Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 14. joulukuuta 2010

Oikea vanhan ajan talvi.


Tein kieroksen kaupungilla! Kovin oli joulusta ja paljon ihmisiä, etin mummonpenkin ja kävin istumaan ja kattelee. Täällä Jyväskylässä on oikeestaan kiva tämä city, koska on monta ostoskeskusta ja pääsee helposti paikasta toiseen. Ei haittaa pakkaset tai sateet ja huilipaikkoja löytyy, meille huonokinttusille, joissa saa istua ilman maksua.
Ei sillä kahviloitakin on ihan tarpeeksi ja edullisia ruokapaikkojakin löytyy. Kauppoja, isoja , pieniä, kalliita ja niitä mun puotiloita, edullisia ja meille paksuillekin löytyy ihan varmasti päällepantavaa. Henkassa&Maukassa olivat tänään alkaneet alen, ja minä onneton päätin tarkistaa rekit! Ostin tietysti, ku halvalla sain, jos 25 ecun hupparin saa 10-llä, ni varmaan ostaisit itekin ja kun oli viellä verkkaripökät samanväriset(tumma harmaa), ostin!
Nyt on vältettävä näitä kauppoja ja muistettava että mun ei tarvi kaikkea ostaa mitä halvalla saa ja päälle mahtuu.
Torilla on tänään joku tonttu-joulu-iltatori klo 21 asti, en mene ja tossa selän takana on kans jonkinlainen joulutori.
Joululahjoja en ostele, mitä nyt omaks iloks verkkarit ja semmosta, olemme sen sopineet lähipiirin kaa. Oikeestaan mulla on kaikki joulupaineet olleet jo vuosia pois, vaikka olisin täällä täällä suomessa. Ai yks juttu minkä teen, ostan kinkun ja paistan sen ja dippaan leipää siihen paistoliemeen kun odottelen sen kypsymistä!!
Sinne torille muuten menee ihmisiä, nään kun tää mun toimisto on keittiön ruokapöytä, pitäisköhän sinne kumminkin mennä!? Jos menen niin en ainenkaan ota ostoskärriä mukaan, vai ottaiskohan......
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. No niin,nyt oolet taas paassyt normaaliin paivarytmiin.Tarkenit sentaan menna kaupoille.Mina en.
    Kivoja joulunalustouhuja kaima

    VastaaPoista