Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

KOKEILU TAAS....****

Sitä ei voi kieltää ettenkö olisi yrittännyt näitä kuvia esille saamaan ja pysymään näkysällä!
Eilisestä  saakka, väännelly, käänelly, ylös ja alas...lukennut ja ihmetellyt sanoja ja kirjaimia sekä erinlaisia merkkejä.....painellut napukoita.....turhaan, aivan turhaan!
Erittäin vaikeasti ymmärrettävää ohjeistusta, tämmöselle kuin mä.
Jopa kyselinkin ohjeita, oikein puhelimella, sellaisilta jotka ovat ijät ja ajat nettiä käyttäneet, jopa jokapäiväistä elantoonsa hankkineet.

Bloginkäyttäjijä kun ei ole oikeestaan kukaan mun kavereista, lukevat kylläkin, sanoivat ja ihan silkasta uteliaisuudesta!!!
Olisivat edes opetelleet sen verran, että pystyisivät auttamaan, miestä mäessä, kun tarvis tukiopetusta, minä oskari-olematon-nollakatu-nolla...;/
Olin vähäsen hämmentynyt kun sanoivat etteivät osaa neuvoja antaa, varsinkaa kuvahommissa.
Mun ope/sihteeri osais ja tekis, mutku hääkin ol loman tarpeessa ja häippäs Suomesta,
joten katon  tässä nyt mitä tapahtuu!?
Kenties tulee vain ruksi ylälaitaan, ni olkoonsa. Lopetan sitten toistaiseksi kuvien kaa pelehtelemisen...;)
****
Nöyrin kiitos kun sain teiltä blogi-ystävät tukea ja sympatiaa.
****
ps. vissiin olis pitänny olla sitä rautalankaa, jotta ois vääntämällä mulle niitä neuvoja perille saakka tullut....;D

12 kommenttia:

 1. Ihan tuo hedelmäjuttu on oikein ja kohillaan ja onkin kommee. Kylläpäs vain on juuttunut paikoilleen kuva, millä rautanauloilla sen siihen sait tammettua :D

  VastaaPoista
 2. Nyt näkyy ja komiasti ;D YES!!!!!

  VastaaPoista
 3. Siellä se nyt on, kuva, ja komea kuva onkin, Nyt saat sanoa sitten: Minä tein sen!
  Terveiset Jyväskylään.

  VastaaPoista
 4. Ihana taideteos ♥
  Hyvä, että sait viimein onnistumaan kuvat blogiisi.
  Leppoisaa lauantaita ja iloista huhtikuuta!

  VastaaPoista
 5. NENUNEN, arvoopas millä, kettuuinuin tarpeeks itelleni, mutta nyt en muista kylläkään miten sen tein ja millä lie liimasin sen tohon..hih-hii...;)

  NIINA, arvaa jännitinkö tänä aamuna kun tarkistin, ja kun en ole mikään jännittäjä-tyyppi, vaan nii se iski minuunkin...;)

  MUMMELI, kyllä minä olen hyvä ja lahjakas oppimaan, vaatimattomana ihmisenä kiitän itseeni! Oikeestaan kiitokset menee tonne yläilmoihin vanhemmilleni, koska saivat aikaseksi, pula-ajan tarpeista, näinkin lahjakkaa tyttären....;)

  SEIJASTIINA, nauratti kun laitoin kuvan ja painoin loppunappia, niina tuli Picasan ilmoitus, että käytä monipuolisemmin Picasan palveluita....kyllä käytin ja yritin kaikkeni, huh ja hih-hii sekä jippii...;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä näkyy tännekin asti, oikein hieno kuva ja maalaus. Tosi ihana nähdä tämä asetelma nyt kokonaan.

  VastaaPoista
 7. ANJA, kiitos, tais onnistua tän kuvan laitto kun siellä pohjosemassakin näkyy. Nyt rupesin miettii, että miten käy seuraavan lähetyksen kaa....;)

  VastaaPoista
 8. Hienosti näkyy kuva taas! Onko niin, että ahkeruus kovankin onnen voittaa! Ja ei kun lisää kuvia kehiin...

  VastaaPoista
 9. Pompsahin tänne Anja blogista. Lueskelin tuota edellistä postausta ja jotennii pisti silimään tuo "sanarrieskoo". Haaska runokirja savon murteella eikö vuan. On se ihmeellistä tämä lokimualima, kuvat ei passoo tai sitte jottae muuta hämminkiä, sitä raotalankoo tarvihteisi kilometritolokulla, ainakii meikäläine on nii tumpelo näijen värkkäysten kansa. Mukavata viikonvaihetta!

  VastaaPoista
 10. Olen seuraillut välillä nätä mukavia juttujasi ja nyt sitten kirjauduin vihdoin.
  Noita teknisiä ongelmia tällä tumpelomummillakin on tämän tästä, mutta siinähän sitä oppii kun sitkeästi yrittää..
  Kaunis maalaus ja hyvin näkyy nyt.
  Iloista viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 11. "anja",niinkait sitten, mutta ei kylläkään mennyt kaikki tiedot ja omat opit mun henk.koht.levykkeelle tonne pönttöön, vähän tuntuu siltä...;/Katoin just tv-stä kun uudistivat Tanskan tulevan hallitsijan linnaa, oli uusinta, ni tekivät mahtavia teoksia seiniin ja siintä sain päähän,että laitanpa kait ton ylläolevan taulun isompaa kokoon...;)!

  VastaaPoista
 12. MARKKA, kiva kun poppasit tänne, minäkin tein samoin sun sivuille, käytän ittekin tätä helpointa tietä, että kavereitten kautta voip ensin seurailla...;) Rautalangasta sitä, että kuljetan kyllä sitä aina mukana, koska se on aika tarpeelista puolin ja toisin,,,hih-hii..!!

  MINTTULI, kiitos ja hedelmien kanssa oikein toivotan sinut tervetulleeksi, näitä muruja poimimaan!Vielläkin ihmettelen miks toi Picasa-3 lopetti niinkin hyvän yhteistyön mun kanssa, mielestäni olin ahkera ja yhteistyöhalinen sinne...;)

  VastaaPoista