Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 11. joulukuuta 2010

Talvi tuli ja minä myös!

Aamuyöstä köpöttelin kotia kohti, oli pe-la yö, ja kapakit alkaneet tyhjentää porukkaa pihalle! Huomasin olevani SUOMESSA, sillä vastaani hontturoi täysikänen-kokonen-ukkeli, jonka äänen kuulin jo kaukaa.
Joku mantra lienee ku toisti samaa, vissiin ajatteli ääneen, et muistas millä asialla on, en kysynnyt, ohitti, ja sama hokema jatkui, ei kattonnut päälle....jäin itte kattoo yökulkijan perään! Se oli tietysti V-lä alkava ja päättyy U-hun sana, jota käytetään melko yleisesti.
Että, ihan kivaa ja sillee, tervetuloa Suomeen, matkakeskuksesta on 5-10 min.kävely, johon en käytä maksullista kulkuneuvoa. 
Jätin matkalaukun sinne toiseen päähän kun kuulin Finnairin emojen lakoista, tarkotus oli tuoda kehystettyjä tauluja sekä alesta ostettuja sametti punttihousuja mukanani. Koska ne olivat erinomaista pakkaus materiaalia.paksua/joustavaa kangasta, ja isokokosia! Heh-heh!  Teinkin oikean valinnan, Budapestin kenttä oli kaaos ja Vantaa samoin, ilman pakaasia pääsee helpommin eteenpäin, laukkuja oli kasaantunnut jo melko läjä, joita kukaan ei huolinnut, täällä suomen päässä!? 
Keväällä, sen tulivuoren aikaan, pääsin hyvin kyytiin, kun ei ollut matkatavaroita. Silloin onnekseni tuli minun menevä aukko taivaalle, ni eiku koneeseen. mukaan, totuus oli se, et olin  heti valmis lähtemään, eikä ollut väliä minkä kautta lennän Budapestiin. Brysselin kautta pääsin määränpäähän silloin.

Kunhan tässä nukun muutaman yön niin sitten jatkan taas entiseen  tapaan.

Oli muuten kiva lukee "avustajani" kirjoituksia ja kuviakin oli laittannut, vissiin sen kautta olin saannut uusia ystäviä, K I I T O S teille kaikille, entiset kujeet ja totuudet jatkuu, joulukiireitä taikka paineita minulla ei ole eikä tule, palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Hyvä kun tulit höpöttämään taas totutulle paikallesi. Kyllä Suomeen taas pian tottuu.

  VastaaPoista
 2. Tervetulemas kottiin! Kyllä on mukava lukkee taas kuulumisiasi, vaikka hyvä oli lukea myös "avustajan" juttujakin.

  VastaaPoista
 3. Hei,kiva kun kävit blogissani ja rupesit lukijaksi.Tein vuorostaan vastavierailun tänne ja kiva blogi näyttää olevan,tulen uudelleen♥.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Suomeen nain jalkikateen.Olipas totuudenmukainen paluu'heh.

  VastaaPoista