Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

tiistai 29. marraskuuta 2011

HOROSKOOPPI JOUSIMIES .


Tämän Jupiterin tähtimerkin, kentaurin maalaaminen ja siihen liittyvä kirjallinen kuvaukseni ei ollutkaan niitä helpompia!? Vaikkakin olen pitänyt näitä piirustuksenomaisia töitäni kaikista iisinmiksi toteutaa.....  Jos tätä rapsuittaisi kerros- kerokselta niin sieltä löytäisi monta versioita! Kentaurin ylväs asento oli koko ajan sama, mutta toiset yksityis kohdat muuttuivat päivittäin.
Uskoin homman olevan läpihuutojutun, koska ympärilläni on monta Jousimiestä, kuvittelin maalaavani ja kirjoittavani, noin-vain...
Jokin sama heitä-näitä-noita kaikista huolimatta yhdisti, mutta persoonallisuudeltaan täysin erinlaisia tyyppejä.
Tämmöstä sekavuutta saikin aikaseksi tämä  leikkimielien jatkokertomus taivaamme tähtimerkeistä.

Olin aina ottanut esille sen joka on ollut minua lähellä, nyt oli äitini vuoro, emoni, oikeudenmukainen ja arvostamani kasvattaja.
Lukasin useitein astrologien ja toistenkin yrittäjien jutut, jotka ovat oleviaan niitä tietäjiä ja taitajia sillä alalla. Sorry vaan kolleekat, mutta tosi vahvaa ja monisanaista kirjoitusta, totesin!

Jousimies oli erittäin näyttävä ja voimakastahtoinen ihminen. Rehellinen ja suorapuheinen, kertoi mielipiteensä, silloinkin kun niitä ei aina edes osattu kaivata..
Käytti vapaa-aikansa tehokaasti, paljon tarmoa työhön ja harrastuksiin. Tarttui tilaisuuksiiin oppia uutta ja onnistui niissä! Hän suhtautuu kaikkeen avoimin mielin ja hymyssä suin.
Jotekin en osannut äitiäni yhdistää nähin jousimiehen läheskään kaikkiin luonteenpiirteisiin, mutta nämä edellä mainitut, kylläkin!
 Totesin ko.kentaurin, erittäin persoonalliseksi lajiksi, jossa ne negatiivisetkin piirteet jotenkin muuttuvat lukiessa vahvuudeksi, näin sen vain annoin itseni ymmärtää!?
En malta olla lisäämättä tätä tosiseikkaa, että hän kyllä tunnustaa jotta mies on perheen pää, mutta hän, naisena on se kaula joka ohjaa sitä päätä....;)

Edesmennyt äitini, kun oli erittäin hienotunteinen, mieluinmin hillitty kuin räiskyvä ja toiset aina oikeuden mukaisuudellaan  huomioon ottava. Perheeseen  kuuluva suku oli se joka hoidettiin ja kunnioitetiin. Meillä lapsuuden kotona oli aina patja, lautanen ja lämpöä vierasvarana ja ne olivatkin näkyvässä käytössä...esimerkkinä meille lapsille. Tämä Jousimies-mamini, ei oikein ollut se perinteinen Jupiterin merkki. Taisinkin oikein ottaa kohtalaisen tosissaan noi horoskooppi määritelmät, jotka joku harrastelija oli esille laitanut!?  Koska tuppas minutkin oikein funtsaamaan ja ajatuksella lukemaan......


Tässä oli näkemykseni Jousimiehestä ja uskon että moni läytää siintä merkinsä upeat ominaisuudet. Jos tuottaa vaikeuksia tuntea niitä, suosittelen  vaikka leikkimielellä kokeilla, jospa jopa toimisikin käytänössä!?? Ties'vaikka ne olisivatkin omia, mutta kun ei vai ole aina tullut kiireissä  esille ja loistaa niillä!

 ps.Anna-äitini elonkaari  30.11.1910-1993. Kynttilän sytytän ja kukat kannan kahvin kera eteeni, hänen muistolleen, onniteluni teille jousimiehet....:)


6 kommenttia:

 1. Jousimies äitisi oli elänyt samanpituisen elämän oman äitini kanssa. Muuten hänkin marraskuun tyttöjä, skorpioni ja hyvin tyypillinen sellainen. Itse kun olen oinas, tuli aina kiivaitakin sananvaihtoja meille, mutta hyvässä hengessä.

  Hieno maalaus jälleen sinulta.

  VastaaPoista
 2. MINTTULI, kiitos huomiostasi! Mulla on skorpioni maalattu, muuta kun olin poissa niin siirsin sen esittelyä! Vaikkakin luulen että se kirjoitus tulee Jousimiestä vaikeemaksi, koska mun pitkäaikasemmat ystävät suurin osa on heitä, ja ovat erittäin....kuin sen taas siististi sanoisin...persoonallisia.....;))

  VastaaPoista
 3. Komea kerrassaan kentaurisi! Luonnehdintasi jousimiehestä päti lähes täysillä puoliveljeeni. Ensin oli työ ja sitten oli työ ja sitten olikin jo työn vuoro! Tupakkia kului, kunnes keuhkot ei enää kestäneet. Muuten oli nero keksimään, patentteja useita (viivakoodista digivaakaan ym.)
  Kun luin horoskoopit, vertasin aina jousimiehen "horroskaappia" häneen ja usein oli yks yhteen.

  Tykkään jousimiehestäsi!

  VastaaPoista
 4. "anja", kiitos! On muuten helpompi lukee näitä juttuja kun on joku johon vertaa. Nytkin sun veljesi!? Tosikoita ja kaikkitietäviä en kyllä suosittele yleensäkään horroskooppien lukua, rupevat liikaa funtsimaan! Leikkimieltä, huvia ja hauskuuttahan tämä on, toivoisin sitä taitoa käyttöön myös niille tosi-herkille, horoskooppiin uskoville....jotka ottavat elämän oppinsa ja ohjeensa näistä arvioista ja ennustuksista....;D

  VastaaPoista
 5. Heippa ystäväin,minun vanha blogini hiljenee kokonaan pikkuhiljaa pois,etusivulla on linkki uuteen blogiini,tervetuloa sinne kattelee♥.Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. TANSKU, olin pois pari kuukautta ja sitten jo kuukauden ihmettelin missä oikein olet!? Asia selvä ja hyvä kun ilmoittelit, kiitos, palailaan....;)

  VastaaPoista