Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

torstai 31. maaliskuuta 2011

MITEN TÄSSÄ PITÄISI OIKEIN NYT TOIMIA !?

IHMETTELEN VIELLÄKIN SITÄ, ETTÄ  EN SAA NIITÄ KUVIA NÄKYVIIN, PYSYVÄSTI....

SEKÄ, MIHIN IHMEESEEN SE "PICASSA3" LOGO OIKEIN HÄVIS, JOKA TULEE NÄKYVIIN KUVIEN LAITON JÄLKEEN JA PYSYYKIN POSTAUKSESSA....

LAITAN SYYN SEN "ALEHANDRON" PIIKKIIN, koska hän pomppas yhtäaikaa mun kirjoituksen kaa! En tietysti mennyt hänen sivuilleen  kun varoitus tuli heti ! Epäilen et jos hää on tukkeuttanut omilla jutuillaan mun sivuja....en kylläkään tiedä että voiko niin käydä!????
Mulla on kaikki suojaukset!
Voisko se auttaa jos poistaisin sen koko sivun sitten roskikseen!???
Mun ope/sihteerikin häippäs tuhansien kilometrien taakse, joten on pakko ratkaista itte.
Orjatkin olen laittannut pois käytöstä, kun ei ole kuulemma luvallista niitäkään pitää, kait ne sais rahalla tai ruualla takas!

No ei auta muuta kuin jatkaa tätä kirjoitusta.
Onhan mulla viellä onneks tota "Sanan Rieskoo" otan puukon käteen ja siivutan sitä kunnon siivuja, jotta kaikki saa siintä edellenkin osansa.
Hyvvee jatkoo, jos ei oma piisoo, ja nyt mietintä myssy päähän!

7 kommenttia:

 1. Mistä kautta sinä kirjoitat, entä jos kokeilet kirjoittaa suoraan omasta blogista, ei mistään Windows live writeristä Maikku?!
  Ja sitten kuvan lataa myös blogin kautta..
  Asetuksista voi ja kannattaa myös myös päivittää uuden tekstin kirjoittamis jutun, en sen hienoa nimeä nyt muista :D

  Mutta aurinkoista päivääsi, nämä lähtee ulos.

  VastaaPoista
 2. SEIJASTIINA, joo mä kirjoitan aina suoraa blogiin ja samoin kuvat Picasa-3 suoraan tänne, ja päivitys toimii säänöllisesti. Nyt poistin sen katalonialaisen viestin jos kuva ei rupee pelittää seuraavaksi, niin sitten syytä vaikka niitä kellon viisareita...hih-hii...;)

  VastaaPoista
 3. Maikku, kokeile laittaa kuvat suoraan omasta kuva kirjastosta , älä picasan kautta... auttaisko se?

  VastaaPoista
 4. Mitä hiikkaria tiällä oikein on tekkeillä!!! Nyt ei nenunen ymmärrä ollenkaan :o Jokuko terrorisoi sun sivuja, ymmärsinkö oikein mitä vilasin aikasempia postauksia. Minä käytän säännölleen win-writeriä ja sillä laitan myös kuvat ja hyvin latautuvat.

  VastaaPoista
 5. Samaa ehdotan minäkin, kokeilla suoraan sieltä omista kuvatiedostoista. Joskus on sieltä saanut vaikka picasa on hylkinyt.

  VastaaPoista
 6. NIINA, mä yritän ja pakkohan son jotain tehtävä, ja onnistuttava, mutta vasta huomenis..kiitos...;)

  NENUNEN, eihän tässä ole ku se yx ongelma, pitääkö mun taas jotain uutta opetella, jutsku olin tän Picasa-3 siirrot oppinnu, ni eku suoraan tul kaikki kinttuloille ja uutta lukemaan....;)

  MUMMELI, kiitos avusta ja kait mun on pakko huomenis alkaa oikein ajatuksella tutustumaan noihin kuvatiedostoihin ja vaihtaa kanavaa...tai vaan kirjoittelen ja sit kun tulee viisaampia paikanpäälle....;)

  VastaaPoista
 7. Juuri tuota tarkoitin, kuten Niina sanoi :D

  VastaaPoista