Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

MIELENKIINTOISTA LUKEMISTA !


Kävin just lukien läpi aika monta blogia, syys- ja lokakuut ja osa on viellä lukematta! Käs poskella tuijotin kun toi entinen tyttö kuvassa. Paljon oli hyvää kirjoitusta ja kuvia. Rupes selässä ja silmissä tuntumaan, tuntikaupalla tiiraaminen.
Sanotaan, että jollain on silmät selässä, mulla ei ainenkaan nyt ollut, olivat silmälasien takana, heti nenän yläpuolella. Kun tarkkaan mietin on kylläkin joskus  ollut selässäkin.
Yks lisäpaikka tuli mieleen jota hyvinkin napakasti sanotaa ja käytetään....että sielläkin ois silmät! Sen paikan silmää ei sanota monikossa, vissiin niitä pers-silmiä onkin vain yksi!?
Mieleen tuli ja kirjoitin ylös, oiskohan ollut ihan tarpeellista. Oli se, ihmisen anatomiaa, voihan sitäkin kerrata. Tiijä, jospa ois joltain unehtunut nämäkin asiat.
"Silmät on sielun peili!"
Kait yleisin sanota, en kyllä  tätä tokaisua vaivaudu miettimään. Jos siihen kajoaisin, niin niin tulis yhtä älytöntä tekstiä, mitä tuli jo painettua!
ps.
Blogikamut, kyllä se sanottava, olette mielenkiintoisia ihmisia! Totesin sen, tämän pitemän lukutuokioni ainkana. Ihmettelen kysymystä joka minulle usein tehdään, että miten sä oikein viitit tommosta kun blogia lukee ja viellä kirjoittaa siihen!!??
Päätin, että seuraava joka sen mulle sanoo, kehotan häntä sillä vanhalla vitsillä....linnunpöntön tekoon....koska sitä tarveainetta näkyy olevan! Kattoaineet on hankittava kun kainalot tuntuu olevan tyhjänä, vissii pärreet jo aikaa sitten palaneet! Varoitan kyllä tikasta samalla, että pipo päähän , mutei liian pientä.....
Tässähän sitä tälle päivälle....;)

ps.
Taulun olen maalannut kankaalle, öljyvärillä 2006.

11 kommenttia:

 1. Taulu on ihana!!!
  Blokkaamisesta, minulla tästä on tullut kiva harrastus. On tosi mukavaa, ainakin vielä.Tosin kuulenhan välillä sitä samaa kuin sinäkin.
  Mutta noilla kirjablogeilla, joita seuraan mielenkiinnolla, on kyllä viime aikoina ollut aikamoista keskustelua.. On menty jo henkilökohtaisiin loukkauksiinkin. Se on todella ikävä piirre.

  VastaaPoista
 2. Mahtava taulu ja totta höpötät. Blogi maailmassakin on kirjoittamattomia sääntöjä ja minusta on ihan omituista se että kommenttilootaan kirjoitellaan mitä sattuu. Tämä bloggailu on minulle ainakin se positiivinen ja energiaa antava juttu.

  VastaaPoista
 3. Sehä se kun tähän blogaamiseen niin paljon aikaa, että meinaa muut hommat jäädä tekemättä. On kaunis taulu. Olet taitava

  VastaaPoista
 4. MINTTULI,kiitos kun huomioit!Kannatan mielipiteiden vaihtoa, mutta asiallisesti, pieni pilke silmäkulmassa sallittaneen. Kun se siirtyy henk.koht.ja loukkaavaan tyyliin, niin sanon suoraan, että kyllä silloin ihminen näyttää oman heikon itsetuntonsa....;/....säälittävällä tavalla...;)

  NIINA,samoin mulle, viihdyn tämän parissa ja siksipä tässä olen! Ennen kirjoittelin paljon kirjeitä paperille, postilaatikkoon ja merkki perille asti. Kätevämpäähän tämä on ja joutusaakin, kiitos.....;)

  AMALIA, mun aikani kyllä menee joskus liiankin kanssa ja totta se on, että luistan aika paljon muista asioista....tekemättömät työt kyllä voi odottaa!? Nämä mun 1-3kk tauot on hyviä, en ota koskaan läppäriä mukaani matkustan toisaalle!Toivotan hyvää yötä ja kiitos...;)

  VastaaPoista
 5. Hieno työ, silmät ovat todella sielun peili tällä neitosella, joka taitaa olla muista maista tullut.
  On se ihme taito, että osaa ilmeitä kankaalle vangita!
  Mulle ei kukaan ole tullut sanomaan tästä bloggaamisesta, prinssipuoliso vaan joskus kulmakarvojaan nostelee ja ihmettelee, mikä viehättää. On kyllä jo oppinut kulkemaan ohi kommentoimatta, hih. Ja Simo nyt ei mitään sanoisikaan....
  Joskus voi toinen vitsiksi tarkoitetun lohkaisun ymmärtää loukkaukseksi, siksipä pitää meikän panna jarruja intoon ladella sutkauksia kenen tahansa kommenttilootaan. Jokaisen blogi on ihan ikiominta itseään eikä siinä ole toisilla nokan koputtamista. Kivaa tää on ja ainakin mulle lähes elämäntärkeä sosiaalinen kanssakäyminen, tahtoo muuten jäädä vähäiseksi. Mutta nyt lähden Tallinnaan postia hakemaan blogia kirjoittamattoman ystäväni kanssa. Puhutaan varmasti bloggaamisesta, lukee hän ainakin näitä mielellään.
  Voios hyvin siellä syntymäkaupungissani. Halauksin ja Simolta hau-haut.

