Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

maanantai 28. maaliskuuta 2011

MUKA KESÄAIKAAN SIIRYTTIIN, EN USKO!****

Taulukin on ihan, jotenkin viturallaan, niinkuin allekirjoittanutkin, ja enkä
korjaa sitä, koska en osaa korjata
tai edes
tiedä mitä tekisin
itelleni!
Osasinkin sen sitten, koska huomasin sen maalaamani taulun kadoneen kokonaa......:)

Laiton jo "KräuterhoF pferdebalsam"-ia kumpaankin kulkuvälineeseeni, polven paikkeille, koska ne ei toimi oikein niinkuin pitäisi. Sitten viellä kunnon urheilijoiten tukivehkeen kierrätin vikojeni ympärille.
Ulkomailta olen oikein ostannut nämä, Saksalainen hevosgeelin ja Ranskalaisen polvituen. Polvituessa oli muuten Suomalainen teksti, siis käyttöohje. Nämä ostin kait joskus viimevuonna, sieltä ulkomaasta jossa aina silloin -tällöin oleskelen! Nämä mun viat, kutsutaan niitä nivelrikoiksi, tulevat esille, muistuttamaan aika säänöllisesti. Ei kysy, eikä kato, paikkaa saatikka aikaa, tulee vaan ja tuikkaa! Sitten on menoa, oikeestaan sana ois menotonta, paikoilleen pysähtyminen.
Hiiviskelen täällä sisällä, ulos ei passaa missään nimessä mennä. Varsinkaan nyt, lunta tyrkkää ja on liuksta ja sitten lankee.
Tietämättäni, että kulumat olivatkaan minulla noissa kintuissa, aika näkyvät, kun kuvasivat. Sitten kävikin niin , että todistivat asian olevan, että olen työkyvytön.
Kyllähän ne kirjanoppineet sen tietävät, koska itte en sitä hoksannut heti, että missä se vika oli. Hommat ei oikeen silloin maistunnut, saatikka luistannut niin hyvin kun olisin halunnut.

Ihan hyvällä mielellä jäin työkyvyttömyyseläkkeelle ja olen nauttinnut siintä ajasta ja pieniähän  nämä minun jutut, loppujen lopuksi on. Huilin silloin kun käsky tulee.
Mutta jostain syystä rupes niin kovasti ketuttaa että päätin pistää oikein kiertoon, tämän oman kurjuuteni. Jotta kaikki sen nyt tietää, kyllä se tokenee lähipäivinä, mutta kummiskin...

Kun rupesin urputtamaan, niin teen sen kunnolla ja alan oiken jopa syyttelee. Niihän yleensä
tehdään.
Tämä kaikki johtuu siintä kun kesäaika piti aloittaa keskellä talvea ja lumipyryä, ei mitään tolkkua missään. Lupasin itelleni, että tämä on sitten viimenenkerta kun siirtelen kellojeni viisareita, son loppu nyt, teen vaikka uuden lain, että se toimii vastaisuudessa, minun ja äänestäjieni hyväksi.
Yritän pyrkiä viellä vaaliehdokkaaksi, onneks noi tynkäpuolueet ovat vailla tämmöstä edustajjaa jolla on sana halusssa...persutkin kaipaapavat lisäporukkaa! Voi olla että olen taaskin jäännyt junasta, ei väliä, näkyy meitä pysäkille jääneitä toisiakin olevan.....en ole yksin, uhota pitää.

Postiluukku kolahti, käyn tarkistamassa mitä tul! Mainoksia, samalla kerralla on toimitettava wc-asiat,  juotava vettä, ikkunoista kurkistelu, siis kaikki tarpeellinen. Tuki-ja liikuntaelin sairaus johon kuuluu rustojen häipyminen polvinivelissäni, saa aikaseksi kivun....joka tuntuikin jo vähän helpottavan, kun kävin testiradallani...hih-hii..;)

Vai olisikohan se auttannut. mitä aina sanon ihmisille joilla on pahaolo, että puhukaa se pois. Tässä minun tapauksessa kirjoitin ääneen ja se tuntukin vähän auttavan, mukavaa!

ps. edellenkin syytän tätä ns."KESÄAIKAAN"siirtymistä, siis kellon viisareita ja ton älyttömaän tempun keksijöitä. Totuushan on se, että koskaan en laita omia tekosiani toisten syyksi, sen tietää lähipiirini, ne jotka minut tuntevat!  Minulla on voimaa ottaa toistenkin huolet omiksi, helppo on ollut kanttaa, vaikka joskus olen epäillyt sitä, että oiskohan  ylipainoni siintä johtuva!????

HYVÄÄ JA KEVYITÄ ASKELIA TOIVOTAN TEILLE, SISARET JA VELJET,
ja ennenkaikkea jotka äänestävät, vaikka en taidakkaa hakea eduskuntaa, kun toi eläkekin on aika hyvä, muutama € yli 800, jolla ostetaan hevosrasvat ja kauraaryynit.
10 kommenttia:

 1. Ihmettelin tota eka kommentoijaa joku uus tyyppi ja tarkistin, ni varotus jotta on tullut jotta sellaisia postauksia, laittaa hämärätyyppi Catalonista, ei pidä kaveriksi ottaa, missään nimessä...HÖH-HÖH, kaikkee sitä "alehandro" keksiikin!

