Pieni pala Maijan öljyvärimaalausta.

perjantai 3. helmikuuta 2012

HOROSKOOPPI NEITSYT !Tämän kylläkin tein ihan tarkoituksella, mittarissa seisoo -26 pykälää tällä hetkellä, loppukesän Neitsythän tästä tuli! Nämä ihmismuotoiset horoskoopit on jotekin vaikeita maalata, vaikkakin kaikesta mieluimmin maalailen kyllä muotokuvia!? Mistä lie kikkaa, joten eihän nämä horoskoopit mitään sykähdyttäviä taideteoksia ole saatikka sitä totuutta jakele.  Omaksi ja toistenkin iloksi taltion, tulloo mitä sivelin  ja mielikuvitus saa aikaseksi ja sitähän kyllä varastoista löytyy.....

Tästäkin merkistä on läheisiä henkilöitä joten siksipä,  pitää ajatella moneen kertaa mitä laittaa paperille. Eihän se Neitsyt niihin herkimpiin  kuulu, että  olisi itteensä ottaja, näistä leikillisistä kirjoituksista, sen kyllä tiedän!

Hän on erittäin näpsäkkä tarvittaessa, sekä napakka sanoissaan. Mikä sekä ihastuttaa ja vihastuttaa jonkun verran ympäristöä, mutta ei mitenkään suuria  haittoja ole tapahtunut!. Herkemmät voivat ottaa nokkaansa, mutta suurinosa kyllä tuntee Neitsyen, ei siis  syytä huoleen.
Inhimillinen tyyppi ja  avulias, taiteellinen ja pikkutarkka, analysoi muuten melkein kaiken!
Neitsyen jokin sorttinen kinastelu ärsyttää hivenen hänen lähellä olevia ihmisä.

Sanotaan myös, ettei ole vouhottelija, ei riehaanu, paitsi jos saa ilolientä, sitten vasta uskoltaa jonkin verran irroitella. Tästä en oikein mene takuuseen!? Omasta mielestäni kun olen tarkkailut  vuosiakin, niin olen toki huomannut jokinlaista riehaantumista ilman sitä ilolientäkin. Innostuu kyllä jopa pienestä vihjailuista  varsinaiseen hauskan pitoon.

Tarkkailee muuten itseään aika paljon, joten jonkinlainen alemmuuden tunne kait vaivaa, aika-ajoin. Neitsyt murehtiin paljon terveydestään.  Ummetus kuuluu siihen, sanovat oikein tästä tietävät, mutta taaskin on todettava. että suurempaa haittaa en ole kuullut, saatikka aistinut...hih!

Minun tuntemissa Neitsyeissä on suuri määrä herkyyttä ja hyvyyttä, oman revirinsä puolustajija, perhekeskeisiä, taitavia pesän rankentajija! Olipa hän nainen tahi mies, lapsi tai aikuinen, niin  näppäryys kaikenlaisiin asioihin on huomattava lahja joista hänet tunnistaa!

Tunnettuja Neitsyeitä ovat mm. Urho Kekkonen, Sophia Loren, Michael Jackson......

ps. sarja jatkuu maalauksien ja  luonnekuvauksien teossa niin kauan kun kaikki merkit on hoidettu kunnialla kiertoon.....;)
12 kommenttia:

 1. Ja olhan se ruamatussa kuulusa nainen se Viisasneitsyt.;))

  Ny mie outtelen sitä, mitäpä tuota runnoilet kauriista, mummo on semmonen.<3

  Oikeen hyvvee viikonloppuu siule, Maikku-taiteilija.<3

  VastaaPoista
 2. Täällä taas tosikko tylsimys huomaa että ehdit jo korjata hassuimmat kirotusvihreet.... hyvä niin.
  Kaunis kuva neitsyestä - tuluna ja sanoina - eikös se mun kummityttökin ole neitsyt, vaikka hänellä on jo 4 suurta lasta.

  VastaaPoista
 3. Minun toi lukihäiriö joskus antaa näkyä, ja vähän harmittaa kun sinä satut lukemaan kirjoitukseni ennen minun "tarkistajaa"(=Pikolini!) Kaikki kirjoitusvirheet hyökkää heti silmillesi, vaikka monta kertaa luen ja muka tarkistan, niin en tosiaankaan huomaa niitä virheitä. Vaikein tuntuu olevan nm, mm, sekä i, n ja t kirjaimet! Minulla on kyllä ne omat konstini millä yritän skarpata.....;)Korjailin jo sitä, kun "tarkastaja" ohjeisti, taas vaihteeksi!
  Mutta onnekseni olet sinä, koska olet tottunut lukemaan paljon ja kaikenlaista tekstiä, niin et näytä takertuvan niihin, vaan osaat lukea nk,kirjoittaja sen haluaisikin sen ymmärtävän, kiitos!