  VastaaPoista
 6. Hei Maikku!

  Oikein kaunis ja kiva tuo maalasi taulu, Maikku.;)

  Minä taidan olla niin yksinkertainen, etten ole mitään erikoisempaa huomannut, mutta en toki kaikkia kirjablogeja ole lukenutkaan, vaan muutamia. Aikani ei enää riittäisi siihen eikä kiinnostuksenikaan.

  Toki täällä blogimaailmassa on minustakin syytä säilyttää hyvät tavat ja kohteliaisuus toisia kohtaan,sanoa voi mielipiteensä, kunhan ei loukkaa toisia.

  Myös tuo taulusi, Kateus tekee vihreäksi, on mainio, saa jopa hymyn huulilleni...

  Oikein hyvää torstaipäivää sinulle, Maikku, ja kiitos tästä postauksestasi<3

  VastaaPoista
 7. "anja", ykskin tuttavani sanoi löytävänsä vain kauheuksia...höh....ihmettelin miks luki ja etti niitä. Sithän sieltä tulee mitä haluaa ja kiinostaa lukea!!!!!
  Kysyn vain, mistä olisin löytänyt, näin monipuolisia ja mielenkiintoisia kansalaisia ajatusten, mielipiteiden ja kuvien vaihtoon!?
  Teillä etelän ihmisillä on niin lyhyt ja helppo matka lähtee sinne Tallinnaan. Mun on varattava puolet päivästä jo satamaan tuloon ja €-ja on ladattava käyttöön ja alkumatkasta hirveet määrät. Perillä sit on ihmeteltävä ja laskettava rahoja, että onko muuta ku ylähuulta laittaa leivän päälle...;) Kiitos ja mielyttävää reissua toivotan....;D

  VastaaPoista
 8. AILI-MUMMO,näitä maalauksia on tullut jo vähän liikaakin, vaikkakin aika moni on löytännyt uudenkodin. Nyt vasta digi-kameran ja tän vekottimen aikana, olen laittanut niitä näin esille! Siihenkin meni aikaa ennenkuin opettelin nämä hommat. Kuvannut olen melkein kaikki työni, mutta kun tossa niitä tarkastelin, ni emnpä ole osannut hyviä kuvia ottaa. Totta tuntuu olevan,että tämä(nämä) opiskelut jatkuu koko eliniän, hyvä näin....ompahan aina jotain tekemistä. Toivonkin ihan täyspitkää elämän koulua, ja jonkilaista järkikultaa, ettei luokalle jäisi viellä pitkään aikaa...;)
  Kiitän ja toivotan myös antoisaa, hyvää jatkoa..;)

  VastaaPoista
 9. On siinä paljon mielenkiintoista lukemista kun monen kuukauden postauksia käy lävitse :) Maalaus on minunkin mielestä tosi kaunis, hienosti tulee tuo kerroksellisuus esiin, tarkoitan esim. verhoissa, nätti tyttö, tarkasti jotain näkemäänsä katselee.

  VastaaPoista
 10. Kaunis taulu.
  Mielenkiintoinen on tama blogimaailma.Nykyaan olen hiukan harvemmin postannut tanne,kuin aikaisemmin.Johtuen siita,etta luettavia blogeja on tosi paljon.Aina en jata kommenttia,mutta lukemassa pyrin kaymaan.

  VastaaPoista
 11. ANJA,kiitos!Tietysti sitä maalaa kauniita kasvoja mieluimin, silmäniloa kaikille! Olen kyllä pyynnöstä myös tehnyt persoonallisempiakin naamoja ja niitä muuten on kiva maalata ja tarkistella. Sen olen huomannut että kyllä ihmiset paljon mieluimin viihtyvät kauniin kuvan edessä ja joka olis viellä näyttävissä raameissa.
  Enään en tee tilaustöitä, varsinkaan muotokuvia, koska olen eläkeläinen,teen vain jos huvittaa...;) Varastossa on niin paljon tauluja, että kyllä niistä löytyy jokaiselle jotakin ja varsin edullisesti...;D

  SATEENKAARI, kiitokset!Täällä ja facessa mulla tuntuu olevan ne samat joiden kanssa kommentoin, automaattisesti jää ne pois, kenen kanssa en löydä yhteistä asiaa! Varmaa osa blogikamuistakin facessa, mutkun nimimerkillä pääasiassa täällä kirjoitellaan niin ei valitettavasti sitten tieda kuka on kuka. Minähän en oikeestaan nimettömänä kirjoittele, kun vähän tarkistelee sivuja ja kuvia niin tiedot kyllä löytyy.....;))

  VastaaPoista