaa hoitaa nykyään enään niin ku olis tarkoitus 100%-ti, mutta ainakin halu olisi onnistua, höh!? Täydellisyyttä en koskaan vaadi itseltäni ja käytänössä se olisikin mahdottomuus. Koska siihen sitä tunnettua asennetta mulla ei ole ollut eikä tule olemaan. Näin vähän huolettomalla olollani olen pärjännyt loistavasti, vaikeissakin olosuhteissa tällä pitkällä ja mutkaisella taipaleellani. Asenetta on kyllä tottavie tarvittukin  ja sitä aina tosipaikoissa löytyy jopa kanssakulkijoille  jaettavaksi. Siintä tämä viimoinen villitys, tietokoneen käytön alkeiden oppiminen, hyvä minä!

ps.Aleksi, Sonja, Katja. Tanja, Tiina ja Ari, Mamua lämmöllä muistaen, täti-Maija.

1 kommentti:

  1. Otan osaa,ystavain.
    Tuollaistahan se elamankierto juuri on.Synnytaan,eletaan ja kuollaan.Mietelauseesi sopii juuri kuvaamaan sita,miten pitaisi elaa.
    Kun on sinut itsensa kanssa ja omaa hyvan itsetunnon,niin pystyy myös sitten ottamaan huomioon ne kanssaelajatkin.

    Sunnuntai-iltoja sinne Jyvaskylaan.

    VastaaPoista