  VastaaPoista
 2. Olen ihan samaa mieltä tästä kellojen kääntelystä, parempi olisi - jos ihan käännellä pitää - tehdä se niin, että taulupuoli on kuukauden ajan seinään päin, esimerkiksi.
  Minulla polvet alkoivat reistailla, ensin toinen ja sitten jo toinenkin. Käytin magn.nastoitettua polvitukea, helpotti hieman. Hevosgeelikin on tuttu viilentäjä. Mutta sitten keksin kalaöljykapselit. Nyt huomaan, että jos jätän niiden popsimisen väliin hetkittäin, kipu polvissa tuntuu varsinkin öisin (vaikka lutuSimo niitä lämmittää parhaansa mukaan lötjöilemällä peittoni pimennossa. Muutenkin kalaöljyt on tän ikäiselle ihan ok, sanotaanhan että niillä on vaikutusta myös adhd-ongelmaan - jota tuskin nyt mulla enää...

  Katala katalonialainen on löytänyt blogiisi! Näitä kiertelee.
  Harmi, että kuva bloggauksesi alussa on jäänyt picasa-pisteeksi. Näkyykö se sinulla?

  VastaaPoista
 3. APUA, joku on nyysynnyt mun miljoonia maksavan kuvani, jossa oli platina kehykset ja mittaamaton arvokas taideteos!??? Aamulla oil vaikeuksia kuvin kanssa, en meenannu millään saada kohalleen, sitku näky ja pysy,vissiin meni sen roiston mukaan!?
  Eikä tässä kaikki, rupesin huilimaan ja lukee, ni lukulampusta pirahti lamppu. Koitin välttää liikaa askeleita, mutta nousin ylös ja lamppukaapille, mutta aukasin väärän oven ja siellä oli suklaapusuja ja pakko oli ottaa yksi. Toimi ihan hyvin särkynappina, helpotti! Otin uuden lampun ja vaihdoin, viimein tuli valoa kansalle, mutta ei huvita enää lukee...;/

  VastaaPoista
 4. "anja", syön kalaöljykapseleita, jopa muistan ottaa säänöllisesti, ainut mun lisäravinne! Munkin polvet vaihtelee, kummassakin on ne nivelrikot, nyt oli oikeen polven vuoro.

  VastaaPoista
 5. Hah, juuri aamulla päivittelin, kun sormet oli kankeat, piti antaa ylimääräistä heilutusta että alkoivat toimimaan ja polvet kipeät kun alakertaa astelin. nytkö ne sitten ennustaa säänmuutosta? Jospa nää kivut ja kankeudet tietääkin sitten jo kevättä.
  Siitäkin huolimatta, hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Taitaa tuo kellojen kääntö vaivata jäseniä ja teeskenneltävä et on KESÄ. Muutama kello käännettävä itse, elektroniset hoituu automaattisesti ja rannekellot työnsin laatikkoon jo aikaa sitten.

  Tuo Juanko sun taulus pölli, ja sit viel sannoo sun oleva rohkee.... varottava. Laitan taulun sulle takas sitten kun tuun Jkyläs käymää, nyt lähen kuukaudeks kukkia kattelee.

  VastaaPoista
 7. NUMMELI,eiköhän tästä ilmojen myötä lämmitä itekukin, toivon ainakin....;)

  PIKOLINI, ihmetyyppi oli Juan se vei mun "hallintapaneelista" lukijatkin kaikki pois, tyhjää täynnä kun olisin kaverit tarkastannu...no odottelen huomiseen jos joku tois ne takas yönaikaa...kaikenlaista kiusausta, kun ei muka polvien kolotus ois tarpeeks....;/

  VastaaPoista
 8. Minusta tuo kellojen siirtely takasin ja taas eteenpäin tunnilla on yhtä hölyn pölyä,ei mitään järkeä oo siirtää tuota aikaa:(,kyllä noi päättäjät,kuka sitten on keksinyt,niin on tyhmiä:)
  Mukavaa viikkoa sinulle

  VastaaPoista
 9. Kummalla päällä on taas kone, vai mistä lie johtuu mutta, kuvaa tässä vain vilauttaa ja häipyy pois.
  Nuo kulumat ja nivelrikot vaivaa myös minua, syön öljyjä myöskin, kalaöljyä, helokinsiemen öljyä, se kyllä on iholle ;D

  Välillä ovat ilkeitäkin.
  Voimia sinulle ja iloa tähän harmaaseen päivään.

  Kellojen siirtely on syvältä!!!!

  Mutta muuten mukavaa maaliskuun loppua
  t
  seijastiina

  VastaaPoista
 10. TANSKU, jotenkin tuntuis, että jos kansa äänestäis ni viisarit pysyis paikoillaan....;)

  SEIJASTIINA, kiitos, onneks tiedän, että nämä nivelkivut helpottaa, tänään jo melkein tanssin. Oikeistaan hyvä kun muistuttaa välillä, niin vauhti hiljenee, aina on katottava se positiivinen vaihtoehto, Lisään viellä, että kaikki "hinta-hulinat" jätin käymättä ja en lähe tänäänkään, vaikka on Forumissa ja Jyväskeskuksessa jokin "miinus-viirus".....;)

  VastaaPoista