  HOROSKOOPPI KAURIS, olen esitellyt 15 helmikuuta 2011, tänne blogiini. On muuten maalaus josta tykkään eniten, se Kauriin ylväys ja varma olemus tulee jo siintä kuvasta esille....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili-mummo, tarkoitin sinulle tämän pitemän kirjoituksen, mutta toi mun näppärän-nopea siskoni ehti väliin, vaikka on siellä ulkomailla. Olemme kyllä sopineet, että hän huomauttaa minua, että osaisin korjata.....;D
   Pikoloni kiitän taaskin...heh...;)

   Poista
 4. Totta toinen puoli Neitsyestä ja hieno maalaus! Odotan kyllä mitä oinaksesta löytyisi sanottavaa...
  Kirjoitusvirheet eivät haittaa. Itselleni tulee paljon mitä en edes huomaa. Ja tietenkin syytän nyt noita silmiäni, mutta liekö koko totuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole maalannut viellä seuraavia, Oinas, Vesimies ja Rapu! Kaikista näistä on jo kyllä jonkinlainen idea muhimassa!
   Minuahan ne kirjoitusvirheet ei haittaa, koska en tosiaankaan erota oikeeta ja väärää tyyliä. Tarkoitan tietysti kirjoittamista, mutta eiköhän se mahoton ilo ja into sitä tehdä, antaa sen anteeksi...;)

   Poista
 5. Kirotusvihreitä tulee kun on nopeat sormet, siis älä ole huolissasi lainkaan. Kyllä tekstisi on täysin ymmärrettävää vaikka sormi joskus lipsuu ja luistaa. HIh.
  Minäkin tunnen muutaman Neitsyen, jopa miespuolisen. Eipä olekaan mikään Vestan neitsyt vaan pikkutarkka, huonohko itsetunto, kovasti älykäs omalla sarallaan. Mutta nämä ominaisuudethan sinäkin jo luettelit. Taiteellisia ovat neitsykäiset myös.
  Ihanatahan se on pakkasen paukkuessa katsoa kesäistä kuvaa haaveissaan olevasta neitsyestä ja ruusunkukasta. Oivasti olet yhdistänyt symbolit tähän horoskooppimerkkiin. Hyvä sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän meidän kouluaikana puhuttu lukihäiriöstä, minäkin olin vain eläväinen, huolellisuus ja tarkkavaisuus oli open mielestä se syy!?? Tykkäsin jo silloin ainekirjoituksesta ja kirjoittelin paljon nimenomaisia kirotus vihreitä niihin, punkynää oli paljon, mutta aiheesta sain aina kiitosta!
   Nyt olen tutustunut ja testannut itseni tähän lukihäiriöön, kyllä se lievänä löytyi minusta vielläkin.
   Muuta parasta tässä on se, että emme ole tyhmiä, vaan joissakin asioissa huomattavasti lahjakaampia kuin ns.normaalit. Terveiset teille saman asian kanssa eläjät...;)
   Mullakin oli jopa kumppanina useita vuosia Neitsytmies ja pysyikin Neitsyenä, eikä se mua oikeestaan haitannut silloin...;D

   Poista
 6. Mukavan lämmintunnelmainen kuva tämän pakkasen keskelle ja kovin kauniskin! Minun tuntemani neitsyt taitaa olla sellainen näppärä, kätevä ja nopea tekemisissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tarkistin just mittarin ja ulkona on -32, ei muuten uskois, että kesällä on saman verran lämpöasteita!
   Tykkää kaikista neljästä vuodenajoista, vaikka talvi on se mieluisin....;)

   Poista
 7. Yhtään kirjotus virhettä en löytänyt ja muutenkin teksti oli tosi kiva! Pystyin samastumaan moneen kohtaan vaikka 4 lapsen neitsyt äiti olenkin. En vain tiedä mitä toi mies mun vierellä on???Nyt ei juttu luista, ehkä keittiö remppa rajoittaa keskittymist.

  VastaaPoista
 8. Kyllähän neitsyt-nainen miestä "vierelleen" tarviin, ainahan jotain tekemistä löytyy! Meillä muuten alkaa se putkiremontti tässä kuussa. Ei rasita suuremmin koska sen saa pinnotuksilla tehtyä, alkuperäiset röörit tarkistuksen jälkeen niin hyvässä kunnossa että onnistuu. Olisin sit kait muutanut teille jos ois tullu se evakkoon lähtö, nyt ei huolta.....;)

  VastaaPoista