Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

ELÄMÄN JA KUOLEMAN KYSYMYS...M I K S I ?


Koskaan ei tiedä,
onko matkaa paljon vain vähän,
yhtä äkkiä huomaa sen
päättyvän tähän.

OOOOO


Tämä värsyn laiton, koska tuntuu ja kovasti tuntuukin.....ja se ikuisuus kysymys miksi.....?
Kaikella on aikansa, mutta tämmöstä vakavaa joka tapahtui Norjan Oslossa, en haluaisi edes ajatella.....voiko ihminen olla toiselle niin paha, että toimii kuin tekijä  oli päättänyt tehdä....!?

En ole oikea ihminen syyttämään, saatikka arvioimaan mitään....mutta nöyrinmän osaanottoni ja myötätuntoni, laitan tässä maailmalle!

OOOOO

Kuutelisin nyt tätä cd-tä, mutta se on siellä toisessa kodissani, jossa talvella tein myös tämän korusetin. Levyllä on ne kauneimat ja tunnetut laulut, jotka jokainen osaa, tarkoitan lähinnä meitä vähän vanhenpia. Laulan yleensä mukana  ja oikein sydänmen kyllyydestä ja usein huomaan silmäkulman kostuvan.
Näin se vain on minulla, joka itkee itkevien kanssa ja nauraa nauravien mukana, tunteet pelissä aina!!
Musiikki toimii melkein aina taustalla kun teen näitä hommiani, olipa se taulun maalausta, helmien pujottelua tai muita pikkuaskartelua. Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, fiilis toimii valitessa musiikkia samoin se mitä olen tekemässä ja nämä sitten yhdistän sopivasti toisiinsa.

OOOOO

ps. tämä ääriliikeiden fanattisuus, olipa se uskonto tahi politiikka, on vaaran paikka aina. Siihen kyllä sopisi huomioida myös ne toisetkin asiat jotka viedään äärinmäisyyksiin.
9 kommenttia:

 1. Käsittämätön on ihmisen sisin. Miten kukaan saattaa tuollaista tehdä+ Käsittämätöntä. Nuorille jää varmasti ikuinen trauma ja osin myös pelko. Itsekseen sitä kysyy, mihin tää maailma on menossa? Kaikki nyötäelävät ajatukset menehtyneiden omaisilla ja henkensä säästäneille nuorille,
  Miten hyvin sopiikaan tuo kuva koruista tähän hetkeen.

  VastaaPoista
 2. Koskettavat sanat.
  Ja laulu,kuuntelen sitä kohta jälleen kerran.
  Kiitos Maikku!

  VastaaPoista
 3. MUMMELI,niin, näitä elämää suurempia kysymyksiä, joihin ei saa koskaa vastausta...:)

  MINTTULI, pitkä hiljaisuus seuraa aina tämmöisiä hirveiyksiä...kiitos...:)

  VastaaPoista
 4. Yhä hirviömäisemmäksi muuttuu maailman meno, ihminen on pahin peto maan päällä.;(

  Syvät surunvalittelut kaikille omaisensa, lapsensa tai ystävänsä menettäneille<3<3

  Elämä on kallis<3

  Siunausta elämääsi, Maikku, ja hyvää sunnuntaipäivää sinulle<3

  VastaaPoista
 5. AILI-MUMMO,kiitos, että tämmöstähän tämä sitten on, joutuu pitkän aikaa seuraamaan uutisissa näitä ikäviä asioita....;/

  VastaaPoista
 6. Niinpä, miksi, pahaa tekee ajatellakin eikä voi käsittää miten jotain tuollaista tapahtuu, millainen ihminen... Kaunis kuva ja korut!

  VastaaPoista
 7. ANJA, uskomattomalta tuntui, sairaan mielen ajatukset, valitettavasti viellä toteutti ne karmimalla tavalla! Minustakin kuvasta tuli kaunis ja sopi hyvin tähän hetkeen, otin sen talvella Budapestissa...kiitokset...:)

  VastaaPoista
 8. Kauniisti kirjoitit. Järjellä käsittämätöntä on tällainen tapahtuma, norjalaisilla yhteinen suru niin monesta nuoresta elämästä, jotka väkivalloin katkaistiin!
  Maikkuli, olen tulossa Jlään elok. alkupvinä ja tapaisin sinut mielelläni torikahveille. Jos voit, lähetä vaikka tekstari (0405566188) niin satumme samana päivänä "markkinoille". Olispa kiva tavata face to face. Sitä odotellessa....

  VastaaPoista
 9. "anja", kiitos!Meenasin tässä kerran jo kysässä, että milloin tulet oikein kaupunkiin, no hyvä...palaillaan.....;)

  VastaaPoista