Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 28. joulukuuta 2010

Pulla ja pipari samaan vuokaan.


Ei ois uskonnut, että tei sen mitä uhosin! Olin esimerkillinen emäntä ja leivoin pullaa jouluherkuksi ja pakkaseenkin piisas.
Nämä pullat kuvassa teki joku toinen, kuva on toisaalta hankittu, mutta omatkin tekoset olisi kyllä kelvannut myös kuvakiertoon. Tulivat kuin emäntä itse, meheviä pullukoita ja makukin mitä parhain. Kannattaa kokeille vaihteeksi, kookosmaitoa(kermaa) kun on juhlavammasta kyse. Mulla on aina sitä tisurissa, koska sujautan sitä moneenkin keitokseen!
Ostin valmiin piparitaikinan joka kaulin jo kaulitun vehnästaikinan päälle ja eiku rullalle, sitten pötkyle paloiksi. Edelleen paperivuokiin ja muffinspellille. Nostatin, munatin ja raesokurit niskaan, uuniin ja kahvimasiina päälle. No, sitten juotiin oikeat pullakahvit, kuhan jäähtyivät syömäkelpoiseksi.
Muuten, olisi saannut hyviä kuvia, mutta tiedän miltä tuntuu myötähäpeä, joten en antannut ottaa dokumentiksi. Onneks toi itsesuojeluvaisto toimii edelleenkin jonkin verran!? Minulla on paljon erikoisia tapoja, joita en yleensä salaa, koska pidän nauravista ja iloisista ihmisistä. Leipomispäivänä pukeuduin jouluisesti, tonttulakkia ei ollut, mutta sen korvasi upea tiara, jossa on paljon timanttia ja isoja punaisia, sekä sinisä jalokiviä, Tiimarin isompaa=näyttävämpää mallia on tämä prinsessan pääkoriste! Ei tarvinnut kun kerran sanoa, että mulla ei ole edes ikiomaa tiaraa, ni hokasi Leena M sekin asian ja korjas. Muutekin sellainen ystävä joka huomio myös toisetkin ihmiset. Kiitän viellä kerran, että käyttöä löytyy..... hih-hii!

Eiköhän se ole lakisääteinen kahvitauko, ku on sitäkin, mistä tuli tämä postauksen aihe, ei tarvi pelkkää kahvia juoda ittensä seurassa, jouluvieras=tuttu=siskoni lähti junalla tänään kohti Espoota.

Hyvää loppuvuotta ja leipokaa ihmeessä pullaa...
Posted by Picasa

2 kommenttia:

 1. Hyviä pullia olivat, junakahvi ja Maijan pulla maistuivat. Lunta on tullut taas viikon aikana Hesaan ja Espooseen. Onneksi kotitie oli aurattu, ettei tarvinnut matkalaukulla uuraa vedellä.

  VastaaPoista
 2. Pullaa, minä tykkään pullasta, ja paljon sitä leivonkin, nams ♥

  Kiitos kommentista koskikara postaukseeni.
  Ihana lahja on ,että osaa maaalata lintuja, minä hiukan piirtelin ennen myös.

  Mukavaa uuden vuoden odotusta ♥

  VastaaPoista