Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 24. joulukuuta 2010

JOULUAATO 2010...

Jouluaaton aamulla Jyväskylän kävelykadulla, pakkasta -25.

JOULURAUHA on jo julistettu tässä huushollissa!! Kaikki on tehty, mitä oli tarkoituskin ja jos suoraan sanon ni melko vaatimatonta! Kylläkin on kystäkyllä, uskoisin, mutta yliäyräitten en tehnyt/ostannut mitään. Vissiin tässä tosissan vanhenee ja kait viisastuu kun kattoo mitä hommaa!?
Eilen tein sekahedelmäsopan ja nyt hautuu riisipuuro, perintökattilassa.
Samaten eilen kävin jo hautausmaalla, monen päivän kynttelit viemässä. En muista milloin on ollut niin kylmää ku eilen. En ole palelevaa tyyppiä ja hyvin oli päällä, jopa karvahattu jossa on lipat ja läpät. Jossain vaiheessa meenasin sen karvareuhkan antaa kiertoon, kun luulin ettei pakkasia ole kun uutiset ja lehet sano, että lämpiää talvetkin, omiaan puhuvat, onneks pidin turkishatun viellä omanani. Karvahattuja liikkuu taas tuolla kävelykadullakin, ihan kivan näkösta, totesin.

JOULUN RAUHAA JA HYVÄÄ MIELTÄ TEILLE KAIKILLE LUKIJAT JA KIRJOITTAJAT!

3 kommenttia:

 1. Olet sentaan tarennut ulos.Mina en.
  Nam,riisipuuro ja sekahelmasoppa.

  VastaaPoista
 2. Tänään olisi ollut perinteinen joulupuuro päivä, mut en taija keittää. Kun söin jo tuossa viikolla, kun alkoi tehdä mieli, sekahedelmäsopat ja riisipuuron. Nuita on hivenen vuosiin matkassa näköjään muutettava tapoja. Aikuset pojankollit mitä mulla on kaksin kappalein, eivät ennää viihykkään äitisä patojen äärellä niin kuin takavuosina. Kävivät sentään eilen jouluaterian- ja saunan ja lähtivät omille jouluilleen. Enkä taija viitsiä itelle puuroja alkaa keittelemään. Liekkö tarviskaan, tuntuu jotta eilisestä syömingeistä on sulattelemistä vielä pitkään.

  Aikas lumeton tuo kävelykatu? Ja helsingissä ihmettelevät, mihkä kaikki lumi laitetaan ;)
  Mukavat Joulunpyhät:)

  VastaaPoista
 3. Tekniikanihme toi kävelykatu, kivetyksen alla on "lattialämmitys",jos lunta tulee paljon, ja kauan ni jonninaikaa aikaa lumi pyysyy. Muuten hyvä homma tämmösille nk.minä, joka ei sais langeta, koska se ylösnousu ei ole ihan helppoa!?

  VastaaPoista